Frihedensblomster Bewertungen 16

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service

Ved bestillingen af bårebuket gjorde jeg det helt klart, at den skulle være hvid, grøn og cremefarvet. Kommer og henter en buket i hvid, laksefarvet og grøn. Jeg er meget utilfreds og udtrykte det også. Men damen sagde bare at laksefarvet næsten er det samme som cremefarvet. Det er det ikke!!!! Og slet ikke i en bårebuket til en mand, hvilket hun blot sagde sagtens kunne bruges.

29. April 2026

Pinligt!

Min sædvanlig blomsterbutik var lukket. Jeg tog derfor i Frihedensblomster. Fik en buket bundet ril 200 kr. - aldrig har en buket jeg har købt i en butik være mere amatøragtigt. Det er lige før at de bundede buketter fra supermarkederne er pænere. Øv - jeg er helt pinlig over buketten, som er en værtinde gave.😳🥺

13. März 2026

Bisættelse

Alle kan lave fejl
Jeg havde i lørdags bestilt en bårebuket med bånd samt 2 buketter til i går som jeg havde betalt for
Da jeg kom var min bestilling blevet væk tiden gik så jeg fik valget at få en færdig buket som var til en der skulle bisættes dagen efter
Valgte en buket i stedet for to da jeg ikke havde tid til at vente
Båndet som der skulle tre ord på kunne ikke blive lavet da damen sagde da hun fandt min ordre det ene ord er streget ud ??
Kunne se det ikke var rigtigt
Men tiden gik så var nødt til at gå på kompromis
Så min veninde gennem 46 år
Fik hverken de rigtige blomster eller bånd
Jeg var så ulykkelig 😢

9. Juni 2025

Elendig service

Elendig service. Ringede for at sende blomster til min kusine som har mistet sin mormor.
Floristen (hende den ældre) var provokerende og snerpet jeg spurgte pænt ind til blomsterne da jeg ikke har forstand på det. Hun svarede som om jeg var analfabet. Aldrig om jeg vil støtte deres butik.

25. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en bårebuket 3 dage i…

Jeg havde bestilt en bårebuket 3 dage i forvejen, ringer 2 timer før afhentning , for at være sikker på den er klar, får at vide alle bestillinger er klar, men hun tjekker ikke mit navn og ordre. Da jeg skal afhente, har de glemt at lave den, og laver en sjusket buket på 5 minutter, som jeg bliver opkrævet fuld pris for. Sidste gang jeg har handlet der.

11. März 2025

4 stk bårebuketter BLEV ALDRIG leveret

Mindst 4 bårebuketter blev aldrig leveret til min mands brors bisættelse i Avedøre Kirke 😡
Hvordan kan man leve med, ikke at levere bestilte bårebuketter til en bisættelse???? Og hvad med de kort, der skulle vedlægges ???? Dem har vi aldrig modtaget, jeg har ingen ord for det, synes det er noget svineri 😡

3. September 2024

Manden sælger "privat" et fortelt

Manden sælger "privat" et fortelt. Det har forkerte mål i forhold til det oplyste og der mangler stænger. Teltet blev afhentet i butikken og der har været en mobilepay ind over handlen tilhørende butikken.
Efter handlen blokkerer han køber.

9. April 2024

Ejeren, Jan Rossing, er svindler

Jan Rossing der ejer Frihedens Blomster er bedrager. Jan har solgt et fortelt i privaten med falsk varebeskrivelse og med flere manglende stænger, som køber umuligt kunne opdage, før forteltet blev sat op. Vi snakker et fortelt til 10.000 kr., som slet ikke passer til købers campingvogn, da beskrivelsen af mål ikke var korrekt angivet.
Da han vælger at sælge og udlevere forteltet fra Frihedens Blomster, bliver hans forretning naturligvis også indblandet i dette.
Jeg ville aldrig turde handle hos Frihedens Blomster, da jeg kan læse at I fejler ved bestillinger til begravelser (USMAGELIGT) og fordi virksomheden drives af en svindler.
Hold jer langt væk!

27. Juli 2023

Indehaver er en svindler

Indehaver Jan Rossing har snydt ifm. salg af et fortelt til 10.000 kr.
Forteltet var beskadiget og forkerte mål, men sælger, indehaver af Frihedens Blomster Jan Rossing, har ghostet køber og ignoreret dennes ønske om, at handlen skulle gå retur. På trods af, at lovgivning er fuldstændig entydigt på købers side.
Man kan kun frygte hvordan Jans forretningsmetoder ellers er!
Jeg anbefaler folk, at holde sig langt væk fra denne forretning!

9. April 2024

SKUFFENDE BÅRGER BUKET til 750 kr

SKUFFENDE BÅRGER BUKET til 750 kr.
Jeg bestille en båre buket til min svigerfars begravelse, kom så for at hente den, men fik af vide at jeg havde bestilt en bord buket. Det forstår jeg ikke? da jeg siger at det er en begravelse siger hun på gebrokken dansk at det var det også til, meget mærkeligt. Ikke nok med det, jeg gav dem frie hænder til at lave en fin båre buket til en mand, men de bruger så deres gammel blomster der er begyndt at blive brune i kanten. Ved godt at de kun skal bruges denne dag men man giver jo fuld pris for dem, men de kommer jo til de ukendtes gravplads så det ville jo være fint hvis de kunne holde lidt. Køber aldrig blomster der mere.

29. Januar 2024

Forkert bånd på bårebukettrr

Jeg havde bestilt 2 bårebuketter. En rød/rosa fra min mor og en multifarvet fra mine brødre og mig. Havde også bestilt bånd med hver sin tekst.
Desværre var båndene byttet rundt og sat på de forkerte buketter.
Jeg skriver til dem men hører intet. Ender med at ringe. Hun har ikke set mailen, hun var der ikke den dag, nej men du har været der flere dage efter. Hun siger de havde meget travlt, men hun kunne se på de medsendte billeder, at buketterne var flotte, blomsterne friske.
Jeg siger, at det er ikke det sagen handler om. Det er princippet i, at båndene er sat forkert.
Hun snakkede meget gebrokkent så er i tvivl om hun i det hele taget forstod det jeg mente, men hun beklagede, de har meget travlt.
Jeg kommer ikke til at bruge dem igen

23. Juni 2023

Det må bare ikke ske!

Vi havde bestilt 10 roser til min fars begravelse som vi skulle ligge på hans kiste inden den blev kørt væk.
Der blev kun leveret 9 stk. så det var ikke hele familien der kunne få lov ar sige et sidste farvel med en rose på kisten.
Da vi kontakter Jer dagen efter kommer I med diverse undskyldninger om at det ikke er altid I lige kan læse hvad den ene eller anden medarbejder har skrevet, men jeg tænker I kan kende forskel på et 9 og 10 tal.
I undskylder over telefonen til min mor og siger hun kan komme op i butikken og få penge tilbage for den ene rose I manglede at levere.
Hvor er det bare dårligt at det er den løsning I tilbyder og ikke tilbyder pengene tilbage for alle 10 roser, for det er jo ikke lige noget vi vil gøre om igen og det er en fejl der absolut bare ikke må ske på sådan en dag.
Skuffende at I ikke indrømmer hvor stor en fejl det er (utilgiveligt) og betaler hele beløbet retur.
Må indrømme at det nok er sidste gang vi har købt blomster hos Jer.

23. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr