Fue Perfect Bewertungen 116

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een top kliniek. Van intake tot nacontrolle onwijs goed en duidelijk geholpen. Over het resultaat ben ik zeer tevreden. Overweeg je een haartransplantatie dan zou ik zeker hier een afspraak gaan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dubbel en dwars waar voor je geld en vooral voor de nieuwe look. Excellente begeleiding van A tot Z. Zeer professioneel en tot in de puntjes hygiënisch. Super vriendelijke mensen die je een warm gevoe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De informatie vooraf was helder. Nu even afwachten hoe de haartransplantatie voor mij gaat uitpakken. Spannend, ook omdat ik niet meer piepjong ben (67 jaar). Eerlijk is eerlijk, het plaatsen van d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hier een haartransplantatie ondergaan 2019. Bijna pijnloos ervaren. Men heeft sapphire mes gebruikt. Nu na 1 jaar is mijn voorzijde inhammen mooi opgevuld. Wat ik belangrijker vind is dat mijn... Mehr ansehen

1. Klinik für Plastische Chirurgie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Haartransplantatie Kliniek

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Betrouwbaar clinic voor haartransplantatie

Mijn zoon heeft haartransplantatie laten doen bij Fue Perfect in Hoofddorp. We hebben speciaal gekozen voor een clinic in Nederland met als reden als het niet de gewenste resultaat is dat je altijd heel snel geholpen wordt, dat je niet naar buitenland moet reizen. Ze zijn heel erg professioneel en deskundig. We zijn goed geholpen ik zou iedereen aanraden om zeker naar Fue Perfect te gaan .

22. März 2022

zeer tevreden

eindelijk mn haartransplantatie laten doen bij fue perfect
werd zeer vriendelijk begeleid
en goed voorgelicht over de behandeling
ik zag er eerst tegen op maar uiteindelijk is het meegevallen
echt een aanrader

13. März 2022

Haartransplantatie

12 dagen geleden de behandeling gehad. Zeer tevreden over het herstel tot nu toe en de heldere instructies. Ik zag vooraf er een beetje tegenop, maar de behandeling zelf verliep soepel snel. Tevens is er een uitstekende na controle procedure en ben ik elke keer zeer vriendelijk en snel geholpen door Arkin en Deniz! Nog even afwachten op het eindresultaat, maar ik ben blij dat ik de behandeling bij Fue Perfect heb laten uitvoeren en kan het iedereen aanraden

21. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig geholpen, op naar een mooi resultaat

Ik ben super goed geholpen bij Fue Perfect! Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. De ingreep viel mij erg mee, alleen de eerste paar dagen is het even zoeken. Daarna voelde het meteen als een opluchting. Een paar dagen na ingreep heb ik een controle gehad en weer een week later mochten we het wassen in de kliniek. We zitten nu op 6 weken en over zo’n maand is er weer een controle en eventueel PRP-behandeling. Ik kan iedereen deze kliniek aanraden, want naar mijn weten kan het niet beter en soepeler gaan dan dit!! Op naar een mooi resultaat!

4. Februar 2022

Haartransplantatie Fue Perfect

Begin vorig jaar een haartransplantatie bij Fue Perfect laten uitvoeren. Inmiddels bijna een jaar verder en ontzettend tevreden met het resultaat. Ze hebben echt vakwerk geleverd en weten wat ze doen. Daarnaast was de begeleiding tijdens het proces heel relaxed en prettig. Ten slotte zijn ze ook nog voordeliger dan veel concurrenten. Ik raad iedereen aan die nadenkt om deze stap te zetten, eerst een vrijblijvend consult bij Fue Perfect te doen. Ze zullen je goed uitleggen wat er bij jou mogelijk en haalbaar is zodat je weet waar je aan toe bent. Ik wil alle medewerkers van Fue Perfect bedanken!

27. Januar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fue Perfect een absolute aanrader!

Ik heb zeer goede ervaring bij Fue Perfect in Hoofddorp. Vanaf het eerste moment leuk contact met ervaren medewerkers. Altijd goed geholpen, goed voorbereid en de haartransplantatie is perfect en naar tevredenheid uitgevoerd.

Ook de nazorg is prima, er wordt veel tijd en aandacht besteed aan de kwaliteit.

3. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over de FUE…

Ik ben ontzettend tevreden over de FUE behandeling. Na 4 maanden al erg te spreken over het voorlopige resultaat. Goede begeleiding tijdens het proces en het team is zeer professioneel en vriendelijk.

