Vi fik lavet et rigtig fint skur, men efterfølgende viste det sig , at der kom vand ind. Processen for at få rettet denne fejl var og er stadig helt håbløs. Telefonen bliver ikke taget, med mindre ma... Mehr ansehen
Vi har fået bygget en terrasse af Frost & Hald , og vi er super tilfredse, Hele forløbet har været effektivt, arbejdet er udført i høj kvalitet, og resultatet blev præcis som vi havde drømt om, og end... Mehr ansehen
Vi fik et ødelagt tag/undertag udskiftet pga. mår-skader - med glimrende resultat. Mike, Janus og medhjælpere er uhyre flinke og hjælpsomme. De overholder aftaler og tider og er ikke bange for at tage... Mehr ansehen
Vi havde et udbud ude på udskiftning af vores tag på huset, som Frost & Hald endte med at vinde. Vores oplevelse med dem har været virkelig god, kommer til tiden, rydder op, og kommer selv proa... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi udfører al form for tømrerarbejde og entrepriser – både til private og erhverv – og der er ingen opgaver, der hverken er for store eller for små. Vi garanterer for god service, en nydelig byggeplads, et godt håndværk og tilfredse kunder.
Primulavej 1, 4600, Køge, Dänemark
- Info@frost-hald.dk
- frost-hald.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Terrasse
Da jeg skulle have lavet en terrasse, fik jeg anbefalet fa. Frost og Hald.
Den anbefaling kan jeg sagtens give videre, da de har udført et særdeles tilfredsstillende arbejde.
2 friske fyre som ikke var bange for at tage fat selv når det regnede.
Hilsen Preben
Udskift af vinduer/døre
Vi brugte Frost og Hald til udskiftning af vinduer og døre.
Alt blev professionelt håndteret, lige fra tilbudsgivning til udførelse. Montering startede dagen efter modtagelse fra fabrikken, og arbejdet udført helt fantastisk og med flot finish.
Oven i det, så fik vi selskab af 2 super behagelige mennesker - Vi kan derfor kun anbefale dem!
Ekstremt godt håndværk!
Hvis du søger godt håndværk, skal du ikke lede videre! Frost og Hald er super professionelle. De overholder deres aftaler, deadlines og er ikke bange for, at give den en ordenlig skalle for, at overholde tidsplanen. Kvaliteten er helt i top, finish er super flot og så er kommunikationen god hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang, vi får lavet kvalitets håndværk hos dem.
Hvis man kunne give 10 stjerner, fortjener de det :)
En helt igennem unik oplevelse
En helt igennem unik oplevelse af Frost & Hald, lige fra besigtigelse og tilbud på opgaven til opgavens udførelse. Alle aftaler og tider og indholdet i opgaven fulgt til punkt og prikke. Kan kun give min bedste anbefaling.
Professionel og godt udført arbejde.
Professionel og godt udført arbejde.
En klar anbefaling.
Dygtige
Dygtige, høflige og pålidelige. Vi er meget glade for resultet, og vil ikke tøve med at give Frost & Hald vores varmeste anbefaling.
Frost & Hald har lavet terrasse hos os…
Frost & Hald har lavet terrasse hos os på Skibsvej 51 i Jyllinge
Meget meget flot arbejde.
Ingen tvivl om af jeg fremover vil anvende dette firma og kan kun varmt anbefale dem.
Igen vel udført arbejde
Utroligt behagelige mennesker
Utroligt behagelige mennesker, der samtidig udfører et smukt stykke arbejde, samt overholder tilbuddets Prisramme næsten på øren. Vi har fået skiftet taget og alt spillede fra start til slut. De varmeste anbefalinger herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.