Hej’sa 🤗 Alle de billeder vi har bestilt hos Fototiles er et hit ☺️ disse pynter på vægen med deres flotte farver, samt familie og venner der kommer i huset, syntes godt om resultatet fra Fo... Mehr ansehen

Min kone har købt en håndfuld fotos, og de er ganske fine. Men de klister der er bagpå dem er virkelig dårligt. Af vores 32 billeder falder der hyppigt nogle ned fra væggen på skift, næsten som om d... Mehr ansehen
Købte 8 tiles, som kom i løbet af en uge. Jeg hængte dem op som anvist, men i løbet af 2 uger faldt 3 billeder ned. De efterfølgende 2 måneder er der ingen der er faldet ned. Jeg kontaktede fototiles... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har idag modtaget nogle rigtig flotte tiles. Og sindsyg hurtigt, bestilte tirsdag formiddag og kunne allerede hente i pakkenshoppen onsdag eftermiddag. Det er ikke sidste gang jeg bestiller der
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
En super nem måde at lave helt personlige billeder, hvor du uploader billederne direkte fra din kamerarulle. En dag eller to efter modtager du dine tiles, der sættes op med medfølgende klisterpuder, så du ikke laver huller i væggen. Passer ind i alle typer indretninger ❤️
Tostrupvej 33, 9230, Svenstrup J, Dänemark
- support@fototiles.dk
- fototiles.dk
Perfekt produkt
Perfekt produkt, god service og hurtig levering!
Fik lavet fototiles fra vores bryllup
Fik lavet fototiles fra vores bryllup, til takkegaver til mine brudepiger. Det skabte stor glæde. Billederne stod skarpe og det var så let at hænge dem op. Bestiller helt klart igen.
De for min bedste anbefaling
De for min bedste anbefaling. Som børnefamile er det så nemt og lækkert at man nemt kan skifte ud og forny sin væg. Og børne kan være med🙏🏼 tak for jer🌸
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være. Hurtig betjening.
Fantastisk kvalitet og fornuftige…
Fantastisk kvalitet og fornuftige priser. Hurtig levering. Vi er så glade for vores billedvæg som vi hele tiden kan udvide!
Har bestilt billeder et par gange og…
Har bestilt billeder et par gange og kvalitet og service er i top kan varmt anbefale dem, så derfor 5 stjerner her fra.
God billedkvalitet
Hurtig forsendelse, flotte billeder, nem opsætning!
Så smukt print ❤️
Super go service 👍👍👍😊
Go service.
De får 10 ++++++++++++++
Jeg vil fortsætte at bestille billeder.
Har 3 stk opsat på køleskabet 😊 det er så fint og super smart.
Gode minder i dagligdagen
Billeder ser ud som forventet. Og min datter elsker at flytte rundt på billederne på køleskabet. Så får vi en snak om hvad der skete i de feriedage billederne er fra. Gode minder🥰
Nemt at uploade og redigere.
Nemt at uploade og redigere.
Lidt for dyrt for mig, men sådan er det jo🙂
Hurtig levering i god kvalitet
God oplevelse
Super god oplevelse, det var nemt og hurtigt, vil varmt anbefale andre at bruge denne hjemmeside.
Fantastisk
Jeg synes det ser flot ud med de 6 kantede billeder, men kan skabe et helt landskab.
Foto’s på bedste vis 🤗
Hej’sa 🤗
Alle de billeder vi har bestilt hos Fototiles er
et hit ☺️ disse pynter på vægen med deres flotte farver,
samt familie og venner der kommer i huset, syntes godt om resultatet fra Fototiles 🤗
Vi har givet Fototiles hjemmeside videre til vores
omgangskreds, som er vildt begejstret for jeres
flotte resultater ☺️ Tak for jer.
Rigtig god sommer 🌞
Mange hilsner
Lisbeth
Dejlig og nem måde at få sine minder…
Dejlig og nem måde at få sine minder frem på vægen😁super hurtig levering i god og solid indpakning så billederne er beskyttet. Nem at hænge op. Jeg er bare så glad for min foto væg og der er absolut ikke sidste gang jeg får lavet mine mindefotos her.
Det er nemt og hurtigt
Det er nemt og hurtigt, og dejligt at have billederne fremme så alle kan se dem.
Det var nemt at bestille
Det var nemt at bestille, det blev leveret inden for den tid der blev skrevet og de er super flotte🤩🤩
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.