Frenky S Bewertungen 212

TrustScore 5 von 5

4.8

Set besteld helaas was dit niet aangekomen hierop contact gehad met klanten service en een super nette en fijne contact ervaren en oplossing. Dit weekend het setje mogen ontvangen en kwaliteit i... Mehr ansehen

2 zwembroeken Besteld, helaas was de volwassen zwembroek te groot. Teruggestuurd maar na een aantal dagen nogsteeds niet retour aangekomen. Meerdere malen Contact gehad met Erik, gelukkig was hij uit... Mehr ansehen

Mooie broekjes met ritsen bij de zakken. Snelle levering Ps. Mis alleen de neutrale kleur zwart in de collectie ;)

Wij hebben een vader en zoon setje besteld. Door verkeerde maten te bestellen, kwamen wij aan meerdere keren verzendkosten. Na contact op te nemen, kwamen zij met een passende oplossing. Wij houden ze... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Kledingmerk voor vader en zoon. Frenky S richt zich volledig op trotse vaders die willen matchen met hun zoon. Onze mini-me collectie blijven wij constant uitbreiden.

4.8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Set besteld helaas was dit niet…

Dit weekend het setje mogen ontvangen en kwaliteit is super stof heerlijk en een gave match tussen vader en zoon.
Raad het vader aan die willen matchen met hun zoon.
Ik ga zeker vaker bestellen.
Dank voor de service

17. November 2025

Antwort von Frenky S

Thanks voor je fijne reactie!

Snelle service

Snelle service, en fantastische kleding! Je krijgt zeker waar voor je geld, ik blijf zeker bij jullie bestellen! Ga zo door!

Antwort von Frenky S

wat fijn om te horen! Zie je bij de volgende bestelling! Wat hadden we beter kunnen doen om 5 sterren te krijgen?

Meerdere bestellingen inmiddels gedaan

Meerdere bestellingen inmiddels gedaan! Altijd tevreden. Kwaliteit is super goed, ook na meerdere malen wassen. Vader en zoon matchen helemaal leuk!

Antwort von Frenky S

Wat leuk dat je al meerdere bestellingen gedaan hebt. Tot de volgende!

Niks kopen

Veelste duur, en agressief in omgang

Antwort von Frenky S

Gerda er heeft geen aankoop plaatst gevonden, je hebt onze website bekeken en vind het te duur. Dit is geen enkele reden om 2x 1 ster te plaatsen. We hebben ook geen enkele omgang gehad behalve je vorige 1 sterren review

Ik ben zeer tevreden met ons pak mijn…

Ik ben zeer tevreden met ons pak mijn zoon is zo blij dat wij samen zelfde pak hebben en is lekker dik voor de winter heel erg bedankt voor deze mooie beleving

7. November 2025

Antwort von Frenky S

Fijn om te horen. Geniet van de mooie momenten samen!

Wat een topaankoop

Wat een topaankoop! De pakken van Frenky S werden supersnel geleverd namelijk de volgende dag al! 🎉
De kleur is echt prachtig en de pasvorm zit bij iedereen perfect. Mijn man, tiener en zelfs mijn zoon van 6 lopen allemaal in hetzelfde pak, en het staat ze stuk voor stuk fantastisch. De prijs is het helemaal waard. We krijgen overal complimenten!

Echt een aanrader! 👌✨

8. November 2025

Een bestelling bij Frenky S(nel) is echt

Ik heb een bestelling gedaan in de avond, afgerekend en binnen 16 uur het pakket binnen. Dit is nog eens zaken doen. Hier kunnen DHL en PostNL eens een cursus bij volgen. Bij deze prutsers ben ik nog steeds op mijn bestellingen aan het wachten

3. November 2025

Eigenlijk verwacht ik niets anders maar…

Eigenlijk verwacht ik niets anders maar het is fijn dat je je bestelling in goede orde en binnen de beloofde tijd ontvangt. In dit geval dus zonder oponthoud en in goede staat

4. September 2025

Antwort von Frenky S

Fijn dat je tevreden bent, veel plezier met je bestelling!