Jag beställde en skogsgläntan lampa och jag är så otroligt nöjd! Fin och bra kvalitet. Jag har hängt upp lampan i mitt vardagsrum och det blev så mysigt, det var felfri leverans och när jag mailade... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag beställde en taklampa som visade sig vara för stor och behövde returneras för att bytas mot en mindre. Även om jag är väldigt nöjd med lampan så var leveranstiden lite lång, det tog cirka två veck... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkten motsvarade mina förväntningar och kom välemballerad. Fick även med en liten överraskning och godis i kartongen🙂 Bra bemötande och hjälpsamma säljare vid kontakt. Blev dock lite str... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Frera Home and Forest är vår plats där vi kan visa och sälja våra egentillverkade artiklar och våra favoriter på marknaden. Sortimentet består av ett personligt & omsorgsfullt utvalt sortiment.
Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Alltid lika nöjd över mina beställningar hos er, framförallt älskar jag era torkade blommor/växter
Jag har försökt kontakta dem flera gånger för att få en retursedel för att kunna skicka tillbaka varorna utan att få ett enda svar av dem. Så nu måste jag behålla något jag inte vill ha och betala för det. Väldigt dåligt bemötande och hade absolut inte rekommenderat någon att beställa därifrån !

Antwort von Frera Home & Forest
Beställde två lampor från serien Skogsgläntan! Fin kommunikation/ bemötande. Snabb leverans. Väl och omsorgsfullt förpackat.
Mycket nöjd med "kotte"-lamporna!!
Rekommenderas varmt!

Antwort von Frera Home & Forest
Jag är supernöjd med min skogsgläntan lampa! Jag tycker den är ännu finare i verkligheten än på bild och den ger ett mysigt ljus och känns både gedigen och välgjord. Den passar perfekt i rummet och är jättenöjd med både köpupplevelse och leveransen. Rekommenderas varmt!
Fick bekräftelse på att min order var skickad och fick spårningslänk..
Efter två veckor kontaktade jag PostNord som svarade att de inte fått mitt paket.
Jag har nu skickat tre mail till Frera of Sweden, men får inget svar.
Klarna har pausat min faktura..
Uppdatering: efter tre veckor fick jag svar på mail och nu har jag fått paketet med mina varor.
Fortsättning och svar på nedanstående svar från Frera of Sweden:
Det ni svarar stämmer inte, ni svarade först efter tredje mailet och det framkom inte att varorna var förbeställda.
Jag fick mail 27/1 att paketet var på väg… och jag fick det först idag 19/2.

Antwort von Frera Home & Forest
Beställde en makramé och ett par örhängen jag är otroligt nöjd med min order och kommer definitivt beställa därifrån igen. Snabb leverans och fina varor.
Man fick även med lite godis vilket uppskattades !

Antwort von Frera Home & Forest
Jag har hängt upp lampan i mitt vardagsrum och det blev så mysigt, det var felfri leverans och när jag mailade för att fråga om min lampa fick jag ett fint mail tillbaka, bra service.
Jag rekommenderar alla att beställa härifrån!😊

Antwort von Frera Home & Forest
Jag beställde en röd skål Mary som det var en spricka i, har försökt att kontakta er men det hörs inget från er,
Superdåligt tycker jag,

Antwort von Frera Home & Forest
Nöjd med lampan jag beställde.
Men man håller ej leveranstiden.
Kan förstå om det kan ta längre tid ibland, men det vore bra om man meddelade det till kund.
Det gick inte att spåra paketet och man är dåliga på att svara på mejl.

Antwort von Frera Home & Forest
Snabba leveranser och supertrevlig personal!

Antwort von Frera Home & Forest
Jag kände mig lite osäker inför beställningen, men fick snabbt och vänligt hjälp.
Allt kom i tid och jag är supernöjd – rekommenderas varmt!

Antwort von Frera Home & Forest
Fick min Lampa som var precis som jag väntat mig.
Supernöjd med leverans och produkt.
Rekommenderas!

Antwort von Frera Home & Forest
Strul från första början. Beställde lampa, som skickades med annan sladd än den jag valt. Fick som svar när jag frågade att den jag valt va slut men att den jag fick ändå va ”dyrare” om jag ändå ville ha den. Efter flera vändor på mail fick jag rätt sladd skickad.
Dock ville jag ändå göra en retur och de tog flera mail innan jag fick någon QR-kod skickad till mig. Trots att varan kommit fram till företaget fick jag ingen bekräftelse eller pengar tillbaka, efter 30 dagar 4 mail och ingen återbetalning/svar överhuvudtaget.
Uppdatering: Får tillbaka pengarna snabbt efter att ha skrivit denna recension.

Antwort von Frera Home & Forest
Helt fantastisk personal!!! Så tillmötesgående och hjälpsamma. Dom möte till och med upp mig för att leverera min lampa. Lampan var precis det jag ville ha!! Köpte den i måndags och fick den i onsdags. Super snabba med leveransen. Kommer handla där igen

Antwort von Frera Home & Forest
Jättefina saker och trevlig miljö i butiken<3 Rekommenderar!!

Antwort von Frera Home & Forest
Leveransen skickades omgående, men efter en vecka som ingenting. Kontaktade chatten på deras hemsida som då informerat mig att de blivit någon miss så man fick prova skicka leveransen på nytt. (Meddelade att vi hade lite bråttom med leveransen.) tog ca 1,5 nästan 2 veckor att ta emot leveransen. När den kommer så är det rätt lampa, men ändå fel då hållaren till lampan inte stämmer.
Har kontaktat kundservice några gånger under denna tid som nu dragit ut på snart 4 veckor, där dem endast skyller på sin sommarpersonal. - du kan få 10% rabatt, jo absolut men jag hade tänkt lägga en till beställning men nu tror jag det får vara. Har blivit bemött med tummen upp, vi vill att du ska vara nöjd, och sen inget svar alls. Jag har försökt ha en god ton och förståelse för att fel kan bli fel. Men jag var tydlig och uppriktig från första början med att detta var lite bråttom och tanken med en till order bara jag får rätt saker.
Men de verkar dem inte bry sig i, kundbemötande, serviceminded och diverse måste jag faktiskt säga är ett skämt. Finns mycket att jobba på där!

Antwort von Frera Home & Forest
Beställ inte från detta företag ‼️
Det blev fel leveransadress när jag beställde via Klarna( detta var mitt fel då jag inte uppmärksammade det) Mailade dom så fort jag såg detta. Det går inte nå dom på telefon så man måste maila och det tar tid innan du får svar.. ( Har typ 12 mail fram o tillbaka och det har tagit 2v) Dom skrev att dom skulle ta tillbaka ordern från Klarna och jag skulle stå för frakt men åkte på en straffavgift på 250:-Dom får inte tag på PostNord så det går inte spåra paketet och skicka det till mig sa dom. Jättemärkligt allting det här‼️Beställer ofta på nätet men detta har jag aldrig varit med om..Har varit egenföretagare själv i många år och har alltid jobbat för att alla kunder ska vara nöjda o vill återkomma, men så jobbar inte dom här bara så ni vet‼️Aldrig mer något härifrån ‼️

Antwort von Frera Home & Forest
Beställde en lampa som jag ville returnera. Mejlade för att fråga hur jag skulle göra och säkerställa att det var ok då det gått några dagar extra. Jag fick ett trevligt svar efter några dagar och skickade tillbaka lampan. Detta är nu snart två månader sedan. Dock har inga pengar kommit tillbaka trots att jag otaliga gånger försökt att nå företaget via mejl för att få tillbaka mina pengar. På något mejl sa de att de betalat och när jag klart kunde uppvisa bevis på alla transaktioner oss emellan där det tydligt framgår att så inte skett samt bad dem inkomma med underlag på återbetalningen för att se var det felade hörde de aldrig av sig igen. Skickade på nytt att jag saknar mina pengar och efter flera mejl svarade någon att de skulle kolla upp det och återkomma under samma dag (detta var för två veckor sedan). Ingen återkom och inga pengar har återbetalats, ingen har svarat mer trotts ytterligare mejl. Företaget är säkert bra om du blir nöjd för lampan var fin men är du minsta osäker så köp inget härifrån. Har inte sett röken av mina nästan 2000 kr och skrev precis igen ett mejl om att jag kommer driva ärendet vidare om inga pengar kommer inom 10 dagar.
Hitta en annan butik som är mer pålitlig.

Antwort von Frera Home & Forest
Svindel. Du får ikke varene dine.
De har og lovet tilbakebetaling uten at det skjer.

Antwort von Frera Home & Forest
Mycket nöjd med den vackra lampan jag köpte. Stort plus för snabb leverans.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.