Elendig kommunikation
De første 75% gik fint, så gik det galt og det forkerte blev leveret og til sidst gik det i stå og de sidste 25% må jeg nu give op på efter 5 måneder hvor jeg konstant har skulle rykke dem.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fra første kontakt og efter flere rykkere gik der næsten 7 måneder før jeg modtog et tilbud.
Kommunikationen har været mangelfuld, men er til sidst løst.
Jeg gik til Funder Holme Smedie med en simpel mission: En 3mm aluminiumsplade med et hul i midten. Intet fancy. Bare metal, et hul og lidt præcision. Henrik, som ejer biksen, var sød, forstående og virkede helt med på opgaven. Jeg gik derfra og tænkte: “Det her bliver godt!”
Henrik lovede et tilbud dagen efter. Det kom... efter en uge, to rykkere og en mindre krise i min tro på deadlines. Men hey – vi kom videre.
Så troede jeg, arbejdet ville blive udført. Men nu er vi i fase 2 af det her eventyr: "Pladen kommer snart", "Vi når nok til den i næste uge", og mit personlige favorit-hit: "Vi skal bare lige have styr på nogle ting."
Lige nu er jeg ikke sikker på, om pladen findes, eller om den er på en åndelig rejse gennem værkstedet i kvantesmå skridt.
Alt i alt: Hvis du har oceaner af tålmodighed, en forkærlighed for mystik og nyder at rykke i fremmede mænd – så kan Funder Holme Smedie anbefales varmt.
Hvis du derimod gerne vil have noget lavet. Altså, sådan rigtigt lavet. Så overvej endelig en anden smed.