Frøbutikken Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte frø mandag morgen og mindre end 24 timer senere lå de i min postkasse, endda med en ekstra pose tomatfrø 😊 Har handlet på Frøbutikken i flere år og har altid været tilfreds.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved ikke hvem der kører mest efter principper? du gjorde klart ,du ikke ville erstatte de dårlige frø, hvilket også blev udfaldet, som jeg havde spået. Jeg er/var ikke interesseret i en pose du har t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang sådan en fornøjelse at købe blomsterfrø fra Frøbutikken! Udover at varen bliver leveret hurtigt og uden problemer, fik jeg den fineste indpakning og en lille gave (ekstra pose frø) med e... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

112 Bewertungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt i top

Hurtig levering. Indholdet stemte overens med hvad jeg havde købt, også var det en sød håndskreven hilsen, samt en ekstra ting med. Super flot indpakket, kan kun anbefales 👌

6. Februar 2022

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Så fine frøposer med god information, pakket så fint, og med en lille frø gave. Meget personligt. Leveringstid helt som lovet. Glæder mig til at så det hele til foråret. Handler helt sikkert her igen. Ville dog ønske menuen på websiden var mere informativ og viste alle de fine kategorier der gemmer sig, der ses kun 'Frø' 'Gaveideer' og 'nyheder', men der gemmer sig meget mere, man skal desværre bare lede eller klikke tilfældigt rundt for at opdage det.

15. Oktober 2021

Super god service

Super god service. Udover hurtigt levering (som næste alle kan), var frøene i papirsposer (så de kan ånde) og med en god vejledning på, samt en lille ekstra pose, men måske var det der kun, fordi jeg bestilte en del.

10. Oktober 2021

Elendige frø.

Elendige frø.
Jeg brugte mere end 500 kr i troen på at få kvalitet... de billige frø i netto er langt bedre... skal vi sige Max 2 % er blevet til noget... rent penge ud af vinduet....

3. Juni 2021

ØV!!

Købte frø og planteskilte i marts måned. Planteskiltene lever op til min forventning, men frøene er ubrugelige.
Evighedsblomsterne er spiret normalt.
Violfrøstjernefrøene har ikke spiret overhovedet. Frøene lignede mere noget groft støv. Jeg har violfrøstjerne i forvejen, men glemte desværre at tage frø fra, som jeg plejer.
Courgetterne har spiret et frø ud af tolv.
Thai basilikum er spiret, men planten er ikke thai basilikum, som jeg kender rigtigt godt. Det er en basilikum, som jeg ikke kender. Den er bitter og smager ikke godt,
Tomatfrøene Matina har spiret godt, men er ikke tomatplanter, de ligner mere en slags peberfrugtplanter. Jeg er spændt på, hvad de ender med at blive til.
Jeg handler ikke der igen. To måneders glad forventning til høst i drivhus og pynt i haven er ødelagt.

31. Mai 2021

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse. Nem og overskuelig hjemmeside, med mange spændende ting. Leveringen kom i flotte frøposer, og en lille gave og et håndskrevnet kort. Jeg er helt vild med servicen og kvaliteten, det er bestemt ikke sidste gang jeg køber frø her.
Tusind tak for en god oplevelse 🤗

19. April 2021

Super duper

Det var da en sand fornøjelse at handle hos Frøbutikken!!!
God hjemmeside, overskuelig og så bliver man nemt fristet 😀
Og då var der en lille overraskelse med ved levering. Her handler jer 200% igen!!!

11. April 2021

Skøn oplevelse

Fine breve med frø, med forskellige skønne billeder på og på bagsiden er der et lille skriv :) Nemt og overskueligt. En dejlig oplevelse med indpakning :) I denne tid er det dejligt med overraskelser, der var et ekstra brev med og en håndskrevet lille seddel :)
Helt klart et sted jeg bestiller igen

7. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornemmelse af luksus ved at bestille…

Fornemmelse af luksus ved at bestille frø... Det har jeg ikke prøvet før. Frøbutikken gjorde et meget godt indtryk på mig med den flotte indpakning, lille gave, håndskreven hilsen og en lille figur med i købet.
Havde aldrig forventet sådan en god oplevelse af at bestille frø. Fortjener alle 5 stjerner.
Tusind tak.

6. April 2021

Ekstraordinært godt

Spændende webshop med righoldigt udvalg, herunder af gamle sorter. Gode beskrivelser og vejledninger vedr. de enkelte frø. Hurtig forsendelse. Selve forsendelsesæsken er så fin, at man ville kunne bestille og lade sende som gave. Indeni venter flere gode overraskelser, der understreger dette: Ikke blot er frøene pakket i smukke poser med gengivelse af de fineste akvareller og med udførlig vejledning på bagsiden, men der er også som gave vedlagt en ekstra pose frø af en anden type og der medfølger den sødeste, håndskrevne hilsen og det fineste lille forårsornament, alt samlet med en miniatureklemme og det hele lagt i en smuk organzapose med bånd. Alle farver er afstemt efter hinanden. Det var en fryd at pakke op for og ganske uventet ved en relativt lille ordre. En rigtigt fin gestus og vældigt værdsat. Tak for det!

30. März 2021

Det var kanon.

Det var kanon.
Bestilte om fredagen, leveret om søndagen.
Super fint og sikkert pakket ind.
Bevares, forsendelsen var spicy på kant med den bestilte chili, men at starte den franske djævel og køre til industrighettoen havde nok kostet det samme i længden.
100 at en del af næste års frø kommer fra Jer.

29. März 2021

KAN KLART ANBEFALES

Der er mere nærvær ved at bestille fra denne side end der er I en fysisk butik !
Det er så dejligt at modtage en pakke fra jer, og så med en lille gave.
Jeg er fuldt ud tilfreds, sikke en oplevelse ❤
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra😍
Nu er det bare at vente på de små frø gror 🌱
Tak for en super dejlig service!

26. März 2021

En oplevelse

At det at modtage en pakke med frø ligefrem bliver en oplevelse i sig selv er helt fantastisk! Personligt og nærværende. Alt det man savner ved butikker i dag og så endda ved et køb på nettet. Kan KUN anbefales!

18. März 2021

Super flot

Så dejligt at der bliver lagt noget i hvordan varen modtages, man bliver så glad, rigtig godt arbejde, ☺👍 plus at der lige er en håndskrevet sedel med en gave, det er bare top 100😉 - mange tak. Og jeres smukke designs på poserne plus tekst på bagsiden, er helt klart meget glad, rigtig godt arbejde, det hele er meget flot 🌱🌸☀🍅

25. Februar 2021

Dejlig oplevelse

Virkelig dejlig oplevelse at handle hos jer igen ❤ lynhurtigt levering.
Dejlig og præsentabel indpakning ❤lige noget der gør jeg har lyst til at handle hos jer igen

20. Februar 2021

Fantastisk...

Fantastisk.... dejlige frø fra gamle sorter!
Alt kom til tiden.
Her køber jeg frø også fremover.

9. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr