Awesome web apps, cool and very kind mantor, live trading everynite ajisan88
Nice appearance, easy to use, trustworthy,fast withdrawal, recoomend.
nice web for trading..
Easy trading ,easy WD
Fortuno Markets is a global, multi-asset broker trusted by over 100 thousand active users worldwide. Since its founding in 2021, Fortuno Markets has become a preferred choice for traders of all experience levels by delivering competitive trading conditions, innovative technology, and a client-focused trading experience.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fortuno Market is indeed great
Fortuno Market is indeed great, WD is smooth.
BROKER BAGUS
BROKER BAGUS, SANGAT RECOMENDED.
WD LANCAR,
PROGRES AKUN KITA BERTUMBUH BAGUS
SO HAPPY, Thanks FORTUNO MARKETS
Depo withdraw cepat
Depo withdraw cepat, eksekusi cepat. Mantap pokoknya
Easy trading ,easy WD
Fortuno market
Have an all closed menu,so powerful for scalper,just with one click.
Usefull for every one
mantapp wd lancar terpercaya
fast performance and WD
fast performance and WD, nice UI, simple and perfect
Mantap widraw cepat gacor no risk no…
Mantap widraw cepat gacor no risk no lambo
fast WD and good
wd nya cepat ga pake lama
GOOD WD AND DEPOSIT
Good and convenient to use...

Antwort von Fortuno Markets
Fortuno bukan yang terbaik
Fortuno bukan yang terbaik , tapi salah satu di antara nya
Simpel , transparan dan mudah di gunakan
the best broker