Fin rundvisning og flot og ærlig fortælling fra vores guide Catja om hendes barske liv som stofbruger m.m.En oplevelse som gav stof til eftertanke,tak for indsigten. Stor respekt til Catja og hele org... Mehr ansehen
Vi havde glæden af at have Henning som vores guide med Gadens Stemmer. Henning viste og fortalte om sit liv og var meget imødekommende og åben og i den grad tog han sig tid til at svare på spørgsmål... Mehr ansehen
Vi har været på tur med Mark der fortalte om hans liv med misbrug - byens bagsider og et hårdt liv - og så en vej ud, som han bevæger sig ad nu. En virkelig god og rørende oplevelse, som giver in... Mehr ansehen
Vi havde en fantastisk tur med Kenneth, hvor han fortalte om sin barndom og om hvordan han kom ind i kriminalitet og udviklede et stof og alkoholmisbrug. Han var en mega god fortæller og vi var alles... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.
Ingerslevsgade 44, 1705, København, Dänemark
- info@gadensstemmer.dk
- gadensstemmer.dk
Rigtig fin rundtur med Kasper med K 😊
Rigtig fin rundtur med Kasper med K 😊
Vi takker for din ærlige historie og for et godt indblik i dit liv - før, under og efter.
Held og lykke med kærligheden og de nye gardiner 😁
Go vind fra Christina, Pernille, Dorte og Mette
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi var i dag sammen med Flemming og han var super sød, og havde været igennem meget i sit liv, og er kommet ud stærk!
Super god
Super god - vi gik tur med “Flemming og Pixie” gav en mega god forståelse for hvordan det har været og gå igennem det. Super positiv oplevelse. ☺️
Flemming og Pixie(hans hund) gav en god…
Flemming og Pixie(hans hund) gav en god og hyggelig tur gennem København mens han fortalte om hans barske livs historie
Gohmen
Gohmen, rigtig god guide med gode historier og pointer, rigtig hyggelig, kan stærkt anbefales
Med Mia på Vesterbro.
Vi har i dag været på rundtur på Vesterbro med Mia. Hun er en fantastisk interessant fortæller. Hun gav os virkelig indsigt i livet som misbruger og prostitueret. Hele hendes fortælling var spændende og meget tankevækkende. Hatten af for at hun er hvor hun er i dag.
Jeg havde en utrolig og rørende…
Jeg havde en utrolig og rørende oplevelse med Gadens stemmer. At hører Catja’s historie var både barsk, dyb og meget rørende. Catja formår virkelig at sætte ord på et liv de færreste af os forstår, men samtidig er så vigtigt at få et indblik i. Vil varmt anbefale Catja til alle der har lyst til at blive klogere på den barske virkelighed som vi lever side om side med. Ønsker alt det bedste til Catja fremover.
Følelsesladet fortælling.
Gökmen tog os med gennem sit liv, bl.a.indeholdende omsorgssvigt, genopdragelsesrejser, stofmisbrug/afvænding, ludomani.
Gökmen er et dejligt menneske, fantastisk formidler og kan varmt anbefales som guide på Vesterbro.
Det der gjorde vores tur mega fed var…
Det der gjorde vores tur mega fed var at vi havde Mark. Mark var en super flink gut med god energi og fortalte om hans historie og oplevelser. Vi sluttede med et kram og med håb om at han nå sine drømme om at blive clean.
Vi har i dag været på guidet tur med en…
Vi har i dag været på guidet tur med en fantastisk fortæller Gõkmen på Vesterbro.
Han havde en indlevelse som fangede ens opmærksomhed.
Kan klart anbefales.
Tak til Patrick og Gadens stemmer
Vi var d.27. Marts på rundvisning med Patrick. Det var en ærlig og rørende fortælling om et liv som på ingen måde ligner det de fleste kender.
Det var lærerigt, tankevækkende og hjerteskærende.
Tak til Patrick og held og lykke med dine drømme som du fortalte om
Jeg er frivillig på værestedet Perronen…
Jeg er frivillig på værestedet Perronen i Nykøbing F og vi har været på Vesterbro idag hvor jeg gik med MO (vi var delt i to grupper) ...han var en fantastisk fortæller men det har da også været en hård opvækst....utroligt du har rejst dig og er kommet videre.....godt gået og held og lykke fremover 😊👍
Elsebeth
En god formidler MO 😃🙏
Virkelig god, rørende og lidt skræmmende historie fortalt af MO.
En oplevelse der rammer – og bliver siddende
Jeg var med på en rundvisning med Gadens Stemmer i Odense, hvor Kasper fortalte sin historie – og det gjorde et stort indtryk.
Han fortalte meget ærligt om, hvordan han kom ud i et hashmisbrug, og hvordan han senere blev ramt af paranoid skizofreni. Især hans beskrivelser af at se edderkopper, høre stemmer og oplevelsen på den lukkede afdeling gjorde det meget konkret og stærkt. Da han fortalte om at få en beroligende indsprøjtning og tro, at han skulle aflives, blev det virkelig tydeligt, hvor voldsom en situation han havde været i.
Det, jeg især tager med mig, er hans ærlighed omkring tilbagefald. Han lagde ikke skjul på, at vejen ud af misbrug ikke er lige.
I dag er han stoffri, ude af medicin, på vej i fleksjob og lige blevet gift. Det giver håb – og respekt.
Det her er ikke bare en rundvisning. Det er en oplevelse, der giver indsigt og bliver hængende bagefter. Jeg kan klart anbefale det.
Johnny fortæller uhyggeligt åbent om sin vej til misbruget
Johnny var en fantastisk fortæller. Rørende, personligt, realistisk og vidende på samme tid. Ikke mindst gjorde det et stort indtryk på os, at Johnny fortalte om og reflekterede over hans egen vej i livet over manglende succes i skolen, sexuelt misbrug fra en voksen (ikke familie), til 40 års misbrug. I 3 år har Johnny ikke rørt alkohol og stoffer, i respekt for sit arbejde i Gadens Stemmer og og mange gæster. Den måske mest fantastiske rundvisning i Odense til misbrugernes steder samtidig med beretningen fra "bag kulissen"
Johnny leverede en meget meget intens oplevelse
Johnny leverede en meget meget intens og stærk fortælling om sit liv. Vores gruppe fik en indsigt i en verden som er meget fremmed, men fortalt på en måde så vi alligevel kunne forholde os til det. Gode snakke om hvordan andre kan hjælpes mod den rejse fra misbrug og hjemløshed til at blive en fantastisk guide som Johnny. Stor anbefaling til at andre - og alt muligt godt til Johnny fremover - forhåbentlig toppet ved at få kontakt med hele familien i den nærmeste fremtid.
Jeg havde en virkelig god oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse. Johnny var meget åben, imødekommende og en dygtig fortæller, som gjorde det hele både interessant, nærværende og meget personligt, Johnny fik virkelig åbnet mine øjne for hjemløse og gadens stemmer, TAK Johnny
Jeg var der med min klasse og vi havde…
Jeg var der med min klasse og vi havde Patrick krüger som guide. Hans livshistorie var yderst interessant og jeg fortryder ikke at komme i skole den dag.
Amager tour
We ( a group of 8 ) have just had a a tour around Amager with Maria . A very interesting tour inside a real life which most of us do not know.
I have a lot of respect for Maria for being able to talk honestly and open about her history.
I would definitely recommend this tour, it’s an eye opener.
Thank you Maria, I really do wish you the best for the future.
“Keep up the good work”
Meget personlig oplevelse
Jeg har været på tur med Philip - en tur i det mest vanvittige et menneske kan komme ud for og komme igennem det og ende med at blive den fantastiske person , som viste os rundt i “dit København “
Tak for en gribende oplevelse og held og Lykke med dit næste liv
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.