Fri BikeShop - Hvidovre Bewertungen 26

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Hvidovrevej 251, 2650 Hvidovre, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forventninger fuldt indfriet. 8-2-25. Afleverede min kones El cykel for service + der var problemer med displayet. (Lånte en tilsvarende Elcykel til hjemturen - For Free ). 9-2-25. Konen hente... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når der reklameres for godt og billligt servicetjek skal det opfattes med forbehold. Jeg bestilte service på min elcykel og betalte for 40 minutters arbejde: 600 kr servicetjek 800 kr arbej... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradverleih
  3. Fahrradwerkstatt
  4. Geschäft für Fahrradzubehör

Über Fri BikeShop - Hvidovre

Vom Unternehmen geschrieben

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Vom Unternehmen geschrieben

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

3.3

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Hurtig og effektiv service

De har af alle dage i fri BikeShop Hvidovre afdelingen leveret super god og hurtig service og jeg har stort set altid fået min cykel retur samme dag efter diverse service mm . Du får ydermere fin og kyndig vejledning ifh grej / vedligeholdelse mm

12. Januar 2026

Forfærdelig cykelhandler

Jeg afleverede min nye cykel til et servicetjek hos fribike shop, hvor jeg også har købt cyklen. Da jeg kommer en for at hente min cykel, har den fået en kæmpe ridse på stellet, som de først ikke fortæller mig om, men som jeg selv finder. Derudover var cyklen heller ikke blevet pumpet og bremserne var ikke justeret. Efter lang vente tid fik de endelig en farvestift hjem til at lakere den, men da ridsen er dyb, så dækker lakken overhoved ikke nok. Jeg synes det er for ringe service at jeg nu er endt med en beskadiget cykel til 13.000 som nu har en ridse på den del man ikke kan skifte, hvilket sænker værdien meget og gør den en del del grimmere. Tag hellere til alle andre cykelhandlere end denne, da de også virker ret ligeglade med at hjælpe med det.

13. Januar 2026

Hej.

Jeg er ked af at høre omkring din oplevelse.

Har du mulighed for at skrive til kundeservice@frbikeshop.dk så vil jeg gerne undersøge nærmere på denne her sag med butikken.

Ekstremt høj pris

Ekstremt høj pris,
de tok 1276kr for én arbejdstime.

Arbejdet blev udført, og til tiden, men prisen ligger på et ekstremt højt niveau.

Til sammenligning er arbejdsløn pr time væsentligt lavere på et professionelt cykelværksted som fx A-H cykler på Vesterbrogade Kbh V.

Arbejde: To nye wire.
Materialekost: 80kr
Estimeret tid af butikken selv: 20-30 min
Arbejdsløn: 638kr
Totalpris: 718kr

Aftalt pris før udførelse: maks 700kr.
Den blev overskredet da kassen ikke kunne manipuleres til aftalt pris.

De tager også et gebyr for indledende gennemgang, det er der ingen der ved hvad er, det kunne ikke forklares da kunden dikterede hvad skulle laves.

Dette er ikke et sted du burde handle, der findes en cykelhandler på andre siden af vejen.

10. Dezember 2025

Hej.

Jeg har været i dialog med butikken som er lidt uforstående overfor denne, da de ikke kan finde noget i systemet omkring denne pris. Derudover er deres timeløn ikke dette.

Du er velkommen til at kontakte butikken hvis du har spørgsmål angående regning.

Top service

Bookede en tid. Afleverede min cykel med tre fejl og hentede den to timer senere – uden betaling, da jeg har BikeSmart-abonnement. Alt fungerer bare. Min oplevelse var helt klart 5 stjerner!

18. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forslag om bedre planlægning af værkstedstider. Jegg finder det ikke tilfredstillende at…

Jeg finder det ikke tilfredstillende at jeg skal sætte en hel dag af for et serviceeftersyn. Forstår ikke at der ikke kan planlægges eksempelvis med en to deling formiddagstid eller eftermiddags tid.
Hvis I mener at I sætter kunden først undrer det mig at der slet ingen fleksibilitet er.
Jeg har været dum at købe cyklen hos jer og med en livstids serviceaftale.

6. Juni 2025

Hej Tove.

På nuværende tidspunkt er dette desværre ikke muligt i systemet. Det er dog noget som jeg ved der bliver drøftet om kan blive muligt på et tidspunkt.
Man kan dog altid kontakte butikken for at høre omkring et estimeret tid for hvornår cyklen vil kunne være færdig.

Butikken har også tilbudt en lånecykel i forbindelse med indlevering så du kunne være kørende imens du har din egen på værksted.

Super service i Hvidovre

Var forbi Fri Bikeshop Hvidovre, fordi pedalerne klikkede. Det tog FB få minutter at finde og løse problemet. Men jeg ville alligevel gerne have min cykel til service. De ringede samme dag og spurgte om de måtte skifte to ting, som trængte. De oplyste, hvad det ville koste. Jeg blev simpelthen så positivt overrasket. Sikke en service. Cyklen var i øvrigt færdig kort efter - endda 1 dag inden det aftalte ♥

4. März 2025

Forventninger fuldt indfriet.

Forventninger fuldt indfriet.
9-2-25. Konen hentede selv cyklen i dag og kørte glad hjem.
Hendes og min oplevelse var ens : Personalet/cykelsmedene var meget venlige og imødekommende.
Vi fik et nyt display monteret og cyklen gennemset. Og det bedste, det kostede ikke en klejne.
Ang. andre anmeldelser som til dels har en negativ attityde kan vi kun sige: Alle kan have en dårlig dag, ik.
Så herfra vil vi klart anbefale butikken.

8. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Garanti uden værdi, absurd dyrt og elendig kommunikation og kundeservice

I juli 2023 købte jeg en brugt cykel gennem Bike Back-programmet hos Fribikeshop i Valby. Denne cykel kostede væsentlig mere, end jeg normalt ville betale for en brugt cykel, men til gengæld var den nyistandsat, og der var en reklamationsret og garanti på to år på cyklen uden forbehold nævnt.

18/12 2024 afleverede jeg cyklen til service og montering af nye lygter i Fribikeshop i Hvidovre.

Samme dag blev jeg ringet op og fortalt, at cyklen skulle have reparationer for samlet 4.600 kr, herunder krankboks, kranksæt, kæde, bremseklodser, pedaler.
Jeg spurgte om noget af det hørte under garantien, og fik at vide, at det gjorde krankboks og kranksæt nok. Herefter fulgte en mærkelig farce af manglende kommunikation, hvor ham jeg havde talt med pudsigt nok aldrig var der og heller ikke kunne finde ud af at ringe tilbage.
Først sagde Fribikeshop, at det afhang af om producenten ville dække reservedelene til kranken. (det er iflg. dansk lovgivning ikke korrekt, da købsaftalen og garanti er en aftale mellem køber og sælger) Efter ikke at have hørt noget tilbage gik jeg til sidst ned i forretningen og fik at vide, at både producenten og Fribikeshop Valby havde afslået at dække det over garantien.

Jeg kontaktede så Fribikeshop Valby, der sagde, at de aldrig havde hørt om sagen, men de ville undersøge det, og så hørte jeg ikke mere. Så skrev jeg til Fribikeshop Valby og reklamerede over kranken, hvor jeg fik et skriftligt svar, om at cyklen jo var 3,5 år gammel, så derfor kunne kranken ikke dækkes af garantien, på trods af, at den garanti, jeg fik ved købet 1,5 år før, stadig var gældende!

MEN - hvad dælen kan man så OVERHOVEDET bruge en sådan garanti til på en refurbed cykel, hvis noget så grundlæggende som kranken ikke er dækket? Så er garantien jo ikke brugbar!

Forbrugerrådet Tænk opfordrede mig til at oprette en klagesag, men grundet ventetiderne gjorde jeg det ikke.

Til sidst hentede jeg cyklen hjem og tog den ned til meget velrenommeret cykelsmed

Han mente slet ikke, at kranken fejlede noget og ville efter grundig undersøgelse ikke skifte den og ej heller pedalerne. Og jeg fik cyklen fikset for 1.000 kroner inkl. service modsat de 4.600 kroner som Fribikeshop Hvidovre ville have haft...

På intet tidspunkt i forløbet med Fribikeshop har jeg fået svar på noget uden selv at rykke, og jeg har flere gange fået decideret forkerte ting at vide om lovgivningen ift garanti.

18. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vildt til grin af en kæde som fri…

Vildt til grin af en kæde som fri bikeshop ikke kan udluftet bremser med mindre cyklen findes i eget sortiment dybt latterligt luk dog butikken hvis i ikke har lyst til at arbejde kommer aldrig hos dem igen finder en lille butik uden kæde og støtter dem til enhver tid frem for at være til grin når man vil booke tid har aldrig oplevet lignende

7. November 2024

Hej Theis.

I rigtig mange tilfælde kan butikkerne godt klare dette men der kan være enkelte tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre hvis ikke de rigtig kender til mærket eller kan skaffe evt. reservedele til det.

Dårlig oplevelse

Jeg har været super ked af mit køb af min SCO herre cykel. Jeg oplevede 2 punkteringer inden for den første uge jeg havde købt cyklen og butikken mente ikke, der var noget galt med cyklen og at det var selvforskyldt. De hyppige punkteringer fortsatte ind til jeg fik en anden cykelhandler til at skifte dæk og slange. ringklokke, pedaler og støtteben begyndte meget hurtigt at ruste. Det virker som om de sætter billige dele på, af dårlig kvalitet for at holde prisen ned. Det er absolut sidste gang jeg køber noget hos Fri Bikeshop.

6. Oktober 2023

Hej Daniel.

Vi sælger ikke SCO hos Fri BikeShop, så her må der være tale om en anden forretning.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der gik over 3 uger før min cykel kunne…

Der gik over 3 uger før min cykel kunne kunne afhentes.

27. August 2024

Hej André.

Jeg er ked af at høre, at du har fundet leveringstiden på din cykel utilfredsstillende.

Nogle gange kan leveringstiden på cykler være forlænget på grund af lang leveringstid hos leverandøren eller ekstraordinær travlhed på vores værksteder. Det er selvfølgelig beklageligt, at ventetiden har været så lang i dit tilfælde.

Dit input vil blive taget med i evalueringen af vores services.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe service ved hent og bring

Havde booket en service med hent og bring. Intet tidspunkt for afhentning. Da jeg ringer er beskeden det er op til chaufføren. Spørger Hvordan ift. nøgle til cyklen kan ikke være hjemme hele dagen. Jeg kan låse den og sætte nøglen under sadlen. Det er ikke i orden. Kunne ikke drømme om, at gøre det. Tænker heller ikke min forsikring vil dække en cykel taget med nøgle.
Servicen blev afbestilt med det samme.

23. August 2024

Hej Vibeke.

Hvis man ønsker at benytte Hent&Bring-service hos en af vores butikker, og man ikke kan være hjemme ved afhentning, er det op til en selv at aftale med butikken, hvor man kan placere cykelnøglen, så chaufføren kan finde den ved afhentning af cyklen.

Jeg er ked af at høre, at der ikke her kunne findes en løsning på dette i dit tilfælde. Det er selvfølgelig beklageligt, hvis det skyldes dårlig kommunikation med butikken.

Vi tager dit input med, når vi evaluerer vores services.

Servicetjek er dyrt

Jeg bestilte service på min elcykel og betalte for 40 minutters arbejde:

600 kr servicetjek
800 kr arbejdsløn
600 kr materialer

Ialt 2000 kr for under een times arbejde… her må jeg stoppe mit samarbejde med Fri Bike Shop!!!!! Det er bare for dyrt😳

31. Juli 2024

Hej Helle,

Jeg er ked af at høre, at det ikke har været klar kommunikation om prisen på værkstedsydelse.

Da vi er frivillig kæde af selvstændige butikker, er det op til den enkelte butik at fastsætte priser på værkstedsservices.

Hvis du ønsker mere information om prisen på værkstedsydelsen, er du velkommen til at tage kontakt til butikken: https://www.fribikeshop.dk/butikker/hvidovre

Fri Bikeshop

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr