Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Mehr ansehen
Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.
Værkstedsvej 24C, 4600, Køge, Dänemark
- mail@foscam.dk
- foscam.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God handel
Har handlet et par gange og begge gange har jeg hurtigt modtaget mine bestillinger. God hurtig levering samt information om varens færden via track/trace. Kan kun anbefale foscam.dk

hurtig levering
Der er ingen dikidarer og dagen efter havde jeg det jeg bestilte!

Super god service
Super god service.og hurtig levering

Lynhurtig levering.
Alt i orden. Hurtig og relativ billig levering.

Antwort von foscam.dk
super hurtig og god service.
Leverer hurtigt, ordren følges hele tiden.

Antwort von foscam.dk
Super service og levering til tiden
Kan varmt anbefales

Super fin support
Der er super god support de reagere hurtigt,

Antwort von foscam.dk
Lynhurtig svar på spørgsmål ang. varene
Købte et Foscam fi9853ep og havde et par spørgsmål til produktet bl.a. omkring montering af SD kort og PoE. Svarene kom lynhurtigt. Og jeg bestilte kameraet, netkabel, SD kort og PoE Injector. Det blev leveret dagen efter afsendelse. Og 40 min efter modtagelse, var det monteret og testet.
Priserne er også blandt nettets bedste.
Så jeg vil godt anbefale foscam.dk

Hurtig forsendelse
Nemt og hurtigt og som overskriften lyder....:)

Nemt og Hurtigt
God hjemmeside, nemt at vælge og bestille, hurtig levering.

Køb af 2 stk udendørs ip kameraer
Rigtig god hjemmeside med var på alle spørgsmål jeg kunne finde på. Hurtig levering. Gode brugsanvisninger på dansk. Mulighed for gratis sms advarsler fra kameraet vie firmaets server.

Helt ok produkt Foscam
Virker på min Synology server

Antwort von foscam.dk
Fin hjemmeside / support og hurtig levering

Antwort von foscam.dk
Godt sted at handle, kundesupporten er super super
Købte et Ip kamera over nettet, har dagen efter at det blev bestilt selv hentet kamera på adressen i Køge. Blev modtaget med kaffe og personlig support. Har efterfølgende ringet omkring nogle opsætningsproblemer. Her var hjælpen meget meget tilfredsstillende, service på højt plan. Det er virkelig et foretagende som jeg vil anbefale til andre. Mvh Arne.

Perfekt
Købte et par 9821 kameraer. Prisen var blandt de laveste jeg kunne finde på nettet, og samtidig har de et fysisk lager, hvor man kan afhente varer, hvis man ønsker det. Virkelig god kundeservice, helt problemfri. Kameraerne kom lynhurtigt, og de er helt perfekte. Det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos Foscam.dk.
/Peter

Godt sted at handle
Ingen problemer med hverken bestilling eller afhentning, og mine spørgsmål i telefon før handel blev prompte og korrekt besvaret, handler der gerne igen og vil gerne anbefale forretningen.
PS: brugte foscam.dk selvom jeg PT kunne finde sagerne en anelse billigere på specialtilbud i Holland, jeg er sikker på at det er nemmere at "reklamere" i Danmark hvis dimserne skulle blive defekte.

Antwort von foscam.dk
God respons på spørgsmål. Hurtig levering og leverancen var som aftalt.,

Antwort von foscam.dk
God service og hurtig levering
Her handler jeg gerne igen.

Antwort von foscam.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.