Alt er gennemført, flot, flot design lige fra hjemmeside, valgprocedure til…ja, naturligvis til den gave, jeg købte og nu glæder mig til at overrække modtageren…

Jeg er yderst tilfreds . Det smukkeste raflebæger jeg har set nogensinde og så er det en oplevelse at holde om og rafle med . Alle pengene værd gange mange 🥰 Jeg tror vores fødselar, som er en pas... Mehr ansehen

Det er tredje gang, vi bestiller fra Frede Høst. Denne gang var det som en del af den ældstes konfirmation. Han har længe været misundelig på mit og mandens raflebæger, når vi spiller Yatzy eller... Mehr ansehen

Lækre produkter! Man kan både dufte og mærke, at det er godt håndværk ✨ Når først familien havde prøvet mit raflebæger, måtte vi have flere, så der altid var et godt og lydløst raflebæger i nærheden,... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Geschenkeladen
  3. Handwerkskunst

Siden 1995 har Frede Høst kombineret eksklusivt design med funktionalitet. Historien bag Raflebægeret, begyndte som et far- og søn-projekt for snart 30 år siden, og står i dag som levende udtryk for kvalitet og nærvær.

4.9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

God oplevelse ved fejl

Jeg købte to Frede Høst rafle bæger en tirsdag eftermiddag som jeg skulle bruge i weekenden. Da jeg så får dem om torsdagen, opdager jeg at det ene bæger ikke havde fået gravering under. Jeg skrev og forklarede hvad problemet var. Fredag eftermiddag fik jeg et nyt bæger og en lille undskyldning med 6 terninger. Det er virkelig god service. Så jeg har kun gode oplevelser med jer og ønsker jer kun alt godt i fremtiden.

24. Juni 2025

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering og har fået det smukkeste raflebæger, vi nu skal bruge til skønne yatzy aftener i familien. Har fået graveret vores mellemnavn og nu kan det gå i arv en dag.

24. Juli 2025

Har købt to superflotte raflebægre i…

Har købt to superflotte raflebægre i mahogni med gravering som gave, og skal helt sikkert købe et mere til mig selv.
Bestilt og leveret på to dage.

30. Juni 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi håber vedkommende der modtog Erik raflebægerne blev glad for dem, og at du bliver glad for dit eget.

Frede og Emma

Fint bæger og fin indgravering

Fint bæger og fin indgravering. Bægeret har fået sin plads i Norge 🇳🇴

28. Juni 2025

Hej Hanne

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er meget glade for. Det må være det første FREDE HØST Raflebæger i Norge :-)

Rigtig god handel

Hurtig levering og virkelig smukt stykke dansk håndværk.

30. Mai 2025

Hej Kari-Ann

Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt du også sætter pris på et godt stykke dansk håndværk, det er vores nummer 1 prioritering med raflebægerne :-)

Frede og Emma

Hurtigt og nemt at bestille

Hurtigt og nemt at bestille. Og modtaget hurtigt.
Kan varmt anbefale👍🏻👏🏻

19. Mai 2025

Antwort von FREDE HØST Denmark

Mange tak Birthe, vi sætter stor pris på din feedback :-)