Ett företag som skickar en faktura men ingen vara? Dessutom har jag inte ens beställt något från dem? Har begärt underlaget på min beställning de påstår att jag gjort men får inget? Oseriöst blu... Mehr ansehen
Hej Monica MO har råkat ut för detsamma får faktura men inga varor kräver mig på 1600 + påminnelser Fruktansvärt ”förstår” dig Handlar aldrig för de pengarna + har inte problem med sömnen är ocks... Mehr ansehen
Na de reviews van anderen gelezen te hebben, heb ik mijn bestelling ontvangen. Vanaf vandaag ga ik het gebruiken, en de tijd zal het leren of ze werken. Ik blijf positief en heb er best wel vertro... Mehr ansehen
I ordered 1 lot of Keto capsules as a one off order, now they are sending repeat orders & charging me, I did not ask for them nor do I want them, trying to cancel but finding it difficult getting thro... Mehr ansehen
Verkeerde capsules
Ik had capsules besteld maar kreeg andere! Vervolgens bleek de firma onbereikbaar, geen enkele reactie op mijn vragen. Kortom, geld kwijt ondanks beloftes dat je je geld terug zou krijgen.
Rip Off Rubbish
Complete and utter waste of money. Expensive rubbish. What a rip off!! They don't do anything they claim they do!!
Bluff
Bluff, köpte testo+ ingen verknad
Bättre kasta pengar i ugnen
Beställningen skickades tillbaks till…
Beställningen skickades tillbaks till Frankandfrey men dom säger att dom inte fått varan trots att jag skickat sändningskvitto.
Oseriöst företag.
Ordered their CBD capsules by…
Ordered their CBD capsules by mistake...they had “hijacked“ a site selling blood pressure remedies, by inserting their “order now“ button in to the article on blood pressure. Initially I thought I was ordering 1 bottle, but when payment was registered I realised I'd ordered 3. This was no doubt my lack of vigilance. Made them aware I wanted 1 bottle, not three (at that point I still thought they were for blood pressure) Was offered 25% discount to keep the product, rather than send 3 bottles back, and re-order. At no point was it mentioned that if I took the discount, the normal returns policy would be null and void. On receipt, I realised they were CBD. Asked to return, as is standard consumer right. They refused to accept and refund. Hence, spent neary £100 on a product I did not want. Deceitful company in my view, with no attempt to resolve a situation that came about in genuine error. Bottles were unopened, so no reason why they could not have accepted the return and then re-sold. Must be they are not confident of their product, though they will no doubt spin some tale of “cant trust they weren't opened“, even though they had a plastic seal on them.
Mensen bestel hier niet!!
Mensen bestel hier niet!!! Ze adverteren met 30 dagen geen resultaat geld terug...nou dit is een leugen. In het begin is er geen contact te krijgen. Na verschillende mailadressen geprobeerd te hebben krijg ik eindelijk een mail terug dat ze niks kunnen doen, want het is niet retour gekomen binnen de 14 dagen. Gek eh als er niet gereageerd wordt op mails. En open potten kunnen ze niet terug nemen. Hoe kan je dit dan testen?? Vervolgens zijn de pillen retour maar ik krijg iedere keer dezelfde mail dat ze niks kunnen doen. Op elke vraag die ik stel komt geen antwoord alleen een standaard mail terug. Op de foto van de advertentie die ik mee gestuurd heb ook geen antwoord. Alleen de standaard mail elke dag weer. Dus niks geen 30 dagen geen resultaat geld terug. Mensen dit is pure oplichting ze komen hun advertentie niet na en je kan fluiten naar je geld!!! Wees gewaarschuwd.
Spullen retour gestuurd aangetekend en…
Spullen retour gestuurd aangetekend en nog steeds geen bericht retour gehad,mail gestuurd ook geen antwoord,dat is stof tot nadenken
30 stuks in een potje waar er 300 in…
30 stuks in een potje waar er 300 in kunnen, pfffffff
Retour
Ik heb 2 maanden geleden het product retour gestuurd en is nog steeds niet rechtgetrokken en heb kijn geld nog steeds niet ontvangen en ik schrijf ze via mail en krijg maar geen antwoord op mijn mail (oplichters) nog steeds geen reactie ook niet oo mijn review