Verdens bedste service. Altid til rådighed, super sparing både inden, under og efter bolighandel. Super fair priser. Alt i alt det man virkelig har brug for ifb med en bolighandel. Tak Peter!
Topprofessionel rådgivning. Vi fandt en dygtig boligadvokat via AI. Indhentede 3 tilbud. Valgte Peter Lindgren fra Frederiksberg Boligadvokater. Vi fik hurtige tilbagemeldinger gennem hele forløbet... Mehr ansehen
Top-professionel vejledning i hele forløbet. Vi så lejligheden i forb. med et skuffesalg og rykkede hurtigt på den. Det kræver en boligadvokat der rykker lige så hurtigt og kommunikerer uden latensti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LANDSDÆKKENDE BOLIGADVOKATFIRMA Professionel køberrådgivning til alle boligkøbere ved køb af Ejerbolig, Andelsbolig og Sommerhus. KØBERRÅDGIVNING Vi er et højt specialiseret boligadvokatkontor indenfor køb og salg af fast ejendom og yder primært køberrådgivning ifm boligkøb samt relaterede ydelser såsom ægtepagt, anfordringslån, samejeoverenskomster og testamenter. FASTE LAVE PRISER Vi kan tilbyde køberrådgivning til yderst rimelige priser, da vores arbejdsgange er optimeret til ekspedition af bolighandler. Hos os får du en personlig og individuel uafhængig køberrådgivning med garanti for et trygt og sikkert boligkøb. Vi har erfaring fra mere end 3900 bolighandler over de seneste 20 år. PROCESSEN TRIN FOR TRIN Vi varetager alle trin i købsprocessen og skræddersyr rådgivningen specifikt til din konkrete handel og personlige interesser. Alle handler består af en indledende juridisk gennemgang af handlens dokumenter og en personlig rådgivning til dig. Herefter forhandler vi sammen med dig aftalen på plads overfor mægler. Når din bolighandel er endeligt godkendt, står vi for al dialog med mægler og banker frem mod overtagelsen. GRATIS SAMTALE MED BOLIGADVOKAT Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til processen i dit boligkøb. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage. LANDSDÆKKENDE SERVICE Vi yder køberrådgivning til køb af bolig eller sommerhus i hele Danmark. Købsprocessen er den samme i alle handler, uanset hvor du bor og hvor boligen eller sommerhuset er beliggende.
Pile Alle 55A, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- info@fb-a.dk
- frederiksbergboligadvokater.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Responsiv, ansvarlig og adaptiv.
I forbindelse med boligkøb har jeg med stor fornøjelse benyttet mig af kompetent rådgivning ved Frederiksberg Boligadvokater. Jeg bliver altid mødt med respons på mine henvendelser, og det kan med stor tilfredsstillelse konstateres at holdet bag, både tager sig tid til at sætte sig ind i individuelle sager men også til at kommunikere helt i øjenhøjde med mig som kunde.
Det er en stor ting at købe bolig, og for mig som førstegangskøber i et meget hektisk marked, har det været helt afgørende at have muligheden for at kunne springe hurtigt til med sikkerhed i det juridiske - her har jeg været hjulpet rigtigt godt på vej!.
Det er fantastisk at se at god service godt kan hænge sammen med en samtidigt god pris.
Helt i top til prisen og nemme at komme i kontakt med
Helt i top til prisen. Altid en hurtigt at komme i kontakt med både advokat og den administrative medarbejder - og altid en god og hurtig hjælp.
Havde nogle få uforudsete bump på vejen i ejendomshandlen, men alt blev der taget godt hånd om.
Anbefaler dem til enhver tid :-)
Trygt og sikkert
Vi havde Frederiksberg Boligadvokater, som var virkelig hjælpsomme og proaktive gennem hele processen, og man var ikke i tvivl over hvad der skulle ske i løbet af processen, hvilket skabte en enorm tryghed for købsprocessen.
Kan klart anbefales herfra
Professionel og venlig
Venlig, hurtig og professionel hjælp til køb af lejlighed. Kan varmt anbefale Frederiksberg Boligadvokater
Alt var helt i top
Alt var helt i top, kan kun anbefale
Varm anbefaling her fra :)
I forbindelse med køb af nyt sommerhus, valgte jeg Frederiksberg Boligadvokater, hvilket jeg har været fuldt ud tilfreds med.
Har haft Peter som advokat på handlen og han har været super hurtig til at behandle sagen og svare på spørgsmål uanset størrelsen af dem!
Varm anbefaling her fra :)
Upåklageligt!
Alt fungerede fra start til slut. Vi modtog den nødvendige rådgivning.
Fantastisk samarbejde
Fantastisk samarbejde, god kommunikation og hurtig ekspedering. Peter Celander hjælp os igennem hele processen upåklageligt.
Ikke sidste gang jeg bruger dem.
Professionel, hurtig og grundig sagsbehandling
En stor tak til advokat Heidi Hyldgaard fra Frederiksberg Boligadvokater for hjælpen med huskøb. Det var helt igennem en tryg og god oplevelse. Sagsbehandlingen er meget hurtig, grundig og professionel - og man får meget hurtig respons på henvendelser med eventuelle spørgsmål.
En klar anbefaling herfra!
Meget hurtigt og relevant rådgivning
Meget hurtigt og relevant rådgivning. Vi fik mulighed for at stille alle vores dumme spørgsmål og fik god svar der hjælpte os at lave nogen informerede beslutninger.
Fin sagsbehandling - fremragende rådgivning omkring risici
Kan varmt anbefale FB Bolig advokater og Peter - har brugt dem både ved køb af fritidshus, andelslejlighed og ejerlejlighed. Fin rådgivning og sagsbehandling i alle sager og Peter har effektivt håndteret afdækning af byggesager og risici i forbindelse med lejlighedskøb.
Fuldt tilfreds
Fuldt tilfreds - professionel rådgivning og service
Forrygende hjælp!
Forrygende service. Effektiv og overskuelig hjælp med hele købsprocessen.
Fremragende rådgivning
Fremragende rådgivning, sparring og dialog hele vejen igennem. Altid til at få fat i og super professionelle.
stor anbefaling herfra
/Kim
Rigtig fint forløb og service i forhold…
Rigtig fint forløb og service i forhold til vores sommerhuskøb.
Peter og Steffen var fremragende. Det eneste der trækker ned er deres sekretær som virkede ubehøvlede og hadet sit job. Det gør gevaldigt meget for førstehåndsindtrykket.
Men udover det kan de godt anbefales :)
Super service, hutigt svar på mailspørgsmål, selv på en Søndag
Varm anbefaling
Helt igennem god, kvalificeret, hurtig og mere end tilfredsstillende boligadvokat.
Peter har styr på detaljerne, ser alt det vi ikke gør, sikre den bedste aftale og er hurtig i sin respons til mægler, byggeherre og os.
Vi er meget tilfredse og vil varmt anbefale at bruge Peter til ejendomshandler
Meget fin service
Vi brugte Frb. Boligadvokat i forbindelse med køb af sommerhus. Meget fin process og rådgivning fra Peter. Specielt da købet gik lidt i hårdknude (sælger havde fældet en række træer på grunden efter købsaftalen var underskrevet). Peter gav gode råd vedr. erstatning selvom dette nok lå lidt udover den ydelse vi havde betalt for.
God juridisk rådgivning og effektiv sagsbehandling
God juridisk rådgivning og effektiv sagsbehandling ifm. køb af hus.
Vil anbefale Frederiksberg Boligadvokater til andre.
/Thomas N.
En stor tak til Frederiksbergs…
En stor tak til Frederiksbergs Boligadvokater.
Har fået en helt igennem fantastisk service af Peter, han er pålidelig og har styr på tingene. Hans svartid er i top.
Kan kun anbefale denne advokat til jeres kommende bolighandel. 👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.