Frk. Barners Kælder Bewertungen 91

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Frk. Barners Kælder leverer god klassisk mad med krostemning. Det er nok den hurtigste servering af oksesteg, vi nogen sinde har oplevet. Den kom nærmeste samtidig med drikkevarerne. Både hovedr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik anvist det forudreserverede bord. En smilende tjener kom hurtigt med de bestilte drikkevarer. Efter kort tid kom første servering. En dejlig varm fiskefilet de lækre rejer med æg og en udmærke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frk Barner Valby Take Away, udbringning vi transportør Wolt, som 2 minutter før ankomst sendte en sms med teksten "Ordren annulleret", og vi stof med gæster , der ventede på aftensmad. Da Wolt ikke re... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var 4 personer, der havde bestilt bord kl. 19 specifikt til stegt flæsk, som de serverer hver tirsdag. Vi blev vist til vores bord og bestilte øl, men kort efter at vide, at de var udsolgt af... Mehr ansehen

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Tak for dejlig mad

Vi var 4 pers, havde fået booket bord udenfor, men grundet lidt kedeligt vejr, ville vi hellere indenfor, Det blev klaret, uden brok GOD Service og når vi nu er ved den gode service, så skal Emma, lige have en ekstra hilsen, hun er opmærksom, sød, rar, prof tjener, der gør alt menneskligt muligt, for at give sine gæster en god oplevelse.

Der er lækkert mad, gode snapse, som kan vælges som tempereret eller kold. Kort sagt, DER ER SUPER HYGGELIGT, vi kommer helt sikkert igen, både med og uden Sweet Deal 👍🇩🇰

5. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En af de bedste mad oplevelser…

En af de absolut bedste mad oplevelser vi har nogensinde har fået.
Maden var absolut topklasse og kunde servicen ligeså.
Priserne er ret lave i forhold til kvalitet og mængde.
Stor respekt for dette sted.
Det var første gang vi har fået mad herfra og helt sikkert ikke sidste gang.

29. Juni 2020

En dejlig frokostoplevelse hos Frk. Barners Kælder

En dejlig frokostoplevelse efter en lang periode med Corona begrænsninger. Vi var så heldige at få et bord ude i solen, hvor vi kunne nyde vores Sweet Deal. Skøn frokost, hvor alt var hjemmelavet og smagte virkelig godt. Hertil veltappet øl og hjemmelavet porse-snaps. Vi sluttede med en grønlandsk kaffe. Betjeningen var som altid perfekt. Alt i alt - en dejlig oplevelse !

27. Mai 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vores første "spise ude" siden Corona - en succes

Vores første "spise ude" siden Corona.
God plads mellem bordene, Vi sad længe og ventede, men fik drikkevarer. Tror det var nyt system, hvor alle bordene fik serveret samtidig. Under alle omstændigheder dejlig mad ( frokost - sweet-deal), sød betjening. Hvis jeg skal klage over noget, vil det være for meget mad, men da jeg ikke spiser sild og ost, gik det fint.
Vi har kun været der 2 gange, men vores "medspisere" har været der måske 10 gange og er stadig glade for hvert besøg.
VI kommer gerne igen !!!

26. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Triste tilstande på frk Barners kælder...

Havde booket bord til kl 14 til 4 personer. Vi fik serveret drikkevarerne 14.40. Flere ting på menukortet som vi bestilte var det ikke muligt at få. Selv noget så simpelt som frikadeller var udsolgt!? Disse ting var tjeneren åbenbart ikke klar over... Dårlig kommunikation mellem køkken og tjener. Maden bliver serveret efter nogle justering kl 15. 20 altså næsten halvanden time efter ankomsten. Frokosttid slutter kl 16. Så da klokken når 16 kommer tjeneren og siger at vi skal gå! Vi er på dette tidspunkt knapt halvvejs igennem vores mad. Efter noget diskussion får vi dog lov til at spise færdigt men vi vil ikke kunne få serveret flere drikkevarer. En helt utrolig dårlig oplevelse... Stedets tjenere kræver næsten en anmeldelse alene. Uhøflig, uoplagte, uopmærksomme, mangel på overblik. Vi sætter aldrig vores ben her igen nogensinde.

27. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fejlagtig information og fast menu der ikke kan ændres

Super nederen oplevelse og har svært ved at se, at jeg gider at prøve igen.
Efter at have booket bord til 4 personer den 20. Dec kommer vi ned for at tage plads. I en hel tom restaurant står vi og venter i 10 min før bartjeneren ser på os (han taler med den eneste anden gæst i restauranten uden at ænse os). Det kan jeg så leve helt fint med (de gode tjenere har dog overblik og format nok til at byde end velkommen).
Det værste er dog, at da jeg bookede bord i telefonen (af to omgange - da vi udvidede med en plads mere) fortalte at vi selv ville vælge menuer - da jeg ikke var sikker på at alle ville have julemenuen MEN det viser sig så at vi kun kan få julemenuen alle sammen og ikke selv vælge!? Da jeg fortæller at jeg specifikt havde bedt om at kunne vælge og fået ok er det bare en super flad og nederen oplevelse at få at vide at det ikke kan lade sig gøre. Heldigvis ligger Halmtorvet og alle de andre gode steder lige omkring hjørnet og hos Pate Pate kunne vi hurtigt få brugt 4.000 kr på en god middag og aften... hilsen C

29. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glimrende mad og god plads..

Har efterhånden spist her mange gange, og er ALDRIG blevet skuffet over maden eller betjeningen.
Kan rigtig godt li' at der er god plads mellem bordene, og at personalet er opmærksomme..
Kommer helt sikkert tilbage..!

12. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr