Excellent service at Foot Locker Palladium Prague! Michal in particular took amazing care of us. We came in to buy one pair of shoes and ended up leaving with three. Thank you, Foot Locker Palladium P... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Pakken er ikke afleveret det aftalte sted Pakken blev afleveret på forkert dag. Pakken blev ikke forsøgt afleveret, vi var hjemmme. det er derfor løgn, når UPS skriver, at den er forsøgt afl... Mehr ansehen
Jeg var virkelig skeptisk da jeg købte mine Nike Air Force 1 over denne hjemmeside. Men hold nu op! Modtog min vare 3-5 dage efter købet, som lovet og fik lige præcis de sko jeg havde håbet på. De... Mehr ansehen
Øv for pokker en ærgerlig oplevelse vi lige har haft med Footlocker. Et par Nike (kr. 1.149) til vores 10-årlige søn gik - efter 10 ugers brug - to steder i stoffet (samme sted på begge sko) - der hvo... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Svindler virksomhed!
De sendte min pakke til en forkert adresse. Spild af tid at handle hos dem. Og deres kundeservice er elendig!
Opdatering:
Jeg fik aldrig min pakke og jeg åbnede derfor en dispute via Paypal ang. at få refunderet mine penge.
Jeg havde alle beviserne på min side, så det var nærmest 100% at Paypal vil støtte op omkring min refundering.
Footlocker tager så kontakt til mig, og siger at de acceptere at jeg aldrig modtog min ordre, og at de gerne vil refundere mine penge. Men hvis jeg lukkede sagen via. Paypal kunne de refundere pengene meget hurtigere.
Så naiv som jeg er, stoler jeg på dem og lukker sagen hos paypal. Efter jeg lukkede sagen hos paypal ændrede tonen sig dog fuldstænding hos Footlocker. Nu ville de pludselig ikke refundere min penge alligevel. Og sagen kan ikke genåbnes hos paypal. Dvs. jeg får ikke min refundering!
Køb aldrig noget hverken online eller fra deres fysiske butikker. Footlocker er en direkte svindler virksomhed.
Forkert sko og dårlig kundeservice
Jeg har bestilt et par Nike sko. Da skoen kom var det ikke den sko, som jeg havde bestilt. Der lå en ordreseddel med et billede af den sko jeg havde bestilt, og den sko som var I kassen, var ikke den sko på billedet. Jeg sendte skoen retur, og skrev besvarede mailen om jeg var tilfreds med produktet, at det var jeg ikke, da det ikke var den sko, som jeg havde bestilt. Skoen sendes retur og i dag modtager jeg så en mail på, at de ikke kan give mig mine penge retur, da det ikke er den sko i æsken, som jeg har købt. Nej lige præcis for det er jo derfor jeg har sendt den retur. Så får jeg en sko til 1100 kroner sendt retur som jeg ikke har bestilt. Virkelig dårlig service.
Løber fra forpligtelser med reklamation...
Sålen går løs på et par sko jeg har købt, hvilket tydeligt er en fejl på skoen. Jeg bliver mødt med en hoven ekspedient som giver mig en masse urealistisk grunde til at det er min egen skyld (om jeg eksempelvis sætter fødderne for at stoppe på min scooter) (Jeg har ingen scooter)). Jeg bliver henvist til en dårlig kundeservice på engelsk hvor jeg bare får flere automatiske svar uden noget stillingtagen til min aktuelle sag.
Massere af tid spildt og ingen sko
Var i butikken hvor en medarbejder anbefalede mig bare at betale med det samme for et par sko, som de kunne bestille hjem til mig. Efter en uge havde jeg intet hørt og tog selv kontakt for at få at vide at jeg ikke kunne få mine sko, uden at få en årsag. Kundeservice gav mig et standartsvar som jeg ikke kunne bruge til noget. Jeg var derfor tvunget tilbage i butikken for at få mine egne penge tilbage. Med tre ligeglade medarbejdere indblandede kunne jeg stadig ikke få mine penge tilbage kontant, selvom jeg havde betalt kontant. Jeg vil gerne vide hvorfor man skal transportere sig flere kilometer for at få sine penge retur på sit kort? Jeg sidder tilbage med en følelse af at hvis de kunne ville de have beholdt mine penge uden at give mig skoene.
God service og gode varer
Fede varer og fin service
Fede varer og udvalg. Jeg fik de sko jeg bestilte og til den lovede tid. Også fin service når man ringer til selve butikken om rådgivning. Kan anbefales, en skam med alle de negative anmeldelser. Folk må glemme at skrive når det er gode oplevelser? :-)
Forsvundne sko
Bestilte et par sko online d. 27. november 2021, som skulle have været en julegave til min søn. Seks dage senere modtager jeg en melding om, at skoene er leveret. Det er desværre ikke tilfældet.
Jeg bruger en time på at komme igennem til en Foot Locker serviceagent online, som oplyser at skoene er leveret i en kiosk, som jeg ikke kender. Jeg opsøger kiosken og bliver mødt af en mellemfornøjet mand, som åbenlyst er træt af pakketjansen. Han kan ikke finde pakken. Jeg forsøger igen at komme igennem til Foot Locker kundeservice, men bliver smidt af efter laaaang ventetid. Jeg kontakter UPS, som oplyser at pakken er udleveret. De sender en kopi af den signatur, der er anvendt ved udlevering - det er åbenlyst ikke min. UPS oplyser, at de vil oprette en sag og vende tilbage indenfor 5-9 dage. Det er endnu ikke sket.
Sideløbende kontakter jeg Foot Locker igen. I stedet for, at kundeservice får styr på problemet og tilbyder at sende et par nye sko, bliver det nu kommunikation frem og tilbage. Jeg udfylder og sender en "Disclaimer form", som skal scannes ind med underskrift, og får at vide, at jeg vil høre fra dem efter 5-9 dage. Det er endnu ikke sket.
Vi taler nu den 20. december og jeg står uden sko og/eller refusion. Til gengæld kender jeg efterhånden hele flowet i chatbotten og har brugbart input til, hvordan Foot Locker kan forbedre chatbotten og deres kundeservice generelt. Første og sidste gang jeg handler hos Foot Locker...
Dårlig kundeservice, lang leveringstid, ingen forklaringer
En ordre på to par sneakers ender i to kurérforsendelser og uden videre forklaring.
En pakke modtages med forsinkelse efter nogle dage, fint, men den anden er stadig ikke modtaget efter indtil videre 7 uger ingen afklaring, men pengene for begge sneakers trukket på ordredatoen, mod reglerne, da penge først må trækkes ved forsendelse.
Det er umådelig svært at få tag på deres kundeservice, man er henvist til en chatbot med utallige spørgsmål, som siden lover respons via e-mail, har fået tre svar om at sagen undersøges, men ingen opfølgning og ingen afklaring.
Efter 51 dages forsøg på udvekslinger og respons med 12 e-mails, 5 henvendelser via deres website og 4 chatbots samt 2 opkald lykkedes det at få penge retur.
Jeg har virkelig ikke lyst til vi skal handle der igen og har p.t. umådelig svært ved at anbefale dem pga. deres dårlige kundeservice og manglede opfølgning.
God skobutik!
En god skobutik med mulighed for at finde sko, jeg syntes dog at de ikke har et særligt stort udvalg og man godt kunne fokusere på sko stedet for at have tøj, tasker osv.
De sender forkerte størrelse!
De sender forkerte størrelse!! Meget ringe service
Vil ikke tage imod en reklamation på 3 måneder gamle sko
Købte et par Nike Air Max til min søn, som efter 3 måneder begge er revnet i stoffet, hvor foden bøjer. Foot Locker afviser, at det er en fejl på skoen og siger det skyldes brugen. Så et par Nike sko skal åbenbart holde i 3 måneder.
Sindssyg ringe kundeservice. Tidligere tilfreds kunde, der aldrig køber hos jer igen og vil i den grad fraråde alle at handle hos jer!
Umuligt at få support, når webshoppen fejler
Har forsøgt at bestille et par sko som ifølge webshoppen er på lager. Men skoene kan ikke tilføjes til kurven. Jeg har derfor 2 gange skrevet en mail til deres såkaldte Support. De svarer dog ikke. Og deres chat bot er også uanvendelig. Så helt igennem en håbløs og frustrerende oplevelse at forsøge at købe på footlocker.dk.
Jeg var inde og købe nogen hvide Nike…
Jeg var inde og købe nogen hvide Nike sko til 1200, i deres butik på fisketorvet..
Da jeg kommer hjem kan jeg så se syningen er gået op nede omkring træde puden... Jeg har været på skoleophold hele ugen så kom først hjem i går fredag. Tager så ned i butikken i dag lørdag 23/10...
Jeg når lige ind i butikken hvor medarbejderen med det samme siger. Vi dækker ikke en punktering. Jeg svare nej det også syningen der gået op. Jamen det hjælper vi heller ikke med.. Skoen er 6 dage gammel, skoen var i stykker inden. Men de skider de på!!!! HOLD JER VÆK FRA DET FUSKENDE FIRMA!!!
Bestilte to Adidas kasketter
Bestilte to Adidas kasketter, en i hvid og en i sort. Modtager pakken, i den ligger en hvid kasket, og et par f#cking nike joggingbukser til børn?! Og når man skal kommunikere med dem over hjemmesiden er det bare en skide robot man skriver med.... HÅBLØST!
Dont give them a chance
I made an order and want to cancel it and used the chatbot as they say in their website. The chat did not work and I was promised to be contacted by an agent.
After 6 hours I contact them again, while I write with an agent (Sohail) my order is sent away. They can no longer cancel the order. They admitted that their chatbot was a problem, now I have to wait 4 weeks to get my money back.
Bestil ikke herfra
Betaling går ikke igennem, og alligevel trækker de 1 kr på kontoen?
Uanset hvor meget man prøver siger den fejl hver eneste gang
Køb et andet sted...
Hold dig væk fra deres webshop, deres lagerstyrking er ikke-eksisterende og kundeservice findes ikke.
Bestilte et par sko på tilbud den 23/9.
Ingen bekræftelse, intet på mail overhovedet om at ordren er lagt.
Dagen efter er pengene trukket på kontoen. Stadigvæk nul mail eller noget fra dem (havde gemt screenshot af ordren så jeg kan bekræfte at mail var korrekt og intet røg i spam).
Venter og venter, sker intet. Jeg hiver jeg fat i dem på deres hjemmeside senere, får kontakt til en automatisk bot som bare 'bekræfter' at ordren eksisterer og at "is being processed" - skal nævnes at alt sker på engelsk samtidig, bare hvis folk har problemer med det skal de helt sikkert også holde sig væk.
I dag 29/9 har jeg pludselig fået pengene retur. jeg har STADIGVÆK INTET HØRT overhovedet fra Footlocker.
Jeg skulle have checket trustpilot før jeg bestilte da jeg kan se at det er et gentagende problem med dem overfor andre også.
Derfor, køb et andet sted og spar dig selv besværet.
Utrolig ringe oplevelse at købe fra…
Utrolig ringe oplevelse at købe fra Footlockers hjemmeside. Jeg bestilte et par sko som jeg hverken har modtaget nogen ordrebekræftelse på eller modtaget. Dvs. jeg har ikke engang modtaget et ordrenummer. Det er godt og vel ved at være en uge siden jeg lagde ordren. Dog kan de sagtens hæve pengene fra min konto, hvilket heller ikke er helt efter bogen. Ydermere, er det heller ikke nemt at få kontakt med kundeservice. Skal ikke købe mere fra deres hjemmeside og anbefaler heller ikke andre at gøre det.
Hvis du overvejer at køb noget fra…
Hvis du overvejer at køb noget fra deres hjemmeside så STOP.
Der er ikke tjek på hvad der er på lager osv men hæve penge fra bank konto kan de. Modtog ikke ordrebekræftelse eller noget andet på købet.
Modtog ikke varen.
Penge retur efter 10 dage .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.