Hier ooit een bestelling bij gedaan en netjes geretourneerd maar nooit mijn geld terug ontvangen. Op e-mails en telefoontjes word ook niet gereageerd! Triest ondernemer, slechte service en onbetrouwba... Mehr ansehen
Zeer slechte ervaring! 10 mei iets besteld duurde eeuwen voor het ontvangen was vervolgens 4 of 5 weken geleden retour gestuurd en nu blijft mijn betaling bij klarna open staan en is inmiddels verlope... Mehr ansehen
Mijn dochter heeft in oktober een jas besteld online, na,twee weken kwam de jas binnen. Bij binnenkomst bleek de jas te klein. Deze terug gestuurd en meerdere malen contact proberen te krijgen. Tot op... Mehr ansehen
Mooie webshop vol kwaliteitsproducten! Ze hebben 2 professionele winkels :) Onderstaande opmerkingen over “fraude en niet te vertrouwen bedrijf” kloppen NIET! Ik was zelf ook even in de waan omdat het... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service !!
Allereerst heb ik 1 maand gewacht op de bestelling (ondertussen ergens anders besteld en al binnen) en het retour duurde nog 3 maanden langer. Telefonisch of mail niet bereikbaar. Voor mij nooit meer
Top service
Top service! En een super lief persoon aan de telefoon gehad.. die heeft me ook goed geholpen. Super blij met mijn bestelling.🥰
Super mooie kleding
Super mooie kleding, goede kwaliteit en erg vriendelijke personeel...Zeker een aanrader:)
Beste persoonlijke ervaring, echt een aanrader!
Ondanks een rot ervaring met Post-NL waardoor een pakketje te laat kwam heeft deze winkel en de eigenaar het heel fijn opgepakt. Nauw contact gehouden en zijn best gedaan om het op te lossen. Ik weet waar ik de volgende keer weer bestel, top service!
Super service!
Ik heb voor het eerst iets bij friqly besteld. Ik kreeg de jas in de verkeerde kleur. Vervolgens direct contact opgenomen met Friqly. Hierbij kreeg ik een hele aardige man aan de lijn die excuses maakte en direct de jas in de andere kleur ook naar mij verstuurde. Dit terwijl ik nog niet betaald had en het toch om een behoorlijk dure jas ging. Ik kon de andere jas gratis terug sturen en kreeg ook nog eens een kortingscode voor mijn volgende bestelling. Super service en ik ben erg blij met de jas! Hier ga ik zeker vaker bestellen!