Fri BikeShop - Sønderborg Bewertungen 36

TrustScore 4 von 5

4.1

Alsgade 2, 6400 Sønderborg, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjælp til ny cykel. Har de sidste mange år kørt batavus men personalet fandt en winther til mig, der er dansk og kan det samme som min gamle cykel.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en ny cykel hos Fri Bikeshop. Servicetjek efter ét år kostede 3400kr. Der var blevet passet godt på cyklen, så jeg mente, at der måtte være noget garanti på en så ny cykel - der måtte være tale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med køb af ny racercykel (Ridley fenix som i øvrigt er en super cykel) så har jeg kun positivt at sige. Ingen problem i at få reserveret to størrelser, således jeg var sikker på at få d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fri Bike Shop Sønderborg. I dag kl 10.15 ankom vi til Sønderborg for at se på en brugt Kildemoes elcykel (BikeBack = brugt cykel) til konen. Samtidig skulle jeg prøve en ny MBK elcykel. Vi end... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradverleih
  3. Fahrradwerkstatt
  4. Geschäft für Fahrradzubehör

Über Fri BikeShop - Sønderborg

Vom Unternehmen geschrieben

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Vom Unternehmen geschrieben

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

36 Bewertungen

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Hjælp til ny cykel

31. März 2026

Jeg er meget tilfred med "Fri BikeShop" Sønderborg

Jeg er meget tilfred med "Fri BikeShop" i 6400 Sønderborg, Alsgade 2.
Alle medarbejder er meget kundevenlig, professionel, hjælpsomme og dygtige.
Jeg er altid meget tilfreds med inspektion eller reparation.
Jeg vil og kan kun anbefale "Fri BikeShop" Sønderborg til alle cyklister !!!
Sabine Puls fra Sønderborg

5. März 2026

Fantastisk kundeservice fra butikken

Kundeservicen hos Fri Bikeshop i Sønderborg er uovertruffen og jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Ved online bestilling sikre butikken efterfølgende at cykelstørrelsen er korrekt, de tilbyder tilpasning ved udlevering og deres service med at bringe ud er virkelig dejlig. Den største anbefaling herfra og stor tak til Susanne for en personlig vejledning og betjening.

25. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rep. af Batavus el-cykel 5 år…

Jeg har en Batavus el-cykel 5 år gammel, hvor batteriet lukker ned, selvom det er fuldt opladet. Det er nogen gange efter 4 km og næste gang efter 13 km. Det er åbenbart en periodisk fejl. Den har været ved Fri Bike Shop i Sønderborg.
De har bestilt reservedele hjem til den, men stadig samme fejl. Cyklen kom igen tilbage til butikken.
Efter 3 uger er den i orden igen, siger de. Jeg betaler 950 kr for at få min cykel skilt ad og stadig en defekt cykel. Jeg får den hjem med samme periodiske fejl.
Får et låne batteri og må konstatere at det er mit batteri, det er galt med.
Jeg har undværet min cykel i en måneds tid, og betalt 950 kr for ingenting. Kunne man ikke have tænkt på batteriet da cyklen kom ind?
Jeg spørger, hvis jeg køber et nyt batteri hos jer, kan vi så evt trække de 950 kr fra. Det var klart et nej fra ekspedienten.
Det betød så at jeg måtte finde en anden cykelbutik for at få et andet batteri.
Jeg er meget skuffet over den service, hvis man kan kalde det service.

Efter at have været i dialog med FriBikeShop vil jeg ændre lidt i min bedømmelse af værkstedet.

20. November 2025

Hej Anne Marie.

Jeg har været i dialog med butikken som er kede af denne anmeldelse er kommet ind til dem, da de har gjort alt hvad de kunne. De har været i kontakt med Batavus og gjort hvad de anbefalede. Derudover har de kørt 5km på cyklen, 3 dage i streg for at prøve at udløse fejlen, hvilket de ikke har kunne.

Ift. det delen med batteri og trække penge fra, så kan de ikke forstå hvis der er sagt nej til dette, da de plejer at finde en god løsning på netop dette, så der må være tale om en misforståelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fri Bike Shop Sønderborg. Super service.

Fri Bike Shop Sønderborg.
Samtidig skulle jeg prøve en ny MBK elcykel.
Vi endte med at købe begge, og skulle samtidig købe en cykelholder til anhængertrækket, så cyklerne kunne komme med hjem.
Spurgte pænt om de i butikken kunne samle cykelholderen, da den jo ikke er færdigsamlet men ligger i en papkasse delvist samlet.
Det kunne de sagtens. “Bare giv os en times tid, og så sender vi lige en sms, når det hele er klart” var beskeden derinde. Monterede også vores 3.nummerplade på cykelholderen. Og en times tid efter kom en sms at nu var det hele klart til afhentning i butikken.
Var meget hjælpsomme og grundige med at montere og forklare med cykelholderen på anhænger trækket og hvordan cyklerne stod bedst.
Stor anbefaling af butikken herfra.
Hilsen Susanne & Ole

25. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må sige FriBike Sønderborg får en…

Jeg må sige FriBike Sønderborg får en stjerne for at tage telefonen. Jeg havde min elcykel til service og havde ringet til deres værksted og bedt om at få et nyt dæk på cyklen og det svarer værkstedet at det skal de nok gøre men det koster mig 200 kroner, jeg accepterer og siger bare der kommer et nyt dæk på er det alletiders. Cyklen kommer fra service og der er ikke monteret et nyt dæk som aftalt, jeg kontakter dem og værkstedet ved ikke lige hvad der er gået galt. Ja tillykke så skal man ikke ringe og snakke med dem inden når de alligevel gør hvad der passer dem. Jeg må så efterfølgende sige Martin (værkstedschef) har fået løst opgaven til punkt og prikke, der blev tryllet på værkstedet og jeg fik mit nye dæk på

24. Juni 2025

Hej Michael.

Jeg har været i kontakt med butikken i Sønderborg, som er kede af din oplevelse.

Der er opstået en intern kommunikationsfejl, som har gjort, at dit ønske om at få dækket på cyklen skiftet ikke er blevet videregivet til den mekaniker, der skulle udføre service på cyklen. Det er selvfølgelig meget beklageligt, at den fejl er sket.

Butikken vil gerne skifte dækket, hvis du fortsat ønsker det.

Hvis du ønsker at gå yderligere i dialog med butikken om sagen, kan du finde kontaktoplysninger på butikken her: https://www.fribikeshop.dk/butikker/soenderborg

Mvh
Sebastian

Dårlig service

Priserne i butikken (Fribikeshop, Sønderborg) er desværre højere end dem, man finder online på Fribikeshops egen hjemmeside. Derudover oplevede jeg, at personalet ikke var særligt servicemindede eller imødekommende.

10. Juni 2025

Hej Ghassan.

Priserne online på hjelme, som du har været i dialog med Sønderborg-butikken om at købe, varierer fra webshoppen til fysisk butik, da vi på webshoppen ajourfører vores priser på hjelme løbende, således at vi matcher vores konkurrenter, og at du som forbruger kan opnå den bedst mulige pris.

Butikken i Sønderborg er kede af, at du har oplevet serviceniveauet som værende mangelfuldt. De har forsøgt at tilbyde dig en hjelm til samme pris, som hvis du havde bestilt på webshoppen med click&collect som leveringsmetode.

Mvh Sebastian, Fri BikeShop

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra fri bikeshop…

Hold jer langt væk fra fri bikeshop sønderborg. De snyder og bedrager med service og dato på service så man kan komme i klemme med reklamation. De er ubehøvlet i butikken når man siger de har lavet fejl.
0 stjerner her fra

10. Mai 2025

Hej Dinna.

Jeg har været i dialog med butikken som ikke umiddelbart kan finde dig i deres system.
Har du mulighed for at skrive til kundeservice@fribikeshop.dk med uddybning af denne sag? Så vil vi gerne undersøge i samarbejde med butikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good service, nice people!

I needed some rubber gloves for repairing. Even though they weren't selling them, they pointed me towards a shop that sells them and also gave me one of their pairs. Very nice people!

7. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uovertruffen service og kvalitet!

Jeg besøgte butikken for at høre om en elcykel. Med det samme blev jeg spurgt, hvordan jeg planlagde at bruge cyklen, og hvilke forventninger jeg havde. Sælgeren guidede mig til den model, han mente passede bedst til mine behov. Efter en kort prøvetur var jeg solgt!

Dagen efter ringede jeg og reserverede cyklen, og dagen derpå kom jeg for at hente den. Her blev jeg mødt af en anden sælger, som hjalp mig med cyklen. Hun gav mig en grundig gennemgang af alt, justerede alt for mig – inklusive min nye hjelm. Servicen var i en klasse for sig! Alle medarbejdere var smilende og hjælpsomme.

Nu hvor jeg har cyklen og har kørt på den, føles det som en drøm!
Tak for alt, Fri Bikeshop Sønderborg!

2. April 2025

Uacceptabelt!

Uacceptabelt!

1. første gang jeg laver en hændelse af min cykel med fladt bagdæk. De får den lavet i Sønderborg. De henter og bringer som er en del af fri bike aftalen.

2.jeg modtager cykelen de får den lappet og leveret, men Bagdækket holder ikke luft.

3. Laver endnu en ny henvendelse. De får den hentet fikset og leveret til min adresse. De formår at smide "faktura" i postkassen. D. Februar cyklen står hvor den skal men lige

GLEMMER DEN VIGTIGSTE TING.
MIN NØGLE TIL LÅSEN.

Jeg ringer til dem hvor de så forsøger at råde bod på det. Men de kan desværre ikke aflevere den da der er ingen som skal den vej.

Men der er en medarbejder der skal den vej om søndagen idag d.9 februar 2025.

Nu er kl 16.03 stadig ingen nøgle i postkassen. Jeg skal bruge den cykel til et arrangement og til hverdagens brug mandag d.10 februar!

Bevars at jeg kan bruge ekstra nøglen. Men det er totalt irrelevant i dette tilfælde.. Jeg betaler til en aftale. Så forventes det at i den anden ende der bliver aftalen også overholdt!!

OPDATERING!

KL SKULLE VÆRE 18.06 FØR JEG MODTOG NØGLEN...

5. Februar 2025

Hej.

Vi er kede af denne læsning men jeg er helt sikker på det ikke er noget butikken med vilje har gjort. Der sker fejl og det er selvfølgeligt beklageligt at det lige gik udover dig men jeg er også helt sikker på at butikken tager ved lære af sådan en case her, så det ikke sker igen.

Service i verdensklasse

Servicen i Sønderborg er bare helt i top, så søde og hjælpsomt et personale fortjener kæmpe ros! Så endnu en gang tak, jeg vil glæde mig til at besøge jer igen!

2. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr