Fundler Bewertungen 139

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fyndler lockar enligt min upplevelse med fejkannonser för att få in besökare. När du väl är inne måste du betala för att kunna kontakta annonsörer: 5 kr för 2 dagars provperiod som sedan automatiskt ö... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt oseriösa. Nyfiken fyllde jag i mina kontaktuppgifter och har sedan dess blivit uppringd i den mängd att man kan kalla det trakasserier. Samtalen kommer från Sverige, Storbritannien och Nederlände... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag gav nyligen en femma i betyg här, men efter det abrupta avslutet av denna tjänst har jag nu tagit bort den. Oseriöst och flamsigt att helt plötsligt utan förvarning ”ändra inriktning” och därmed s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING, för Funlder. Jag testade att swisha in någon tusenlapp för att testa Fundler. Nu har Fundler sagt upp mitt avtal och för att jag ska få tillbaka mina pengarna måste jag uppge mina kontonummer... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Investmentservice
  2. Finanzberater

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tycker att det ska löna sig att vara oengagerad! Därför har vi tagit fram färdiga fondpaket för dig, där våra förvaltare ser till att dina pengar har bästa förutsättningar för att växa. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du tagit kontrollen över ditt privatsparande, företagssparande och pension!

1.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Proffsigt handläggande

Proffsigt handläggande, bra tillgänglighet och bra med en personlig kontakt.

22. April 2022

Antwort von Fundler

Hej Ingela, stort tack för ditt fina omdöme!

Bra utveckling, låga kostnader

Tycker Fundler är proffs och har gett mig en bra utveckling samt låga kostnader. Det finns olika portföljer och risknivåer. Jag både pensionsspar, månadsspar med lite högre risk.

22. April 2022

Antwort von Fundler

Hej Stefan, stort tack för ditt fina omdöme och vad roligt att vi kunde hjälpa dig med vår högsta strävan, den bästa utvecklingen till en låg kostnad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade Nordnet och har gått mycket bättre…

Hade Nordnet och har gått mycket bättre med Fundler
Fick en väldigt bra pensionsanalys som rådgivaren Alex skrev till mig. Har låtit Fundler förvalta mina pensioner och det har gått jättebra. Rekommenderar Fundlers förvaltning och deras rådgivning starkt!

10. April 2022

Antwort von Fundler

Hej Mahana, stort tack för ditt fina omdöme och vad roligt att vi kunde hjälpa dig med ditt pensionssparande!

Enkel att använda

Fundler är en smidig och enkel tjänst att använda. Kan varmt rekommendera deras månadssparande.

6. April 2022

Antwort von Fundler

Hej William, stort tack för ditt fina omdöme!

Förtroendeingivande

Max är en mycket trevlig, hjälpsam och förstående person. Känner full tillit till honom.
Var rädd om honom

5. April 2022

Antwort von Fundler

Hej Nina, stort tack för ditt fina omdöme och vad bra att du har förtroende för våra fantastiska rådgivare!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Allt funkade bra fram till november…

Allt funkade bra fram till november månad då Fundler kontakta mig om att de inte kunnat dra pga att jag inte har pengar på kontot då strullet kom från deras sida.
Jag fick göra en insättning via Swish istället. Månaden efter och fram till idag står det i appen ”insättning pågår” och Swish funktionen är helt borta. Det tog två månader för en återkoppling ifrån kundtjänst. Och de svarar med att de har något tekniskt strul som gör att de inte kan dra via autogiro ifrån mitt konto. Två veckor har gått nu sedan hon skulle se över och åtgärda problemet och än har jag inte fått svar ifrån de.
Supporten är värdelös och att få kontakt med supporten tar fruktansvärt långt tid.

Jag har kontaktat kundtjänst igen utan någon återkoppling.

4. April 2022

Antwort von Fundler

Tack för att du hör av dig och hjälper oss att bli bättre. Att ge dig återkoppling prioriterar vi väldigt högt, framförallt eftersom problemet bör vara löst för länge sedan. Har du möjlighet att kontakta vår kundtjänst igen så hjälper dig att reda ut vad som hänt. Vi kan dessvärre inte dela personuppgifter via TrustPilot eller sociala medier.

Med vänlig hälsning, Fundler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra produkt som underlättar…

Väldigt bra produkt som underlättar mitt sparande med en trevlig avkastning, stort tack till rådgivaren Alex som hjälp mig hitta en portfölj som passar mig bäst!

23. März 2022

Hej Rajat,

Stort tack för att du ville ge oss ett omdöme. Vi är glada att kunna ge dig bra service både digitalt och genom våra rådgivare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bra och smidig tjänst med låga…

En bra och smidig tjänst med låga avgifter, använder till både mig själv barnsparandet

23. März 2022

Hej Haled,
Tack för att du väljer att ge oss ett omdöme. Ett bra barnsparande med låga avgifter och anpassad riskspridning är viktigt, vi är så glada att vi kunnat leverera det till dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett smidigt och bra verktyg för oss som…

Ett smidigt och bra verktyg för oss som varken har tid eller lust att investera själva.

Underbar kundtjänst också!

22. März 2022

Hej Hama,

Tack för ditt fina omdöme. Att investera ska vara enkelt och möjligt för alla. Tack för att du valt Fundler för ditt sparande.

Enkelt och smidigt!

Enkelt att använda och passar perfekt att ha barnsparandet på!

18. März 2022

Antwort von Fundler

Hej Alexandra, tack för sitt fina omdöme. Att spara till barnen ska vara enkelt och aldrig kosta mer än nödvändigt. Vi är så glada att kunna hjälpa dig med just det viktiga sparandet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt kunniga rådgivare och väldigt…

Otroligt kunniga rådgivare och väldigt användarvänligt. Super nöjd

17. März 2022

Antwort von Fundler

Varmt tack för sitt fina omdöme av vår tjänst och våra medarbetare.
Med vänlig hälsning, Fundler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig förvaltning till ett lågt pris

Inte massa krånglande utan bra förvaltning till lågt pris.
Rekommenderar!

14. März 2022

Hej Helena,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det är precis det vi vill uppnå med vår tjänst, att kunna ge dig kvalitativ förvaltning till ett lågt pris. Det ska inte vara krångligt :). Vi önskar dig lycka till med dina investeringar framöver.

Med vänlig hälsning,
Team Fundler

Trevliga och kunniga personal

Trevliga och kunniga personal.

14. März 2022

Antwort von Fundler

Hej Soheila, tack för ditt fina omdöme och för att du kontaktar oss för att hjälpa dig med ditt sparande och dina investeringar.

Med vänlig hälsning,
Team Fundler

👌👌👌

Fantastiskt och användbart.

Antwort von Fundler

Hej Behrad, stort tack för ditt fina omdöme och att du är nöjd med vår tjänst.

Så nöjd!

De kan verkligen sitt jobb. Jag är så nöjd!

Antwort von Fundler

Hej Abolfazl, så roligt att du är nöjd med Fundlers investeringstjänst. Stort tack för att du valt att lämna ett omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Förvaltningen och tillväxten har varit…

Förvaltningen och tillväxten har varit väldigt bra sedan jag började investera via Fundler. Har tidigare haft bankens fonder och inte alls fått lika bra avkastning och service. Rekommenderar alla att spara långsiktigt via Fundler

Antwort von Fundler

Hej Fidan, så glada vi blir att vi har kunnat leva upp till dina och vår förväntningar att generera bra avkastning till schyssta villkor. Stort tack för ditt fina omdöme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är jättenöjd med hjälpen som jag…

Jag är jättenöjd med hjälpen som jag fick från det här företaget. Bl.a. de hjälpen som jag fick för min kapitalökningen.

5. März 2022

Antwort von Fundler

Hej Afshin, tack för att du lämnar ett omdöme och att vi kunnat leverera värde till dig genom bra investeringsalternativ.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Förvaltningen är bra på fundler

5. März 2022

Antwort von Fundler

Hej Parastoo, stort tack för ditt fina omdöme. Vi jobbar hårt för att ge dig en fin avkastning i förhållande till den risk du valt, vi är glada att kunna leva upp till dom förväntningarna.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr