Forlagetbolden Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt "En visuel guide til musik", hvor der i bogen var angivet et link til lydeksempler. Når man taster linket kommer der ikke nogle lydeksempler. Det er falsk markedsføring og ikke i orden at man... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse! Pakken kom hurtigt (2 dage efter bestilling) og i perfekt stand! Jeg var absolut positivt overrasket over den håndskrevne noter fra Lone som takkede for ordren og ønskede god forn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit barnebarn ønskede sig en bog😯 Godnat dovendyr Som desværre var udgået🥲 Kontaktede forlagetbolden.dk Her fik jeg den bedste hjælp en mormor kunne ønske sig. Nemlig bogen😊😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første men ikke sidste handel her! Trods beskeden ordre, fik jeg gratis fragt på første handel/nyhedsbrevrabat. Forholdsvis hurtig levering og endda en håndskrevet note. Tak, vil vende tilbage.

1. Buchverlag

Vom Unternehmen geschrieben

Forlaget Bolden udgiver bøger til børn og unge. Målet med Boldens udgivelser er, at læserne skal have meget mere end bare læsestof – de skal have vækket deres nysgerrighed og have en oplevelse, både ved selvstændig læsning og/eller sammen med deres voksne. Leg, indlæring, hygge og inspiration er nogle af nøgleordene bag Boldens mange bøger.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super gode børnebøger.

Endnu engang fik jeg en bog, som mine børnebørn vil elske at få læst højt af. 🥰

4. März 2023

Kære Laila;
Tak for den flotte anmeldelse. Vi elsker, når vores bøger "virker" :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid et hit og god kundeservice!

Vi har tonsvis af Boldens bøger og de er næsten alle et kæmpe hit for vores lille pige fordi de ofte er lidt sjove og anderledes (med interaktion i historien, pop-up, lyd, eller endda kramme-arme) og kundeservice har altid været utroligt søde - også til at eftersende en ny hvis teknikken brød sammen hurtigt efter køb. Kan kun anbefale dem.

14. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Lilith,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Og hvor er vi glade for, at I har TONSVIS af Boldens bøger - og er glade for dem!

Mit barnebarn ønskede sig en bog😯

Mit barnebarn ønskede sig en bog😯
Godnat dovendyr
Som desværre var udgået🥲
Kontaktede forlagetbolden.dk
Her fik jeg den bedste hjælp en mormor kunne ønske sig.
Nemlig bogen😊😊

6. Februar 2023

Kære mormor Pia,
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi håber, at du og dit barnebarn nyder at læse bøgerne - om og om og om igen!

100% tilfreds

Hurtig afsendelse. Og vi fik tilmed en gave som passer perfekt til vores hjemmeskoletema: Skolen med magiske dyr. Tusinde tak.

3. Februar 2023

Kære Michelle,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og en sød lille hilsen i pakken.

6. Februar 2023

Kære Sten,
Tak for din fine anmeldelse!

Super Bogforlag 📒📕📘

Fantastisk webshops, super gode bøger, god service, hurtig levering.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. Januar 2023

Kære Majbritt,
TUSIND TAK for den flotte anmeldelse. Vi håber, at I får rigtig stor fornøjelse af alle bøgerne!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fint udvalg af børnebøger

Rigtig fint udvalg af børnebøger, nemt at bestille og tilmed en sød personlig hilsen med den hurtige levering. Jeg er fan 🤩

30. November 2022

Kære Inge,
TUSIND TUSIND TAK for din skønne anmeldelse. Jeg har videregivet din anmeldelse til resten af huset og til Helle, som har pakket din ordre!

God venlig service

God service og en lille venlig hilsen med god læsning i pakken.

24. November 2022

Kære Sus,
TUSIND TAK for din flotte anmeldelse!
Bedste hilsner Lone

Super fine bøger

Super fine bøger. Hurtig forsendelse.

20. Oktober 2022

Hej Didde,
Tak for din dejlige anmeldelse!

Nemt, billigt, hurtigt!

Det var svært at vælge mellem de mange gode titler, men nemt at bestille og pakken kom med det samme - med en dejlig hilsen. Tak for det og på genkøb.

7. Oktober 2022

Kære Allan,
Tustin tak for din flotte anmeldelse! Den er rundsendt til alle Boldens medarbejdere :-)

God oplevelse

Nem bestilling og hurtig leverance :-)

27. September 2022

Hej Sebastian,
TAK for den flotte anmeldelse - og rigtig god fornøjelse med bog og bamse!

Meget tilfreds

Hurtig levering. Samt håndskrevet kort med tak for ordren der kan bruges som bogmærke - fint !

12. September 2022

Hej Jeanne,
TUSIND TAK for din flotte anmeldelse!
Mange hilser Lone

alt leveret super hurtigt

alt leveret super hurtigt, og fik oven i købet personlig hjælp og vejledning på direkte henvendelse

30. August 2022

Kære Signe
Tusind tak for din flotte anmeldelse!! Og rigtig god fornøjelse med bogen!
Mange hilser Lone

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr