Betaal pas als je je bestelling hebt ontvangen, want als je pakket zoek raakt is de klantenservice van FurPets 0,0 en moet je maar hopen dat je je pakket ontvangt. Ik heb bijna 3 weken op een best... Mehr ansehen
Furpets op de huishoudbeurs leren kennen. Goede producten. Gebruik de lijnzaadolie voor mijn paarden en de duodog vet voor de honden. Geen jeuk meer, goede ontlasting en een glimmende vacht. Furpets g... Mehr ansehen
Ik heb op 3 september een bestelling gedaan. Na een week wachten moest ik zelf een mailtje sturen waar mijn product blijft. Ik kreeg reactie dat er e.e.a. fout is gegaan en dat er per abuis geen verze... Mehr ansehen
Leuke manier om deze brokjes te introduceren Haagse-bos-honden lusten op het strand van Scheveningen! Vlotte afhandeling van de bestelling.wel bijzonder dat de hond nu paard eet, maar ja hij eet ook k... Mehr ansehen
Über FurPets!
Vom Unternehmen geschrieben
Furpets.nl
Natuurlijk voor jouw dier!
FurPets.nl is dé webshop met dierenvoeding, supplementen én verzorging voor huisdier en paard gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten.
Vrieslantlaan 6, 3526AA, Utrecht, Niederlande
- +31683949651
- info@furpets.nl
- furpets.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel geleverd prima verpakt goed spul
Top producten, mijn hond geniet er…
Top producten mijn hond geniet er dagelijks van en ziet er super goed uit! Hij barst ook van de energie.
Aantal keer besteld hier en altijd een goede ervaring, klantenservice medewerker ook erg behulpzaam!
Top bedrijf!
Goede snelle en vriendelijke service op…
Goede snelle en vriendelijke service op top producten!
Huisdiervoer
Ik had hier voer voor mijn huisdier besteld. Snel binnen en hij vond het heerlijk!
Goed spul goede service
Makkelijk iets te bestellen
Makkelijk iets te bestellen, rekening gehouden met speciale wensen en meedenkend in oplossingen.
Perfecte service
Jullie hebben het goed gedaan
Jullie hebben het goed gedaan, was alleen jammer dat postnl niet op tijd bezorgde maar pas een week later.
Product is geweldig
Product is geweldig, ik was er al bekend mee, vind het alleen jammer dat er niet van tevoren is gemeld dat niet op alle 4 de potten kwasten zitten, maar bij 2 wel en bij 2 niet
Altijd snel bezorgd en de honden vinden…
Altijd snel bezorgd en de honden vinden het heerlijk!!
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Netjes verpakt!
Tevreden over het product (duodog)!
Snelle levering, topproduct!
DuoDog besteld en de volgende dag geleverd! Super product en zeer snelle levering.
Snel geleverd
Snel en netjes geleverd
Via de online Kynomarkt 2x een liter paardenvet besteld en de volgende dag al binnen! Inclusief een bakje paardenvet snacks die ze heerlijk vinden!
Top bedrijf!
Overzichtelijke site en duidelijke uitleg welke ingrediënten +toevoegingen in het voer zitten. Bestelling wordt zeer snel aan bezorger over gedragen! Top bedrijf
Er ontbrak iets bij de bestelling en…
Er ontbrak iets bij de bestelling en nadat ik een mailtje had gestuurd, kreeg ik het alsnog. Goede service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.