🌟🌟🌟🌟🌟 Utrolig fornøyd med både service og hjelp hos Friluftsproffen! Jeg fikk god tid og oppmerksomhet da jeg skulle velge nytt telt, og vi gikk grundig gjennom hva som faktisk var viktig for me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig bra opplevelse fra bestilling til Ankomst av vare Kjøpte jetboil flash 20. Fungerer meget godt
Imponert over servicen! Jeg trengte varen på kort varsel, og Friluftsproffen sendte varen samme dag. Rask respons, hyggelig dialog og en service som overgikk forventningene.
Unternehmen hat geantwortet
Friluftsproffen startet med en lidenskap for naturen og et ønske om å gjøre friluftsliv mer tilgjengelig og inspirerende for alle. Eventyret begynte i Oslo, og har siden vokst til en nettbutikk som leverer kvalitetsutstyr til friluftsentusiaster over hele Norge. Fokus på kvalitet, bærekraft og ekte turglede står fortsatt i sentrum.
Gladengveien 7D H0401, 0661, Oslo, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Veldig bra opplevelse fra bestilling til
Ankomst av vare
Kjøpte jetboil flash 20.
Fungerer meget godt
Fikk min vare etter 2 dager. Så veldig kjapp levering. Hadde beste prisen på varen jeg skulle kjøpe. Så valget var enkelt. Har mye bra utstyr
Ingen problemer med retur eller levering selv midt i julerushet
Må sende epost for å returnere en vare. Måtte purre før jeg fikk svar. Svaret jeg til slutt fikk, var at siden dette var en salgsvare, kunne den ikke returneres. Det står tydelig på produktsiden at det er 14 dagers returrett, så her forsøker den som driver nettsiden å mislede kundene sine.

Antwort von Friluftsproffen
Vel… ikke helt så proffe. Kansellerte min orde, med begrunnelsen at leverandøren ikke kunne levere produktet.
Skulle heller bare ha innrømmet at de hadde bommet helt på prisen.
Da prisen på produktet ble endret etter kanselleringen

Antwort von Friluftsproffen
Forsinkelsen ble ordnet med god kundeservice hele veien, og fikk over dobbel bestilling pga forsinkelsen.
Fornøyd her alt i alt.
Friluftsproffen er proff.

Antwort von Friluftsproffen
Fikk raskt svar på spørsmål, og vare raskt levert som avtalt. God service!

Antwort von Friluftsproffen
Fin support! Fik omgående svar på et leveringsproblem ( i weekenden!). Tak!

🌟🌟🌟🌟🌟
Utrolig fornøyd med både service og hjelp hos Friluftsproffen! Jeg fikk god tid og oppmerksomhet da jeg skulle velge nytt telt, og vi gikk grundig gjennom hva som faktisk var viktig for meg og mine behov. Det var tydelig at de hadde både kunnskap og genuin interesse for friluftsliv – og det gjorde hele prosessen trygg og inspirerende. Anbefales varmt til alle som vil ha personlig oppfølging og ekte engasjement!

Antwort von Friluftsproffen
Service utover det en kan forvente av en nettbutikk. Ordnet fysisk overlevering da jeg trengte produktet raskt. God kommunikasjon hele veien. Anbefales!

Antwort von Friluftsproffen
Veldig god service og rask levering. Også gode priser

Antwort von Friluftsproffen
Bestilte på formiddagen og trengte varen raskt. Friluftsproffen ordnet med fysisk overlevering i Oslo samme dag. Hele tiden god kommunikasjon.

Antwort von Friluftsproffen
Veldig god service. Jeg trengte varen raskt, så Friluftsproffen arrangerte fysisk overlevering.

Antwort von Friluftsproffen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.