GAI+LISVA Bewertungen 20

TrustScore 4 von 5

3.9

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

GAI+LISVA offers conscious clothing made to last. Rooted in Nordic traditions GAI+LISVA represents a soft and comfortable aesthetic. Understated details and delicate colors define the collection of essentials, activewear and complementing seasonals.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

20 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mooie aanschaf

Na mijn bestelling te hebben gedaan van de Bitten Jacket - Black, las ik enkele minder goede reviews over deze jas. Ik maakte me een beetje zorgen of dit dan wel een goede aanschaf zou zijn. Maar ik ben juist heel positief en blij met deze jas! Het is een mooi model, fijne wollen stof, precies wat ik hoopte dat hij zou zijn.

15. November 2025

Øv. Krymper

Øv. Jeg har købt en super lækker og blød uld sweater med striber. Jeg vaskede den alene i vaskemaskine første gang og på uld program. Desværre kom den meget krympet ud. Så meget at jeg ikke kan strække den ud til brugbar størrelse igen. Den er stadig blød, men ærmer er korte og den kan nu kategoriseres som croptop. Super ærgerligt.
Jeg kontaktede dem og blev tilbudt halvdelen af prisen tilbage. Dyre sweatre. Så desværre er jeg nu uden. Mange flotte ting, men vær klar over at deres strik sikkert skal vaskes i hånden.

4. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare mit ynglings mærke.

26. Juli 2024

Kære Nadja

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi så glade for! 🤍 Vi er meget stolte over, at være dit yndlingsmærke ☺️

Hav en dejlig dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har desværre også haft en dårlig…

Jeg har desværre også haft en dårlig oplevelse med Gai+Lisva
Købte et sæt ( bukser + jakke i øko bomuld) til rigtig mange penge, og da jeg altid vasker mit tøj inden jeg har det på, gjorde jeg det samme med det her sæt tøj. 30 grader med uldsæbe. Da tøjet var færdigt i vaskemaskinen kom det ud totalt plettet, som om der var stængt klorin på både jakke og buks og fuldstændigt forskellige steder, blandt andet oppe nakke kraven Skal lige skrives at jeg sammen med det sæt tøj, også havde en blå skjorte med i den vask, som jeg har vasket mange gange før, og intet var sket med den.
I fortæller mig, at stoffet er fra 2 forskellige ruller materialer, så det kan ikke lade sig gøre, medmindre jeg selv har påført det??? Hvordan mon jeg skulle ha gjort det?
Hvorfor er der ikke sket noget med min blå skjorte? Og jeg har jo ikke haft det på??? Jeg forstår det ikke, og er oprigtig ked af at ha tabt rigtig mange penge

4. Oktober 2023

Kære Christina

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med GAI +LISVA.
Du har vasket tøjet korrekt, men som du rigtigt skriver er metervarerne fra to forskellige leverandører, og derfor er det usandsynligt at nøjagtigt samme pletter opstår på begge styles.

Vi vil selvfølgelig gerne finde en god løsning og have tilfredse kunder. Vi har i sidste uge tilbudt dig en ny jakke, som vi afventer dit svar på.

Hav en god dag 😊

/GAI+LISVA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut fantastisk uldtrøje og huen jeg…

Absolut fantastisk uldtrøje og huen jeg købte for nylig Kendte ikke firmaet men nu gør jeg . Trøjen er ligesom et fjer på kroppen , men varmer som et tyk tæppe. Utrolig behagelig , den bedste trøje jeg nu er den glade ejer. Bestilling/ levering i top.

27. Februar 2023

Kære Zuzana

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder så meget for os! ☺️ Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og vores levering 🤍
Det vil glæde os meget, at byde dig velkommen en anden gang 🌞
Hav en dejlig dag!
Maia/GAI+LISVA

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det startede godt men endte hurtigt…

Det startede godt men endte hurtigt skidt - jeg købte en langærmet uld trøje i sort, tynd materiale. Samt en meget tynd hvid langærmet bomuldstrøje..Efter bare en vask er der begge gået i i stykker da jeg gik med dem - selvom jeg vaskede i vaskeposer og på fin vask. Så det er ikke fra selve vasken de er gået i stykker, men grundet dårlig kvalitetet i materialet. Det er rigtig ærgerligt! Uld trøjen er desuden sådan super langstrukket i armene - ved ikke om der er elasthan i trøjen, men det føles virkelig ikke rart.

12. Oktober 2022

Hej Alex,
Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores tøj. Vil du sende os en mail på webshop@gai-lisva.com? Så finder vi en løsning 🤍

Jeg beklager ulejligheden.
Hav en god dag ☺️

Kære Heibrith,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder så meget for os! 🤍

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os ☺️

Det vil glæde os meget at byde dig velkommen en anden gang.

Hav en skøn dag ✨

Excellent quality garments

Excellent quality garments. Made orders several times.

2. Februar 2022

Dear customer.

Thank you so much for your review. It means so much to us! 🤍

We are glad to hear, that you like the quality of our garments, and that you are a regular customer ☺️

We would love you welcome you another time.

Have a lovely day ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My apologies I only can write in…

My apologies I only can write in English-- I love love love this clothing. I feel like I've been always wanting to find a brand like this and I no longer want to wear anything else. It's all so comfortable, flattering, calming, well made. I've told all my friends.Thank you!

25. Januar 2022

Dear Katherine.

Thank you so much for your review 🤍It means so much to us!

We are happy to hear, that you like our clothing, brand and feel of our styles. Thank you for recommending us to your friends ☺️

We hope to welcome you back another time ✨

Have a lovely day! 🤍

Lovely

Lovely, warm clothes, perfect service . Even fast to the Netherlands

12. Januar 2022

Hello Doi,

Thank you so much for your nice review. It means so much to us! ✨

We are happy to hear, that you like our clothes and service ☺️

We would love to welcome you another time.

Have a lovely day! 🤍

Prachtig merk

Prachtig merk, goede service, goede kwaliteit!

12. Januar 2022

Hello Tess,

Thank you so much for your nice review! It means so much to us ☺️

We are happy to hear, that you like our brand, service and quality 🤍

We would love to welcome you another time.

Have a lovely day ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid helt fantastisk og kompetent…

Altid helt fantastisk og kompetent service. Jeg har ofte haft brug for råd til valg er størrelse og/eller vask og hver gang har jeg fået virkelig brugbare svar. Levering foregår hurtigt og altid er varerne kommet i god behold, selvom jeg bor i udkants Grønland.

24. November 2021

Kære Anne Mette.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder så meget for os! ✨

Vi er så glade for, at du oplever god vejledning og hurtig levering med varerne i behold.

Det vil glæde os meget at byde dig velkommen en anden gang ☺️

Hav en rigtig dejlig dag ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

very good quality and the service is…

very good quality and the service is great

23. November 2021

Dear Esther.

Thank you so much for your review. It means so much to us! ✨

We are happy to hear, that you like the quality and service.

We would be happy to welcome you back another time ☺️

Have a lovely day 🤍

Snabb leverans

Snabb leverans, ca. 5 dagar till Finland. Har aldrig förut sett nånstans eller provat era kläder, måste faktiskt säga att kvalitet är jätte bra och kläderna som jag beställt blir mina favoriter. Storlekar motsvarar det som stor på kläder och design är jätte snygg och sådan som också tål tid. Tack för ett fint klädjemärke!!

11. November 2021

Kære Anne.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder så meget for os! ✨

Vi er så glade for, at du er tilfreds dine varer, leveringen, og at du kan lide vores brand.

Helt igennem tilfreds

Helt igennem tilfreds, jeg elsker jeres t-shirts🥰
Og skønt lige at kunne få 20 %

varme hilsner
Inge

26. Oktober 2021

Kære Inge.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder så meget for os! ✨

Vi er så glade for, at du elsker vores t-shirts.

Rigtig god service :)

23. August 2020

Kære Mathilde.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder så meget for os! ✨

Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering fra webshop ( 2 dage…

Hurtig levering fra webshop ( 2 dage fra bestilling). Tøjet er i super i kvalitet og levede op til min forventning. Handler helt sikkert med dem en anden gang igen

26. Juni 2019

Kære Tina.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder så meget for os! ✨

Vi er så glade for, at du kan lide kvaliteten og leveringen.

/Maia, GAI+LISVA

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr