Jeg skriver en Trustpilot fordi, jeg har fået perm ban tilbage i November for noget jeg ikke har gjort. Loggede ind en morgen og blev perm banned efter ikke engang et minut (ville ind på prison o... Mehr ansehen
Elendig server. Den lagger, folk er ubehagelige i chatten og den er rimelig pay to win. Det er heller ikke muligt at spille alene op. Det virker helt åndssvagt. De har ingen folk til at holde st... Mehr ansehen
God server, har aldrig haft et problem med dem. Og tror de fleste der skriver dårlige anmeldelser om dem. Er bare sure fordi de bliv busted
Das haben sich andere Leute angesehen
virkelig dårligt opsat
virkelig dårligt opsat. man kan ikke finde rundt i mappet, og lige så snart, man har fået noget godt bliver det taget af folk, som sidder inde på midten og venter på man kommer derhen. Derudover kan man ikke undgå at gå igennem det sted, hvor man bliver dræbt, og der er virkelig dårlig kontrol over hackere
Pisse svær at finde rundt i
Pisse svær at finde rundt i. Ellers er den fin nok
Jeg elsker serveren
Forfærdelig support
serveren havde en bug, og de påstod at deres server er fejlfri og ingen bugs har. De nægtede at hjælpe mig.
1 stjerne fra mig.
Mega fed server!
Det er en Virkelig god server !!
Ekstrem lag
Ekstrem lag, jeg har tidligere tilkøbt mig ranks, efterfølgende begyndte serveren, at lagge ekstremt.
Det var super godt ophold og Mod'den…
Det var et super godt ophold og Mod'den Sanderhaj er super flink og hjælper altid
Nyt Gamemode Overhyped eller hvad!!??
Freakyville har nu lavet et nyt gamemode som hedder Ekspeditionen.
Synes det nye Gamemode er et fedt koncept. Dog ser jeg ikke Freakyville som en hygge server mere men en server hvor det er mere pay to win. Ved at købe ranks osv kan man næsten blive den mest stacked person på den måde. Jeg føler også de burde få mere styr på deres gamemode før de starter det op. Da folk kommer hurtigt til at sidde fast da de ikke har lavet nogle opdateringer og udskyder hele tiden de nye ting der kommer. Synes ikke det er acceptabelt da når man siger tingene åbner fks tirsdag så åbner det tirsdag og ikke torsdag. Det lyder som små ting men synes det er vigtigt at se på. Da apple skriver ikke bare at deres nyest telefon kommer ud om tirsdagen og så kommer den om torsdagen. Så heller sæt en dato længere ude.
Så lige ud sagt synes jeg Freakyvilles nye gamemode er undervurderet. Det fedt koncept men med lag og Pay to win. Er der ikke noget specielt i det.
Det er nok den dårligste minecraft…
Det er nok den dårligste minecraft server jeg nogen sinde har spillet på man kan ikke komme ind på prison uden at betale "Freak" 300 kr for at springe den lange kø over plus det så lagger det helt vild inde på servern kan ikke anbefalde den til nogen som helt
jeg har fået permanent mute for skrive en dårlig joke om at man kunne springe køen over ved at trykke alt+f4 der inde alle staff er til grin. Jeg vil hellere skyde mig selv end at spille på den l0rte server igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.