Fraenck Bewertungen 238

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... Mehr ansehen

1. Taschengeschäft
  2. Unterricht
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Bekleidungsgroßhändler
  5. Geschäft für Modeaccessoires
  6. Handtaschengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit mondmasker. Goede en snelle verzending via de brievenbus post in een stevige envelop. Dus niet thuis hoeven blijven ervoor (grote pré!). Mondmasker zit fijn, zou bij twijfel altijd de grotere maat nemen. Voelt van goede kwaliteit.

Antwort von Fraenck

Hi Anoniem, dank dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven! En mee eens, bij twijfel de M/L maat nemen, dan weet je haast zeker dat hij goed zit. Dank voor je aankoop en veel sterkte te komende tijd. Hartelijke groetjes van Team Fraenck

Great experience!

delivered quickly and product up to expectations

Antwort von Fraenck

Hi Ekatarina, thanks for writing us a review! It means a lot to us. Kindest regards, Pascal & Team Fraenck

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1e bestelling duurde even voordat het…

1e bestelling duurde even voordat het aankwam. De 2e bestelling ging een stuk sneller. Een Medium mondkapje besteld voor een man, deze zit naar zijn mening een beetje aan de strakke kant terwijl deze op de grootste stand zit.

Antwort von Fraenck

Beste P., door drukte bij de Post kan het inderdaad af en toe wat langer duren voordat zendingen aankomen, goed om te horen dat dit nu wel vlot ging. Over het mondkapje: zitten de elastieken te strak, of zit het mondkapje qua vorm niet goed? Als het om het eerste gaat, dan kunnen we ook langere elastieken opsturen! Hoor graag of je denkt dat dit een passende oplossing is. Hartelijke groet, Team Fraenck

Overzichtelijk, snel en mooi

Beste Fraenck,

Naar aanleiding van het artikel in de Gelderlander: op de website direct een link naar mondkapjes (dat helpt).
De hele familie in een keer voorzien en supersnel.
Mooie kwaliteit en uiterlijk.
Fijn ook dat we hiermee weer een plaatselijke ondernemer een beetje hebben kunnen steunen.

En natuurlijk nog even verder op de site rond gekeken. Mettertijd kom ik eens kijken voor een tas.

Succes en hartelijke groet.
Thea (en Rik)

7. Juni 2020

Antwort von Fraenck

Beste Thea en Rik, dank voor jullie uitgebreide review. Doet ons goed dat jullie er zo tevreden mee zijn! En uiteraard: dank voor jullie steun. We zien jullie graag nog een keer terug (voor een tas)! Hartelijke groetjes van Team Fraenck

Eerder

Eerder - via PTT-post - verzonden bestelling was niet aangekomen. Na een telefoontje werd zonder enig probleem een nieuw artikel toegezonden. Prima service.

5. Juni 2020

Antwort von Fraenck

Thanks De Heiden, helaas komt het wel eens voor - het is ook ontzettend druk bij de post natuurlijk. Maar fijn om te horen dat het deze keer helemaal goed is gegaan. Fijne dag! Team Fraenck

Super!

Prachtige designs, kwalitatief hoogstaande en innovatieve items. Nette en snelle levering. Helemaal top!

5. Juni 2020

Antwort von Fraenck

Thanks voor je fijne review Cezanne! We hopen dat je nog lang plezier hebt van je aankoop. :) Groetjes van Team Fraenck

Blij met mondkapje

Goede levering en mooi mondkapje

4. Juni 2020

Dank voor je review Carmen! Groetjes van Team Fraenck

Heel tevreden!

Heel tevreden van de producten en de levering. Goede kwaliteit en mooi, wat wil je nog meer 🙂!

3. Juni 2020

Antwort von Fraenck

Wij zouden het ook niet weten! Haha. Dank voor je review Vicky, we waarderen het enorm! Hartelijke groetjes van Team Fraenck

Super kwaliteit

Super kwaliteit, snelle service.

Dank voor je review Diana! Fijne dag, groetjes van Team Fraenck

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke klanten service en goede…

Vriendelijke klanten service en goede kwaliteit van producten (mondkapjes). De levering is voorspoedig verlopen.

Antwort von Fraenck

Hoi Ano, dank dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering :) Groetjes, Team Fraenck

Prima

Goed, eerlijk product, snelle levering

Hoi Stien, dank voor je review! Fijne dag, Team Fraenck

Tevreden!

Mondkapje heel netjes afgeleverd met instructies erbij. Tevreden.

Antwort von Fraenck

Hi Yuna, fijn om te horen dat je tevreden bent! Fijne dag toegewenst van Team Fraenck :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige site! Prachtige producten! Supersnelle service!

Wat een topsite! Jullie zijn een van de weinige designers bij wie dat ook daadwerkelijk van de site af te zien valt <3

Geweldige mondkapjes; hebben ze voor het hele gezin besteld en waren binnen de kortste keren bij ons thuis!

Leuke persoonlijke mailtjes, duidelijke communicatie. Bedankt voor de service :)

31. Mai 2020

Antwort von Fraenck

Hoi JK, wat een reeks aan complimenten! We zijn er even helemaal stil van... Dank voor jullie vertrouwen en fijn dat ze zo goed bevallen :D. Hartelijke groetjes, Team Fraenck

aanrader

Snelle levering van de maskers. Mooie kwaliteit. helemaal tevreden

30. Mai 2020

Dank Vera! Fijne dag nog :). Groetjes van Team Fraenck

Keep up the good work

Keep up the good work!
fantastische waar voor m’n geld gekregen,
heel erg bedankt!

30. Mai 2020

Antwort von Fraenck

Hoi Sophia, dank voor je review, worden er helemaal blij van :). Groetjes, Team Fraenck

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestelde enkele mondkapjes bij…

De mondkapjes zitten prima en slim in elkaar en zijn uiterst nauwgezet vervaardigd. Ze hebben een uitstekende pasvorm en er lekt geen lucht weg langs de randen.Ik heb ze voorzien van een hoogwaardig filter, zodat ze ook effectieve bescherming bieden.
Goed werk geleverd, Fraenck!

29. Mai 2020

Antwort von Fraenck

Hoi Paul, dank voor je leuke review! We gaan voortaan toch maar eens wat meer storytelling bij onze bestellingen doen, dan kan iedereen die iets bij ons besteld het meekrijgen ;). Als we zo vrij mogen zijn: welk soort filter heb je er tussen geplaatst? Hartelijke groetjes, Team Fraenck

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr