Froelundwebshop Bewertungen 50

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt en bluse online. Sendt den retur dagen efter og kan se de har modtaget den. Intet hørt efter 14 dage. Rykket for returningen men de skriver ikke tilbage og har ikke fået pengene retur... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har modtaget mine smukke hjertehalskæder fra Frølund, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! De er simpelthen så elegante og tidsløse, og det føles som en perfekt tilføjelse til e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og lynhurtig levering, har aldrig haft problemer med tilbagelevering. Absolut min yndlingsbutik - både på nettet og fysisk. Lækkert tøj og mærker til alles økonomi - Mode og Interiør... Mehr ansehen

3.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Løgn på løgn

Aldrig har jeg oplevet noget lignende hos en butik.
Jeg købte en jakke efter mange anbefalinger fra venner. Da jeg får jakken prøver jeg den, men finder hurtigt ud af at hætten lynlås og knap ikke kan holde hætten på plads og den bliver ved med at falde halvt af.
Jeg sender den derfor retur og de sætter nye knapper i. I tro om at den nu er som den skal være, lader jeg den ligge i kassen da det nu er blevet forår og jakken er for varm.
Da det igen bliver vinterjakke-tid tager jeg den frem, men den har stadig samme problem. Jeg kontakter dem igen, men denne gang undre det mig også at den ikke er magen til min venindes som skulle være fra samme årgang.
Jeg konfrontere dem med det og jeg spørger dem om de er sikker på den er ægte (da jeg har vist den til en anden butik som er meget undrende over jakken og at vaskemærkerne ikke er de samme som på de jakker de har hængende..). Han bliver sur og siger han vil kontakte sin advokat og at jeg ikke skal true ham!
Frølund prøver at få mig til at betale 500 kr. mere og jeg kan få en helt ny jakke! Det vil jeg dog ikke, da det på ingen måde er ok.
Jeg kontakter forbrugerstyrelsen, for at få af vide hvordan min sag er her. De bekræfter han er helt ude på et skråplan
Frølund sender jakken ind til dem de har købt jakken af og jeg får et bevis på at den er ægte - fint nok, men jeg undres stadig.
Da jeg købte jakken fik jeg af vide den var fra årgang 15/16 og det har de også efterfølgende sagt til mig. Men da jeg kontakter firmaet Frølund har købt jakken af, kan de oplyse at jakken er fra årgang 12/13 og det er derfor den ikke er magen til min venindes.
Jeg sender mailen med de nye oplysninger videre til Frølund so på ingen måde kommentere på at han er taget i en løgn, men at jeg vil få mine penge retur når jakken er sendt til dem.
Over 1 år efter jeg købte jakken, har nu endelig fået pengene retur og jeg kan til vinter gå laaaangt uden om Frølund og hans meget lille moral og købe en ny jakke et andet sted - det håber jeg også alle andre vil gøre!!

23. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde købt et par bukser som desværre ikke passede i størrelsen. De var udsolgt i min størrelse men efter 2 dage var de skaffet fra leverandøren så glæden var stor. Tak for den ekstra indsats kan kun varmt anbefale jer.

27. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale webshoppen. Købte en trøje og modtog den allerede dagen efter. Service, indpakning og vare var helt i Top. Kan kun anbefale den til andre

23. September 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god service!

Jeg bestilte forleden varer på Froelundwebshop.dk. Var dog i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle have på et par bukser, derfor ringede jeg til butikken og fik en super god service og vejledning, så jeg derefter kunne bestille den helt rigtige størrelse.
Pakken var hos mig allerede dagen efter, endda med en lille overraskelse vedlagt - og bukserne passede perfekt!

Kan kun anbefale andre at handle på Froelundwebshop.dk

14. September 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så dårlig service at man grummes

Havde bestilt 2 jakker samme dag, 1 stk. til 2.499,- og 1 stk. til 799,-.
Gjort opmærksom på ved bemærkninger at der var købt 2 jakker indenfor samme time. Til trods herfor trækker de alligevel 76 kr. til forsendelse på jakken til 799,- idet beløbsgrænsen for "gratis forsendelse" var 800,-!!!
Da jeg modtager jakken til 2.499,- modtager jeg en helt anden farve end bestilt (Coral, hvilket også står på min ordrebekræftelse). Jeg kontakter webshoppen, idet jeg ønsker at sende jakken retur, og vil gerne godskrives beløbet (80,- kr.). Hertil bliver der svaret at det nægter man at gøre, idet de blot har skrevet en fejl på hjemmesiden, og som der direkte bliver sagt "hvad betyder 80,- kr." De vil ikke kendes ved problemet. Jeg har aldrig nogen sinde oplevet en så ubehagelig og manglende forståelse for service. Flabethed og nedgørelse.
Jeg må kraftig fraråde at handle hos deres webshop, desværre

22. Juli 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr