Gamerespond Bewertungen 18

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

0 stjerner de er et svindel firma

0 stjerner de er et svindel firma. de trækker 45 kr. om ugen for spil adgang som jeg aldrig har tilmeldt mig.
Jeg har tilbageholdt betaling til Gamerespond på min tele regning hos Yousee, og er ved at køre en sag hos teleankenævnet. Jeg er desværre bange for at jeg taber sagen da jeg har svært ved at modbevise at jeg ikke har tilmeldt mig deres ydelser.

26. Oktober 2020

Politianmeldt.

Politianmeldt.
Jeg har fået bekræftet, at det er svindel, så de er nu politi anmeldt. Vil anbefale at flere gør det, så vi kan få svindlen stoppet. Vi er stærkere samlet.

28. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er blevet trukket penge de sidste 3…

Jeg er blevet trukket penge de sidste 3 måneder og fik først herefter fundet ud af hvorfor min telefonregning pludselig var steget. Jeg sagde mit abonnement op midt i maj og bliver ny alligevel takseret for et produkt jeg ikke aner hvad er i hele maj måned. Fik er noget dårlig service i deres callcenter så jeg ved ikke hvad jeg stiller op ? for at få det stoppet.
Mvh Kirsten

Jeg har politi anmeldt firmaet gamerespond dags dato så håber jeg der gøres noget.

Opdatering: Man skal skrive til afsender servicenummer1236, mailadressen kan fås af dit teleselskab, som er afsender af sms erne og gøre indsigelse skriftligt og bede om at få returneret pengene som uretmæssigt er trukket. Teleselskaberne kan ikke bare stoppe betalingerne. Håber det lykkes og at andre kan få glæde af mine info.

30. Juni 2020

Teleselskaberne medvirker til tyveri

0 stjerner. Telia har lige trukket 225 kroner fra mig. Har aldrig tilmeldt mig gamerespond og forstår ikke hvorfor teleselskaberne så åbenlys medvirker til svindel. Er rasende over dette svineri. Er der nogle der ved hvilket teleselskab der ikke medvirket til denne svindel så man kan flytte sit abbonnement

16. Juni 2020

Har ikke tilmeldt mig

Har ikke tilmeldt mig, har ingen idé om hvordan jeg kan spærre dem, eller framelde mig, trods jeg aldrig har tilmeldt mig. Det er blevet trukket 45 kr. Nu igen for 5. Uge i træk, er studerende.. Så det gør ondt

12. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerne min datter bliver trukket 45…

0 stjerne min datter bliver trukket 45 kr hver uge - vi ved ikke hvordan de har fundet frem til hende. Hun er ikke en der spiller... Vi ved ikke hvordan vi skal få det stoppet men vi har ringet til vores mobilabonnement og fået dem til at spærre for hævninger så håber vi det holder op.... Men om vi kan få pengene igen, ved ikke hvordan ... ØV

20. Mai 2020

Fupfirmaerne fup fup

Fup
Jeg har aldrig tilmeldt mig - i løbet af dagen har de trukket 555 kr fra min mobil tjeneste. Jeg spiller aldrig og er rarsende!!!!!!!!!!

11. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er desværre den seneste i rækken

Er desværre den seneste i rækken. De trækker 45 kr om ugen, uden at jeg har meldt mig til noget som helst.
Imorgen bliver de blokeret vis mit tlf udbyder og herefter meldt til politiet.
Det vil jeg simpelthen ikke finde mig i. For 45 kr om ugen er meget, når det rammer så mange mennesker.

3. Mai 2020

Gamerespond fusk.

Gamerespond har trukket 45kr hver mandag kl.7.24 for noget min datter ikke har tilmeldt sig. Hun skulle have tilmeldt sig 16.12 kl 7.24. men så skulle hun have gjort det imens hun cyklede. for hun er altid vej i skole på det tidspunkt.
Har skrevet til demog krævet de 585kr som de har trukket tilbage. men de bliver ved med at påstå at hun har tilmeldt sig.
Selv med saldokontrol på 1kr. er der blevet trukket penge stort set hver mandag siden 16 dec. og indtil nu og hendes tlf har stort set været spærret siden pga. saldokontrol , men de har stadig trukket. hvordan det kan lade sig gøre ved jeg ikke.
Har endda klaget til vores mobil selskab flere gange som lovede at spærre for mobilkøb. men det skete aldrig. har nu betalt for 4 mdr. abonnement hvor min datter ikke har kunne ringe eller skrive pga. saldokontrol ialt 396kr.
Nu har de lovet mig at vil finde ud af noget.

2. April 2020

SVINDEL FIRMA trækker 45 kr

SVINDEL FIRMA trækker 45 kr. om ugen.
Aner ikke hvor de har mine oplysninger fra, men nu har de i 2 uger trukket fra min mobil Telmore.
Man kan se på deres hjemmeside at de udbyder spil eller film, men dette har jeg ikke tilmeldt mig
FUSK - PLAT - FUP - og fidus.... kan I sige pænt goddag til Politiet, tænker der sidder en masse der ude som bliver Bonget 45 kr. om ugen, uden de opdager dette...
Send mig en sms på 22273456 hvis du har betalt til det her, så laver vi en gruppe på FB og får dem lukket.

1. April 2020

Svindel - trækker 45 kr/md på mobilregningen

Har trukket 45 kr/md på telefonregning hos 3.dk uden vi kender noget til det eller kan gennemskue hvad det er for.

På nettet kan man se de tilbyder videoer over diverse computerspil ???

Ejeren bag selskabet er en ikke navngivet adresse i Holland...

Fup og svindel, trækker sikkert fra tusinder uden de opdager det på regningen.

Har nu bedt 3.dk blokere for betalingerne.

25. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner! Trækker 45 kr på min datters mobilabonnement med få dages mellemrum for et abonnement, kan dog ikke gennemskue hvad man får for pengene.
Der er tale om videoguides til forskellige PS/PC spil bla. fifa og call of duty, min datter spiller ikke hverken PS eller PC spil. Jeg aner ikke hvordan de har fået hendes nummer.
Tænker der er talt om fup og fiduser, og jeg sender politianmeldelse vedr. it-relateret økonomisk svindel

15. März 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr