Våd, kold, dårlig pakket pizza med dryppende regnvand leveret af Foodora fra Otto i en ødelagt papirpose med kun 1/4 del af vores lemodade i glassene og spilt sauce. Uspiselig mad og vi kunne ikke f... Mehr ansehen
Vi havde udtrykkeligt bedt om en burger uden ketchup. Burgeren var fyldt med ketchup. Vi havde betalt ekstra 14.- for dressing på en peperoni pizza. Der var ingen dressing på. Levering tog 1,... Mehr ansehen
HOLD JER VÆK!! Foodora er helt klart i den dårlige ende af madudbringere. Bestilte thaimad, men buddet væltede sovsen ud over det hele i posen, og sørgede dermed for 2 store lugtende pletter på g... Mehr ansehen
Kl 13.30 .Budet havde ikke vores mad med , samt forsøgte at udlevere en anden kundes mad. Efterfølgende under den påstand at restauranten ikke udleverede noget. Maden blev bestilt kl 12.09 . Vi har... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi sad hos vores datter i dag
Vi sad hos vores datter i dag, hvor vi bestilte noget mad
Vi blev lovet at det ville komme inden for 20-30 min
Der gik en time og ikke nok med det blev vores mad leveret på forkert adresse
Og vi kunne ikke nå at få nyt mad
Meget dårlig service
Skrammel firma
Jeg bestilte i dag min frokost hos foodora. Jeg lavede en specifik bestilling idet der er nogle madvarer jeg ikke kan tåle. Alligevel vælger forretningen at pøse mit pitabrød til med det jeg ellers fravalgte. Det er ikke direkte foodoras skyld, men når de som min kontraktspart leverer noget mangelfuldt og uspiseligt for mit vedkommende skal de som følge af lovgivningen erstatte købsværdien eller levere noget nyt og opfylde in natura. Foodora er åbenbart ikke klar over den danske købelov og dens forbrugerbeskyttelse, hvorfor jeg er endt med et uspiseligt måltid og en ikke-tilsendt voucher.
I øvrigt ikke første gang foodora leverer en skuffende oplevelse. Handler aldrig her igen. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde den fået det!
Lad være med at spilde jeres penge på den her virksomhed!
Utrolig dårlig service
Jeg står desværre tilbage med en yderst utilfredsstillende oplevelse efter mit seneste forsøg på at bestille takeaway fra Foodora. Efter at have gennemført købet og ventet tålmodigt på min levering, blev jeg mødt med en fuldstændig mangel på service og ansvarlighed fra virksomhedens side.
På trods af klare beviser på, at jeg var til stede og ventede på min levering, modtog jeg en notifikation om, at min ordre var blevet "leveret". Dette skete samtidig med, at jeg så leveringsbuddet cykle forbi min adresse, uden så meget som at forsøge at kontakte mig eller levere maden. Da jeg straks kontaktede kundeservice for at rapportere problemet, blev jeg informeret om, at maden angiveligt var sat foran min dør - en påstand der hurtigt blev afkræftet, da jeg øjeblikkeligt kontrollerede og fandt, at der ikke var nogen levering.
Det mest frustrerende i denne situation var kundeservicepersonalets håndtering af sagen. Deres tilgang var afvisende og manglede enhver form for vilje til at løse problemet. Afslutningsvis blev min supportsag lukket uden nogen form for kompensation eller løsning, ledsaget af en meddelelse om, at der ikke var mere at gøre.
Denne oplevelse har efterladt mig dybt skuffet og følelsen af at være fuldstændig overset som kunde. Det er uacceptabelt, at Foodora ikke formår at levere den grundlæggende service, de lover, eller udvise en minimumsgrad af kundeservice. Jeg håber, at min oplevelse kan tjene som en advarsel til andre potentielle kunder om at tænke sig om en ekstra gang, før de bestiller fra dem.
Jeg skriver for at udtrykke min…
Jeg skriver for at udtrykke min utilfredshed med den dårlige oplevelse, jeg havde med jeres leveringstjeneste i dag. Jeg bestilte en pizza via jeres app, hvor det blev angivet, at leveringen ville tage ca. 30min så kl 12 . Desværre ventede jeg i hele 47minutter ekstra altså 12:47, mere end det angivne tidspunkt.
Det er frustrerende at se, at selvom jeg fulgte retningslinjerne, var leveringen forsinket. Jeg forventede, at jeres system ville kunne give et mere præcist estimat, især med den teknologi, der er tilgængelig i dag.
Desuden virkede jeres kundeservice via appen ikke optimalt. Jeg følte, at jeg kommunikerede med en robot, da svarene virkede standardiserede og ikke tog højde for mine specifikke bekymringer.
Dårlig service som denne afspejles ikke kun på jeres virksomhed, men også på de restauranter, I samarbejder med. Derfor vil jeg være nødt til at give jer og de involverede restauranter en negativ anmeldelse.
Jeg håber, at I vil tage min klage alvorligt og arbejde på at forbedre både jeres leveringstjeneste og kundeservice.
Vi har altid bestilt med Wolt
Vi har altid bestilt med Wolt, men valgte at bruge foodora de to sidste gange. Vi bestilte burgermenuer og dyppelse, men der var ingen pommes til vores menuer og ingen dyppelse. Jeg skriver til foodora, som tilbyder at refundere for pommes + dyppelse. Jeg spørger om det ikke er muligt at levere pommes eller få refundering for begge menuer, da vi nu alligevel skal købe ny mad. Ingen af disse muligheder var mulige. Vi går tilbage til Wolt og forstår nu endelig 1.2 stjerner.
Altid altid koldt mad og det er så…
Altid altid koldt mad og det er så dårlig service i forhold til wolt. Ingen refundering eller en medarbejder at snakke med.
Elendigt
Nej tak, skal aldrig bestille noget gennem jer mere, maden er ALTID kold og hver eneste f.... gang mangler der noget i ordren og I gør ikke noget som helst andet end give en rabatkode så man kan købe mere koldt mad gennem jer.
Sidste gang bestilte vi 2 burgermenuer og en masse sides order, der kom 2 kolde burger uden tilbehør og sides order og den ene burger lå løs i posen, tror jeres bude spiser folks mad, da der altid mangler, I snyder med leveringstiden, der står altid 25-30 min men venter langt over en time, fuldstændig gennemtænkt elendigt firma, vores konto er slettet og det var den bedste beslutning vi har taget 👌😁
Håbløst at bestille fra den hjemmeside
Håbløst at bestille fra den hjemmeside! Virker ikke uden at man skal have et login.
Påstår de har leveret min dør ved at…
Påstår de har leveret min dør ved at stille den ude foran min dør og at de har forsøgt at ringe, men har ikke modtaget et eneste opkald og ingen har banket på min dør, nægter at refundere
vil ikke refundere forkert pizza???
Min kæreste og jeg modtager en pizza med KØD når vi har bestilt en VEGETAR pizza fordi vi ikke spiser kød duh, samt pomfritter. Vi modtager en KØD pizza og INGEN pomfritter. Foodora nægter at refundere vores pizza??? Selvom den for os er uspiselig og vi har jo for Søren ikke bestilt en kød pizza. Seriøst dårlig service
Luk da det amatørfirma
Luk da det amatørfirma. I lever overhovedet ikke op til hvad i lover. I fylder folk med løgn, og annullere ordre fordi i ingen bude har, og annullere så sent, at man ikke kan nå at bestille fra andet sted.
I burde skamme, og lukke den biks i ikke kan administrere.
Lovpligtige bærepose
Kunne godt tænke mig at se den lov hvor der står det er lovpligtigt at købe en bærepose, som i så heller ikke levere
Bruger ALDRIG foodora igen!!
Ualmindelig dårlig service!!!! Jeg bor på 3. etage, og mit mad blev stilt udenfor I KULDEN, på en bænk i regn og blæsvejr. Posen var gennemblødt, maden totalt kold og klam - og sodavanden blæst langt væk. Kundeservice mente intet de kunne gøre, og nægtede mig mine penge tilbage. Jeg bruger ALDRIG foodora igen!
Annulleret ordre
Havde kl. 16 bestilt til levering ml. 18.30 og 19.00 - kl. 18.50 får jeg en sms, at ordren er annulleret! Dårligste service-koncept ever. De har for få bude, og de bestemmer åbenbart selv, hvilke ordrer, de vil levere. Vil ikke fremover have tillid til firmaet - og kan ikke anbefale nogen at bruge dem til levering af mad i Silkeborg.
SCAMMER!!!
SCAMMER!!!
Den trak penge fra min konto, men jeg fik aldrig maden
Ordren annulleret efter 3 kvarter!
Fik bestillingsbekræftelse på 3 pizzaer (til levering mellem 18:30 og 18:45) kl. 17:27. Kl. 18:11 fik jeg på SMS besked om at ordren ikke var accepteret - uden nogen form for forklaring. Da jeg normalt ikke sidder med min telefon i skødet hele tiden, opdagede jeg det først da vi begyndte at blive utålmodige og jeg kiggede på Foodoras hjemmeside (på min tablet). Så sad vi der sammen med vores barnebarn, som glædede sig til pizza :-(
Første og selvfølgelig sidste gang vi bestiller noget her.
Bestilte sushi ved foodora 15:30
Bestilte sushi ved foodora 15:30, med levering til kl.18:30. Får en besked, at nu er de gået i gang med at forberede vores kl.18:10, kl.18:30 annullere de vores ordre.
De vil så give os et rabat kupon på 50 kr.
bruger aldrig foodora igen.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, forudbestilte sushi 2 dage før jeg skulle have der. Og 15 minutter før det skulle leveres skriver jeg til foodora om alt er ok. Det får jeg så afvide, men vælger at kontakte dem igen og får så en ny som fortæller at den lige er blevet afvist. 5 minutter før maden skulle komme. Det er virkelig dårlig service, at der ikke er styr på det.
❌FOODORA STJÆLER DINE PENGE❌
Jeg har idag bestilt med fra foodora, med levering til min adresse.
Jeg undrer mig over at min mad ikke er leveret, selvom der i appen står at mig bud er lige rundt om hjørnet.
Jeg bliver ringet op kl. 11:40 af en medarbejder fra deres kundeservice afdeling der siger at buddet har prøvet at kontakte mig og at han ikke kan finde min adresse.
Hun beder mig om at tage hovedet ud af døren, så buddet kan finde mig, dette gør jeg selvfølgelig med det samme, men buddet er ikke til at se. Jeg sender ham derfor 3 beskeder via deres app i en periode over 5 minutter, hvor han ikke svarer mig. Jeg sender den første besked kl. 11:41.
Jeg modtager herefter besked om at min mad er leveret. Buddet efterlader min bestilling på forkert adresse og kører videre kl. 11:48.
Jeg kigger og ser så at der er et bud ovre på den anden side af vejen, der stiller maden, ved et ikke overdækket sted og kører sin vej (dette har jeg selvfølgelig taget video af og sendt ind til deres kundeservice)
Jeg bor i nr. 19 og buddet har leveret min mad til nr. 16, stået ude foran den opgang og ikke tjekket at han rent faktisk er på korrekt adresse. Derudover skal det siges at buddet ikke havde tøj på fra foodora, men fra Justeat, hvilket gør det svært som kunde at vide at det rent faktisk er den person, der skal levere min mad.
Jeg vælger så at skrive ind til deres kundeservice via chat og mail efterfølgende.
Her bliver jeg mødt af 2 medarbejdere og en supervisor som på ingen måde har lyst til at hjælpe mig. Så dårlig kundeservice skal man lede længe efter, det er fuldstændigt uhørt.
Jeg oplyser hvad der står i deres handelsbetingelser, men de bliver ved med at afvise min henvendelse og prøver at spidse mig af med, at da buddet ikke har kunne komme i kontakt med mig, er det okay at de stiller maden på forkert adresse og kører.
De vil ikke komme med en baggrund ud fra deres handelsbetingelser om hvorfor de vælger at afvise mig, selvom jeg gentagende gange i vores korrespondance refererer til deres handelsbetingelser der siger således:
Foodora (eller, i de i ovenfor i afsnit 2 nævnte tilfælde, Leverandøren) leverer din Ordre til den af dig angivne leveringsadresse.
De har sjovt nok ikke leveret maden til den angivne leveringsadresse, men til forkert adresse. Jeg udtrykker derfor gentagende gange min uforståelse overfor deres afvisning, men de bliver ved med at sige at, at da buddet ikke har kunne få kontakt har han gjort efter retningslinjerne.
Men som oplyst tidligere, skriver jeg til ham 3 gange over en periode af 5 minutter, hvor buddet vælger ikke at gøre sit arbejde og svare mig og levere min mad korrekt.
Det vil altså sige at jeg kontakter buddet mellem kl. 11:41 og 11:48 uden at han han gør sit arbejde ved at tjekke at jeg rent faktisk står klar ude foran min hoveddør, for at få min mad.
Jeg kan ikke udtrykke nok, hvor skuffet jeg er over foodora og hvor sygt det er, at afvise en, på baggrund af at deres egne handelsbetingelser, som står sort på hvidt, siger at de ikke har gjort deres arbejde efter betingelserne.
Jeg har betalt 110kr for mad, deres bud ikke kan finde ud af at levere korrekt, og deres kundeservice er desværre ikke til hjælp.
Derfor vil jeg komme med det største opråb om ikke at bestille fra foodora, da de vitterligt stjæler dine penge, ikke vil hjælpe og ikke engang kan overholde deres egne betingelser. DET ER SERIØST FOR SYGT! 😡
Føj for en opførsel.
man benytter sig en såkaldt…
man benytter sig en såkaldt flashdeal...man godkender ved 155kr da kvittering kommer frem har jeg betalt 225kr...skriver straks til kundeservice hvor Julie hverken kan afbestille eller refundere på trods jeg tydligvis er blevet snydt jeg har slettet min profil
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.