Mijn bestelling bij Fotoboekenshop werd snel en professioneel afgehandeld en werd binnen de aangegeven tijd geleverd. Top. Mooie boeken hebben ze overigens op de site. Een bezoekje waard.
Prachtig boek ontvangen en het contact met de winkel was formidabel goed. Door een fout bij het postpakket sorteerpunt kwam het boek bij de verkeerde postbezorger. Vanuit de shop heeft men er alles... Mehr ansehen
Koffietafelboeken horen mooi en gaaf te zijn zodra ze arriveren (beschadigen kun je zelf). Bij de “grote” boekhandels is er geen aandacht voor het boek. Recent nog een koffietafelboek in een papiere... Mehr ansehen
de eerste kennismaking was meteen raak. ze hadden wat ik zocht en stuurde het alsof het een huwelijks geschenk was. de volgende ontmoeting was weer raak en heb intussen al een paar geweldige boeken... Mehr ansehen
- Buchhandlung
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Geschenkeladen
- Antiquariat
- Second-Hand-Buchgeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Fotoboekenshop is gespecialiseerd in de mooiste interieur boeken. Onze collectie koffietafelboeken laat jouw interieur stralen. Daarnaast is een tafelboek de perfecte gespreksstarter.
Schrieksesteenweg 50, 2221, Heist-Op-Den-Berg, Belgien
- contact@fotoboekenshop.nl
- fotoboekenshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering, uitstekend verpakt
Snelle levering, uitstekend verpakt, complimenten!
Eenvoudig en snel geleverd
Eenvoudig en snel geleverd, perfect op de hoogte gehouden van het proces. Eindelijk een exemplaar kunnen bemachtigen waar ik al enige tijd naar opzoek was!
Zeer tevreden over mijn bestelling
Zeer tevreden over mijn bestelling. Vriendelijke service en snelle verzending. Boeken bleken extra stevig ingepakt om schade aan de hoeken etc tijdens transport te voorkomen, dus ik heb ze in hele nette staat ontvangen!
Prachtig aanbod en super service!
Goede prijs voor kwalitatief mooie…
Goede prijs voor kwalitatief mooie boeken en een snelle levering
Heldere site, snelle levering
Reageert snel op email. Snelle service en levering.

Goede service!
Boek was snel geleverd en voor een…
Boek was snel geleverd en voor een fijne prijs.

Binnen een dag geleverd
Binnen een dag geleverd, geweldig! En heel mooi ingepakt in cadeaupapier en netjes in een doos met beschermmateriaal. Heel blij mee! Volgende keer zal ik het zeker weer bij de fotoboekenshop bestellen.

Antwort von Fotoboekenshop
Aanrader: eerlijk snel en goede prijs
Aanrader! Aparte boeken en faire prijzen. Heb een outlet boek gekocht. Ze gaven duidelijk de beschadiging aan en een heel goede prijs. Snel geleverd. Top! Ik heb de site opgeslagen als ik weer een boek zoek.

Antwort von Fotoboekenshop
Uitmuntende service en kwaliteit!
De verzending was zeer snel, de staat van de producten piekfijn, zeer netjes verpakt! 100% tevreden!
Geweldig nog voor kerst geleverd .
Geweldig nog voor kerst geleverd .
Gisteren besteld vandaag binnen.
fijne ervaring
Wat een fijne ervaring! Super goed geholpen en meer dan tevreden met het boek dat ik heb besteld. Volgende dag in huis en top ingepakt.
Snelle levering, ondanks de drukte rondom de feestdagen. Super blij mee!
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop.
Snelle levering.
Veel succes
Heb net al weer een bestelling geplaatst

Aanrader
Ik ben heel blij met de snelle bezorging van het pakket. Het was ook netjes ingepakt dus kon m gelijk onder de boom leggen!

Goeie ervaring gehad
Goeie ervaring gehad. Snel besteld en het boek kwam keurig verpakt aan binnen de kortste tijd. Het aanbod van de site is ook inspirerend voor een goed kerst cadeau!
Geen cadeau verpakking!
Heel tevreden over de snelle levering! Waarschijnlijk heb ik iets fout gedaan of niet aan gevinkt waardoor het niet ingepakt was.

Antwort von Fotoboekenshop
Prachtig fotoboek voor een hele mooie prijs
Met korting vanwege een hele kleine beschadiging een prachtig fotoboek gekocht. Het boek was snel binnen, goed geprijsd en hartstikke mooi!

Antwort von Fotoboekenshop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.