Gisteren zijn de heren van Foliflex bij mij thuis de boel komen afplakken en kan niet anders zeggen dat dit een positieve ervaring was! De heren hebben met recht vakwerk geleverd maar als het gaat om... Mehr ansehen
Vandaag zijn Sem en Dion bij ons kinderdagverblijf een aantal ramen komen beplakken met warmtewerende folie. Erg professionele en aardige mannen die weten waar ze mee bezig zijn. Geen vraag is teveel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gisteren is mijn serre volledig voorzien van folie. Zowel het dak als de glazen schuifwand. Het contact is altijd vriendelijk geweest, het resultaat professioneel en vakkundig. Ze hanteren het niet go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wasted money. It is impossible to apply nicely. The material is really sensitive so when opening and even cutting it folds and breaks and leave a mark. I do not recommend people to buy since the insta... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Foliflex.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige folieproducten, waaronder spiegelfolie, raamfolie en meer. Klanten waarderen onze snelle levering, uitstekende klantenservice en de kwaliteit van onze producten. Met transparante prijzen en gratis verzending vanaf €69,95, maken wij het eenvoudig om de perfecte folie voor jouw behoeften te vinden. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en ontdek de voordelen van onze folieoplossingen.
Niederlande
- info@foliflex.nl
- foliflex.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel geleverd, maar aanbrengen een dingetje
Best snel geleverd, alleen het aanbrengen is best wel een dingetje!!
Kijk goed naar de instructies en bestel zeker de hulpmiddelen direct mee. (die heb je absoluut nodig)
Als het eenmaal zit is het absoluut prachtig en is het gelijk een stuk koeler!!( en helaas wel wat donkerder in huis)

Antwort von Foliflex
Iets TE makkelijk voorgesteld( filmpje)
Iets TE makkelijk voorgesteld( filmpje) zelf gedaan maar ging niet zo gemakkelijk

Goede service.
We hadden folie besteld en die zat niet netjes op de rol, dus met we konden het niet netjes op het raam plakken zonder bubbels. Ik heb gelijk contact opgenomen met foliflex en ook foto's meegestuurd. Met 2 dagen had ik een nieuwe rol in huis. Top service. En nu ging het plakken een stuk beter.

Antwort von Foliflex
De bestelling was correct binnen de…
De bestelling was correct binnen de gestelde tijd in België ontvangen .

Antwort von Foliflex
Toen ik het na ruime tijd eindelijk de…
Toen ik het na ruime tijd eindelijk de beschermlaag eraf had gekregen, ja een klein stukje , kleefde het helemaal aan elkaar en kon ik het weggooien

Antwort von Foliflex
Goede kwaliteit en vriendelijke…
Goede kwaliteit en vriendelijke service!

Binnen 1 werkdag netjes geleverd
Binnen 1 werkdag netjes geleverd. Mooi product gemakkelijk aan te brengen met behulp van de montagevideo. Topp

Antwort von Foliflex
Bezorging ging snel en goed
Bezorging ging snel en goed. Kwaliteit van de spiegelfolie is overdag goed. Je hebt geen inkijk. Maar zodra het buiten donker is en je hebt licht aan dan is het gedaan met je privacy. De inkijk is nog erger dan zonder folie als je licht aan hebt

Antwort von Foliflex
heel netjes en snel gelevert en zeer…
heel netjes en snel gelevert en zeer betrouwbaar bedrijf

netjes
netjes. geleverd op tijd . alleen jammer dat de gebruiksaanwijzing miste… mooi product

Antwort von Foliflex
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.