18. November 2021

Haartransplantatie zonder nonsense

Zorgvuldig begeleid & professioneel behandeld.
Geen enkele vraag is teveel ongeacht het tijdstip.

Sinds twee dagen thuis, geen klachten tot dusver.
Zal vast gaan kriebelen over een aantal dagen, heb zeer goede hoop op eindresultaat.

5. November 2021

Tevreden!

Goede, professionele behandeling gehad in Dutch Clinic. Zoals beloofd: een pijnloze behandeling (op de verdoving na). Van pijn na de behandeling was al helemaal geen sprake. Het herstel verloopt voorspoedig! Geen klachten, goed werk!

1. November 2021

Superervaring in the Dutch Clinic

Een tijdje terug heb ik een haar transplantatie ondergaan. De ervaring was perfect. Niet alleen de dag zelf maar ook hoe de zaken waren voorbereid. Een super geruststellend en fijn gesprek vooraf, maar ook een uitstekende nazorg. De arts Dennis Akdogan neemt zijn tijd voor je, begeleid je uitstekend, en laat je je in de kliniek volkomen thuis voelen. Mocht je een haartransplantatie overwegen, dan kan Dennis Akdogan en zijn collega's van harte aanbevelen voor deze ingreep.

21. Oktober 2021

Haar transplantatie in Dutch clinic

Enige tijd geleden heb ik een haar transplantatie ondergaan. De ervaring was perfect. Niet alleen de dag zelf maar ook de voorbereiding en de nazorg. De arts Dennis Akdogan neemt zijn tijd voor je, begeleid je uitstekend, en laat je je in de kliniek volkomen thuis voelen. En het belangrijkste is natuurlijk, dat het een perfect resultaat heeft opgeleverd. Meerdere personen hebben al gezegd dat ik er jonger uitzie, wat ook de bedoeling was. Ik kan Dennis Akdogan van harte aanbevelen om de transplantatie uit te voeren.

21. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I did my hair transplant in January (…

I did my hair transplant in January ( thought perfect moment with all the lockdowns). From all the clinics I went I had the most trust in this one and they didn't disappointment me, at all!

It's not like going to the hairdresser so don't expect a quick fixe. You need to sit in a chair for 4-5 hours to put everything perfect. TBH I had no pain, also not the days after. Just some discomfort but now 9 months later, totally worth it. I have so much more hair that I am thinking of reducing it;)

If you want more hair, don't wait for the perfect moment. You will always have something that will be an excuse . After you will thank me when you look in the mirror and think . Sweet that is my hair!

good luck gents, thanks for making me ( even more) handsome!

19. Oktober 2021

Haartransplantatie Maart 2021

In Maart 2021 ben ik afgereisd naar Turkije voor een haartransplantatie. De keuze om naar Turkije te gaan, was vanwege de DHI techniek die ze daar zouden gebruiken voor mijn kruin. Vlucht, verblijf en transfers in Turkije was allemaal prima geregeld!

De behandeling zelf was mij ook 100% meegevallen. De verdovingen waren even vervelend, maar wie mooi wil zijn….. Dag vloog voorbij en voor ik het wist was ik weer in het hotel met mij nieuwe kapsel. Ik had mij voorbereid op een helse nacht, maar zowaar nog aardig geslapen ook👌🏻. Volgende dag rondje door de stad gelopen en smiddags terug naar de kliniek voor controle. Het zag er allemaal ‘prima’ uit. De ochtend erna vloog ik vroeg weer terug naar Amsterdam.

Zijn inmiddels bijna 6 maanden verder en er zit al een aardig bos haar op. Het moet allemaal nog wat voller worden, maar daar heb ik al het vertrouwen in. Dikke pluim voor Fue Perfect👍🏻

28. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am ecstatic with the result of my…

I am ecstatic with the result of my hair transplant. I am so impressed with service of the clinic. They really take care of their patients. I whole heartedly recommend them to anyone considering a hair transplant. Simply the best.

16. September 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

6 maanden geleden heb ik een fue…

6 maanden geleden heb ik een fue haartransplantatie laten doen bij Dutch Clinic
Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de uitvoering.
Heel blij dat ik deze stap genomen heb!

16. September 2021

Great experience!

Great experience with both the team and the result. Got well informed before, during and after my transplantation. Aftercare was great as well. 4-5 months after the transplant the result is already great and the best is yet to come!

15. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr