Tagrensning udført og klar til maling af taget. Rigtig fint stykke arbejde udført så der ikke var rengøring bagefter. Kan klart anbefales
vi har fået renset tag af Fyns tag & Facade, et rigtig flot stykke arbejde, som blev udført af 2 unge venlige mænd
Virkelig god oplevelse. Sælger sagde ved første besøg, at det var vigtigt for dem at kunden var glad og tilfreds. Det er vi bestemt også efter besøg af venlige og professionelle håndværkere der lav... Mehr ansehen
Har haft Fyns Tag & Facade til at give taget på mit ny købte hus sit glans tilbage, hvor taget er fra 1998 og det er langt bedre end forventet. Kort tid efter indgået kontrakt, var de at rens... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Fyns Tag & Facade leverer Algebehandling, Rens og Maling af dit Tag, Fliserens, nyt tag, Isolering, hulmursisolering og loftisolering. Få det bedste tilbud. ring 70 22 07 03
Dänemark
- fynstag.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Understrygning af tag
Understrygning af tag - super professionel håndtering fra første samtale til udførelse - meget kompetente folk som udførte arbejdet helt perfekt - virkelig god kommunikation - montering af udluftning gjort til UG - udluftningerne var håndmalet i samme farve som vi havde fået malet taget i tidligere - virkeligt godt arbejde hele vejen igennem.
Der var styr på det
Der var styr på det. Kom til aftalte tid. Dækkede af. Udbedrede skruer som var knækket ved demontering.
Vaskede vinduer med sæbe og skraber.
Kontrollerede at faldet i tagrende var rigtigt og at der ikke kom vand ind nogle steder
God information
Har fået renset tag.Flot arbejde
Har fået renset tag.Flot arbejde, venter spændt på at få det malet
God oplevelse
God service - flinke og behagelige medarbejdere.
Godt arbejde, fin oprydning.
Alt i alt en god oplevelse
Flot arbejde, muntert team 👌🏻
Jeg kan varmt anbefale Fyns Tag og Facade. Jeg fik nye gratbånd, renset og malet taget. Grundigt arbejde og flot resultat. Overholdt alle aftaler. Et muntert og servicemindet team. Tak 👌🏻
Gør et godt stykke arbejde
Gør et godt stykke arbejde, hurtigt og nærmest uden indblanding. Eneste grund til der ikke er givet 5 stjerner er at jeg ikke fik besked om deres ankomst hverken på mail eller opkald. Det havde været rigtigt fint at vide hvilken da i kom, og lige få et opkald en halv times tid før ankomst på dagen, ellers alt godt.
Kompetent og serviceminded personale
Både tagrensning og tagmaling ser ud til at være udført virkelig flot. Malingen blev udført på een dag, og vi kan kun se på taget at de har været her.
Årlig rensning af tag der blev malet i2024…
Årlig rensning af tag der blev malet i 2024.
Hurtigt og effektivt gjort af nogle behagelige personer.
Årligt alderens af tager
Årligt alderens af tager, hurtigt og effektivt.
Fik malet taget for tre år siden, står flot og skarpt 👍
Fin service og som sædvanligt godt…
Fin service og som sædvanligt godt arbejde.
Algefjerner tag og fliser
Vi fik sprøjtet algefjerner mm. på fliser og tegltag og det var hurtigt og effektivt.
Har fået en årlig omgang gennem omkring 5-6 år og det fungerer fint.
Jeg har kun godt at sige om tag og…
Jeg har kun godt at sige om tag og facade. Alt er lavet til min tilfredshed også hos vores datter hvor en reklamation blev lavet to dage efter.
Lars Wollesen
Jeg deltog i en Dårlig oplevelse – holder ikke deres aftaler!Facebook-kampagne fra…
Jeg deltog i en Facebook-kampagne fra firmaet og vandt et gavekort til fliserens. Kontaktede dem for at lave en aftale, men hørte intet. Efter flere forsøg fik jeg fat i dem telefonisk, hvor de først ikke kunne genkende annoncen, men efter noget besvær accepterede de, at det var deres fejl.
De kom endelig forbi i september 2024 for at se opgaven og lovede at udføre arbejdet inden for en måned. Siden da har jeg intet hørt. Ingen overholdte aftaler, ingen kommunikation – jeg har nu opgivet at få mine fliser renset.
Kan på ingen måde anbefale dette firma!
Johnny og Lars er sørme gode.
Johnny og Lars er sørme gode.
Fik renset tag og lavet gratbånden
Behandling trods opsigelse af aftale
Havde en årlig algebehandlings-aftale. I 2024 blev det gjort nogle timer før det blev regnvejr, og derfor synes jeg ikke der var nogen effekt. Valgte derfor i år at opsige aftalen 1-1,5 mdr. før de plejer at komme. 5 timer efter de havde modtaget min opsigelse fik jeg besked på at de nu havde været og behandle mit hus. Jeg havde joket med hvorvidt de kunne finde på at gøre det, men der skal alligevel noget til før man anvender sådan metoder. Jeg har konfronteret dem med det på mail, men de kvittere blot med “tak for denne gang”.
Utroligt dygtige
Utroligt dygtige, professionelle rare og omhyggelige unge mennesker, flot arbejde og fantastisk oprydning, kan kun give vores bedste anbefalinger til dette team.
Mogens Christensen og Anette Nedersee
Fantastisk godt arbejde og imødekomme
Tagrens før maling
Taget er renset og der er ryddet pænt op.
Vinduerne fik også en omgang, godt gjort.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.