Excellent service at Foot Locker Palladium Prague! Michal in particular took amazing care of us. We came in to buy one pair of shoes and ended up leaving with three. Thank you, Foot Locker Palladium P... Mehr ansehen
Pakken er ikke afleveret det aftalte sted Pakken blev afleveret på forkert dag. Pakken blev ikke forsøgt afleveret, vi var hjemmme. det er derfor løgn, når UPS skriver, at den er forsøgt afl... Mehr ansehen
Jeg var virkelig skeptisk da jeg købte mine Nike Air Force 1 over denne hjemmeside. Men hold nu op! Modtog min vare 3-5 dage efter købet, som lovet og fik lige præcis de sko jeg havde håbet på. De... Mehr ansehen
Øv for pokker en ærgerlig oplevelse vi lige har haft med Footlocker. Et par Nike (kr. 1.149) til vores 10-årlige søn gik - efter 10 ugers brug - to steder i stoffet (samme sted på begge sko) - der hvo... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig køb hos footlocker:(
Jeg har idag haft et rigtig dårligt sammentraf med en kollega fra footlocker på Strøget. Jeg fik at vide st jeg ikke måtte købe mere hos dem uden grund. Jeg har været deres stamkunde i lang tid og har ikke på noget tidpunkt påvirket dem på en dårlig måde.
Derfor får footlocker den værste jeg kan anmeldelse man kan få. ALDRIG KØB DER HVIS I KAN. Håber vi får tingende på rette spor i fremtiden footlocker;(
Shoutout B#####
Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg da gøre det
Kunne jeg give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Som jeg kan læse på de øvrige anmeldelser burde jeg nok have tjekket Trustpilot inden jeg bestilte fra dette elendige firma.
‘Kundeservice’ er et ukendt begreb for virksomheden.
Jeg kontakter deres support, da jeg kan se at samtlige konkurrenter har de samme sko nedsat med 30-50% - dog ikke i min størrelse. Jeg spørger om de prismatcher, men til det svarer de nej. Lidt træls politik i et konkurrencedygtigt marked, men fair nok. Jeg bestiller dem alligevel til fuld pris, ca. 1.600kr.
Én dag efter jeg har afhentet dem ved pakkeshoppen kan jeg til min store forargelse konstatere, at skoene på hjemmesiden er nedsat med knap 40%.
Jeg skriver til Footlocker igen, at når nu de netop har sænket prisen efter jeg har bestilt dem, vil jeg gerne have differencen refunderet - alternativt sende dem retur for at bestille dem igen til den nedsatte pris, hvilket jo er besværligt og selvmodsigende, da de i øvrigt skal betale fragten.
Det beder de mig så om at gøre, da de ikke ‘kan’ overføre mig pengene. Det er jo også besværligt i 2024.
Absolut elendigt firma med en forfærdelig politik og dårlig håndtering af kunder. Føj for den lede.
Jeg købte et par Nike TNs a Monty ago…
I bought a pair of Nike TNs a Monty ago and the soles are falling of… they asked me to leave them for seven days so they can glue them… 1300kr and they wil glue them after a month… worst shop and service ever (Fisketorvet)
Modtager forskællige pakkerdatoer. Stadig ikke kommet
Jeg bestilte et par jordan 1 sko på tilbud til 800kr søndag den 3/3/24 og blev lovet at jeg vil få pakken 3 dage senere. pengene blev først trukket fra min konto dagen efter, derfor har de fået to stjerner. Idag når jeg skriver det her er det den 8. marts. Jeg har fået en mail hvor der står følgenede:
“Whoops were running a bit late. We will do our best to deliver your order on: march 4” Men den 4 marts HVAR FOR FIRE DAGE SIDEN. MAN KAN. DA IKKE LEVERE EN PAKKE I FORTIDEN.
Igår (7 marts) modtog jeg en mail om at pakken ville komme den 8 marts (idag) og når jeg går ind og tracker pakken står der den 13 marts. JEG HAR BARE AT SE DEN PAKKE DEN 13 MARTS
Opdatering:
Idag er det den 11 marts. Jeg har modtaget min pakke, og den er blevet behandlet som skrald, men der er heldigvis ikke sket noget med skoene. Dette er nok fordi de bruger UPS til levering hvilket er kendt for dårlig behandling af pakker og fejler at levere.
Konklusion: brug de fysiske butikker, så far du dine ting med det samme!
Footlocker Aarhus (Bruuns) topkarakter
Handlede i butikken i Aarhus (Bruuns) og var yderst tilfreds med servicen/personalet. Ringede også efterfølgende til butikken for at høre om returneringsreglerne og mulighed for evt. prismatch - igen mødte jeg ikke andet en velvilje og venligt personale - handler der HELT SIKKERT igen 🤩 og synes i øvrigt de havde et stort udvalg, som jeg værdsætter som kunde 👏🏼
I just visit the store down town in…
I just visit the store down town in Copenhagen. WOWWW that was the great experience what i ever had in all retail store. Thank you
Købte et par New balance på webshoppen
Købte et par New balance på webshoppen, fik ingen ordrebekræftelse. Det var jeg lidt irriteret over. Men ellers gik det fint. Bestilte dem onsdag fik dem torsdag, kredit for det.
Den mest uprofessionelle og ubehøvlet…
Den mest uprofessionelle og ubehøvlet behandling ved returnering af købt vare.
Blev mødt af ekspedienten med bemærkningen,; "nå, så kommer du og stjæler vores penge" sagt i ramme alvor og yderst utilfreds med at jeg ville have pengene retur.
Handler aldrig i den butik igen!
Kunder betaler personalets fejl
Min kæreste fik et par sko i julegave, som desværre var for store, så vi kørte op i butikken, for at bytte dem til en mindre størrelse. De havde dem ikke hjemme, men de kunne bestille dem hjem, så de kom hjem til min adresse. Da de så ankommer hjemme ved mig, har de sendt den forkerte størrelse. Jeg tager op i butikken igen, og forklare dem hvad der er sket. Nu er skoen så udsolgt i den størrelse jeg skulle have haft, så jeg kan slet ikke få dem nu. De tilbyder at vi kan få dem i anden farve, hvilket vi takker ja til. Det ender så med at vi skal betale 300 kr ekstra, for en fejl DE har lavet. Det var det præcis samme produkt, bare i sort i stedet for grå. Vi ender med at aflevere skoene tilbage samme dag, for jeg nægter at betale for deres fejl.
Ud over det, så sendte jeg for 2 uger siden, et par sko retur via deres hjemmeside, og jeg har INTET hørt fra dem, eller modtaget mine penge.
Jeg vil aldrig nogensinde købe derfra igen, og også kun fraråde andre at gøre det.
Pakken er ikke afleveret det aftalte…
Pakken er ikke afleveret det aftalte sted
Pakken blev afleveret på forkert dag.
Pakken blev ikke forsøgt afleveret, vi var hjemmme.
det er derfor løgn, når UPS skriver, at den er forsøgt afleveret
Helt uacceptabel og elendig service
The package has not been delivered to the agreed place
The package was delivered on the wrong day.
The package was not attempted to be delivered, we were at home.
it is therefore a lie when UPS writes that it has been delivered attempted
Totally unacceptable and lousy service
Sneglepost
Bestilte med hurtig levering (72kr) dvs levering indenfor 1-2 dage og pakken kom efter 6 dage - for sent til min datters fødselsdag. Virkelig dårlig service. Her kommer jeg ikke til at bestille igen.
Levering ikke opfyldt
Bestilte en pakke inden d. 19/12 med garanteret levering inden juleaften, forvente levering 22/12.
Nu forventes det at den bliver leveret 27/12 sidst på dagen. Tak fordi jeg står uden julegave til min søn nu🤬
Parfait
Au top. Livraison rapide et article conforme à la description. RAS
Dårlig kundeservice. Ombytning af sko i forkert størrelse.
Havde fået et par sko i gave dog i den forkerte størrelse. Skoene var købt på black friday tilbud, så nogle penge var sparet.
Jeg går ind i en Footlocker butik for at bytte dem, jeg skulle bare have samme model i en anden størrelse.
De har ikke skoen i butikken, så jeg spørger ved kassen om de kunne bestille modellen hjem i rigtig størrelse, og derved bytte dem.
Får af vide at de ikke kan bestille den hjem, selvom den er tilgængelig på hjemmesiden.
Jeg kan få pengene tilbage og bestille igen (miste rabatten)
Eller jeg kan gå igennem hele cirkusset med kundeservice og hører om de kan bytte lige over, så jeg ikke skal betale ekstra for at få dem i den rigtige størrelse...
Butikken burde kunne bestille dem hjem og bytte lige over, eller kunne skrive et rabat kupon til hjemmesiden så det er muligt ikke at skulle betale ekstra.
Med deres track record på trustpilot har man ikke rigtig lyst til at sende retur, så måtte få pengene tilbage i butikken og bestille igen på internettet og betale ekstra for den samme sko i en anden størrelse.
Dårlig kundeservice.
Dog kan man ikke klage over leveringen, den kommer gerne til tiden eller før. (skiftet til PostNord)
Rubbish Webshop
Absolutely hopeless webstore, nothing works, cant sign in, cant place order even after mutiple attempts, they obviously dont want to sell anything.
Fik det rigtige produkt til en udmærket…
Fik det rigtige produkt til en udmærket pris. Deres leverandør (UPS.com) er dog dybt uprofessionelle. Skriver de har forsøgt at aflevere pakken, af flere omgange, men det havde de ikke. Derudover en pakke, der tydeligvis var behandlet hårdhændet af dem.
føjjjj mand
jeg bestilte helt nye tn baltic blue sko og så bliver ordren anulleret 3 dage efter. alt for klamt fy for den lede robede jeg skal sgu ikk købe fra det piis igen
De kender ikke ordet kunderservice
Allerede for en måned siden ville jeg reklamere for nogen nike TN sko. de gik i stykker foran.. jeg kunne ikke finde lige regningen men til gengæld kunne jeg bevise at jeg har betalt med mit kreditkort der.. Men nej det kan man ikke uden en rigtig kvittering (shovt nok det kan man både i skechers og andre mærke men ikke hos dem). Gik hjem efter 3 uge endelig fandt jeg kvitteringen, tog i fields hvor butikken er og ville reklamere men lige pludselig så var de meget i stykker i følge dem nu, men de vil sende dem videre... efter 8 dage så vil foot locker ikke dække det.. det er sko til 1500 kr.. jeg har aldrig oplevet så amatøragtigt en kunder service.. vil fraråde alle til at købe der.. det kan godt være at de tror at de lige sparede nogen penge men de har tabte 1500 hver halve år nu.. vil aldrig købe igen der...
Vil bestemt bestille igen en anden gang
Har bestilt flere gange hos Footlocker.dk og der har aldrig været problemer. Bestilte et par sko 2. oktober 2023 og modtog dem 6. oktober 2023. Vil helt sikkert handle der igen.
Et ønske kunne dog være at man fik sin ordrebekræftelse kort efter bestilling, og ikke først når varen er afsendt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.