Unternehmen hat geantwortet
Ik vind under eye gels altijd erg fijn om te gebruiken maar ik vind ze vaak erg prijzig. Een vriendin raadde mij Frownies Under Eye Gels aan omdat deze herbruikbaar en wasbaar zijn. Ik vind dit een fi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik bestel nu al meerdere keren bij frowniescare. Verloopt prima! ik heb de frownies nu bijna half jaar gebruikt en mijn diepe voorhoofd rimpels zien er beter uit! veel minder aanwezig. Frons vind... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Frownies facial patches verminderen rimpels op 100% natuurlijke wijze zonder cosmetische behandeling. 🌱 100% natuurlijk 🇳🇱 +🇧🇪 NL+BE
Den Uitvanck, 5688 XG, Oirschot, Niederlande
Ik gebruik al zeker vijftien jaar frownies en de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik de pleister in zijn geheel op mijn voorhoofd plak omdat ik te lui ben om elke avond al die stukjes apart te plakken. Ik gebruik ze om langer plezier te hebben van mijn ‘baby Botox’ (ik kijk anders de hele dag verbaasd en eindig dan elke dag met spanningshoofdpijn en doe dit nu al 20 jaar vanaf 39e) en heel belangrijk; het voorkomt in mijn geval serieuze slaaprimpels want zonder word ik wakker met verticale lijnen in mijn gezicht omdat ik toch altijd weer op mijn buik draai. Ik gebruik elke ‘pleister’ twee keer dat lukt prima dus ik ben dik tevreden!

Ik bestel nu al
meerdere keren bij frowniescare.
Verloopt prima!
ik heb de frownies nu bijna half jaar gebruikt en mijn diepe voorhoofd rimpels zien er beter uit! veel minder aanwezig. Frons vind ik nog een lastige aandachtspunt waar ik advies over ha vragen.

Antwort von Frownies.care
Sinds drie weken gebruik in frownies. Voor (nou ja, meer tégen) de frons tussen mijn ogen en de rimpels op mijn voorhoofd. Al na 1 nacht was ik heel verbaasd over het resultaat. De frons in het midden was veel minder! Maar helaas kwam ‘ie toen ook snel weer terug.
Inmiddels, een paar weken later, duurt het effect veel langer! Misschien al bijna de hele dag. Ik houd het dagelijks plakken nog even vol tot de 30 dagen. Daarna bepaal ik hoeveel tijd er tussen kan zitten.
Jammer dat ik geen halve sterren kan geven. 4,5 was passe d geweest. Geen vijf sterren, want de geur vind ik echt minder geslaagd. Maar het positieve effect maakt die geur goed 😊

Antwort von Frownies.care
Frownies zijn echt een goede uitvinding. Ik frons veel in mijn slaap en lig zonder frownies in de kreukels als ik wakker wordt. De "lijm" ruik je niet, ik snap de andere beoordeling ook niet. Maak de sticker nat met een beetje water met mijn vinger en druk m even aan. Klaar is kees. Mijn kinderen zijn het al gewend dat ik elke nacht een plakkertje op mijn voorhoofd heb. Het verzacht de fronsrimpel waardoor mijn uitdrukking ook zachter is. Helemaal blij mee.

nu bezig met 3e doosje fronsrimpel wordt minder maar ben ook al 3 maanden bezig

Antwort von Frownies.care
Ik vind het een fijn product! Vooral omdat ik in de nacht met nogal een gefronst hoofd slaap en voorheen nogal in de kreukels wakker werd. Fijn om met een frisser hoofd op te staan.

Antwort von Frownies.care
Ze werken voor mij niet en stinken helaas erg.

Antwort von Frownies.care
Frownies werken matig. Ten eerste is het erg vervelend om elke avond je gezicht te beplakken met stickers, die je eerst nat moet maken en dan op je gezicht moet drukken en moet vasthouden totdat de lijm droog is. Ten tweede stinkt de lijm behoorlijk. Niet fijn om met deze stank op je gezicht te moeten gaan slapen. En ten derde is het resultaat erg matig. De volgende ochtend is de fronsrimpel iets minder, maar een paar minuten daarna is deze alweer terug. Dit komt, doordat je gezichtsuitdrukkingen en het onbewuste gebruik van de spiertjes in je gezicht niet veranderen. Met botox wordt meer de oorzaak aangepakt, (het stilleggen van die spiertjes). Maar ja, dat wil je ook niet omdat je geen gif in wil laten spuiten. Voor mij werken frownies dus erg matig. (eigenlijk zo goed als niet)

Antwort von Frownies.care
Ik was mega sceptisch en vond het ook vrij prijzig. Na lang twijfelen toch maar besteld. Na enkele dage zag ik al verschil. Ik draag ze vrijwel iedere nacht met name voor mijn fronsrimpel en die is nu zo goed als weg. Ik zou dit iedereen aanraden die zonder plastische chirurgie rimpels wil verminderen.

Antwort von Frownies.care
Geen geweldige eyepads, ze zakken af doordat ze zo "nat" zijn. Ik vind de effecten ervan ook niet heel sterk en mis een stukje boven het oog wat voor een lift kan zorgen.

Antwort von Frownies.care
Helpt echt tegen een fronsrimpel, het gaat niet 100% weg (ik ben 40 en frons al heel lang) maar de patch voorkomt fronsen tijdens het slapen waardoor het s’ochtends echt gladder is. Ik kan niet meer zonder.

Antwort von Frownies.care
Snelle levering. Ik gebruik de frownies nu een aantal weken en de fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen is wel een stuk zachter geworden. Dus binnenkort ga ik de volgende verpakking bestellen..

Antwort von Frownies.care
Vanaf de eerste week voelde ik al een gladdere huid op mijn voorhoofd
Ook aan de mond waren de rimpels minder

Antwort von Frownies.care
Ik heb ze een maand gebruikt vooral voor de frons tussen de ogen. De frons lijkt verzacht, maar nog onvoldoende. Dus blijf ik de frownies dagelijks gebruiken. Ik hoop op nog een beter resultaat.

Antwort von Frownies.care
Ik had fantastische ervaring met Frownies hydraterende rozenwater spray samen met Frownies herbruikbare hydraterende gel patches voor onder de ogen. Ik ben echt blij! Mijn ogen schijnen en ik voel me alweer jong!

Antwort von Frownies.care
Het klinkt zowat te mooi om waar te zijn, rimpels verminderen met een plakpapiertje.
Helaas... Is het dat voor mij ook.
Een maand lang elke nacht een patch gebruikt maar de 11rimpel tussen mijn wenkbrauwen is nog exact hetzelfde.
Wellicht werkt dit product bij anderen wel, bij mij dus niet.
Aanvulling: Wel heel netjes opgelost door Frownies, bedankt.

Antwort von Frownies.care
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Antwort von Frownies.care
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.