Fod I Balance Bewertungen 14

TrustScore 4.5 von 5

4.4

1. Podologe

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Statsautoriseret fodterapeut Klinik for fodterapi Fod i balance Park allé 286 2605 Brøndby ( kirkebjerg torv) Ring 43635979 for booking klinik Udekørende fodterapeut Ring 28188845 for booking udekørende

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kæmpe tak til Janne fra Fod i Balance

Kæmpe tak til Janne fra Fod i Balance. Har forstrukket en sene under foden og kunne ikke støtte på den. Har nu to dage i træk fået laser og akupunktur og der er en verden til forskel.
Virkelig god, kyndig og professionel behandling

22. Mai 2025

Altid god behandling.

Altid god behandling.

1. Juli 2024

Hej Karin
Tak for den flotte anmeldelse
Vi er glade for du altid føler dig godt behandlet hos os.
Fodterapeuterne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min søn forstuvede foden fredag

Min søn forstuvede foden fredag, og kunne slet ikke støtte på foden og måtte gå fra hospitalet på krykker, vi blev anbefalet at prøve laserbehandling og efter 4 behandlinger (4 dage i træk) med laser, kunne han støtte på foden og har ikke kæmpe smerter, vildt med så god effekt! TAK til jer og den gode service og de gode behandlinger I tilbyder i klinikken. Næste step må være indlæg til skoene, så mine hypermobile børn kan gå korrekt og ikke vride om👌

18. Oktober 2022

Antwort von Fod I Balance

Tusinde tak Maja, for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at kunne hjælpe, din søn.
I skal være så velkommen i klinikken, så skal vi nok hjælpe med at fremstille fodindlæg til dine børn.

Kæmpe ros til Janne fra Fod i Balance

Kæmpe ros til Janne fra Fod i Balance, på Kirkebjerg Torv, i Brøndby!

Min søn har døjet en del med nedgroede tånegle og smerten/irritationen har taget til. Jeg tog derfor kontakt til Fod i Balance, og fik hurtigt en tid.

Min søn kom under kyndig behandling, hos Janne, og min kone var dybt imponeret over det professionelle håndarbejde, som Janne udførte.

Kæmpe ros herfra - og samtidig en stærk anbefaling.

13. Oktober 2021

Antwort von Fod I Balance

Tusinde tak for den flotte anmeldelse
Vi er glade for at kunne hjælpe din søn
Rigtig god dag

Nu uden smerter

Kan kun anbefale. 👍
Jeg arbejder på plejehjem og har været i faget i næste 30 år.
Efter ca 2 år med mange smerter I mine ankler hælspore ( læge og fys har ikke kunne hjælpe) talt jeg med Janne om problemet,hun anbefalet nogle bestemte sko som hun har i butikken.
Ja ja tænkte jeg, nu har jeg prøvet så meget forskelligt uden det hjalp.
Men efter få dage med de nye sko er mange af mine smerter væk. Jeg får sovet om natten uden smerter og går uden en konstant smerte.
Så 1000 tak for dig Janne ❤

25. September 2021

Hej Katja
Tusind tak for din fine anmeldelse
Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde de rigtige sko for dig .
Du er altid meget velkomme til at komme ned i klinikken hvis du har spørgsmål eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med
Rigtig god weekend

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ja hvor begynder man med noget så godt

Ja hvor begynder man med noget så godt.
Vil starte med god service og mega lækker behandling 👌🏻 Sorry hun så nu os godt ud 😍
Jeg kom ind og blev taget godt imod og blev spurgt om jeg havde prøvet det før😉
Følte mig sikker i de rigtige hænder 💪🏻
Tusind tak til dig Janne 😍

19. Mai 2021

Kære Marko
Tusinde tak for din fine anmeldelse
Vi er meget glade for du havde en god oplevelse i klinikken idag
Rigtigt god dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en rar fornemmelse at gå…

Det er altid en rar fornemmelse at gå fra fod i balance med dejlige friske fødder. 👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣

7. März 2021

Hej Eva
Mange tak for dine søde ord og anmeldelse
Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første besøg var en succes

Mit første besøg var en succes! --- Jeg er særdeles tilfreds med resultatet, og ret væsentligt for mig, så følte jeg mig virkelig tryg ved at lade mine fødder være i Laura Tilgreen Andersens hænder. --- Jeg kommer med glæde retur til regelmæssig fodbehandling. --- De bedste hilsner Alice

5. März 2021

Hej Alice
Tusinde tak for din finde anmeldelse
Der er vi utrolige glade for at høre
Og vil straks sige det videre til Laura

Altid god service

Altid god service, har fået rettet begge mine nedgroede negle på begge storetæer op, efter mange år med smerter, går der nu regelmæssig og med lækre fødder derfra hvergang, har anbefalet Fod i balance til resten af familien, som også er super tilfredse hvergang 😉👍

21. Februar 2021

Kære Pernille
Tusinde tak for din fine anmeldelse
Vi er utroligglade for at kunne hjælpe dig og din familie
Med jeres fødder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre ikk anbefale…

Jeg kan desværre ikk anbefale fodterapeuten. Da jeg er kørestolsbruger og lammet kan jeg ikk mærke hvis noget gør ondt ell infektion opstår og den opgave er de ikk kompetente til. Jeg fik ordnet nedgroet neglene som blev filet helt ned i siderne på tæerne. Hvilket endte ud i at jeg ikke kunne mærke at det gjorde ondt på mig, da da voksede ned i kødet. Mine negle voksede skævt ud og Jeg må derfor finde mig en ny fodterapeut. Der blev der rettet op på mine tæer og nu går det bedre. Derfor kan jeg ikke anbefale stedet.

21. Februar 2021

Kære Ditte
Det er vi utrolige kede af at høre.
Det kan være rigtigt svært at rette op på meget Nedgroet negle og det kræver man får flere behandling med kortere mellemrum så vi har en chance for holde dem nede inden de bliver for slemme .
Vi har prøvet at imødekomme dette med at anbefale og tilbyde dig nye tider I hjemmet Med kortere intervaller
Men det har ikke passet ind i dine gøremål.
Om man sidder i kørestol eller ej har intet med behandlingen af gøre.
Nogle gange kommer patienterne for sent ned til fodterapeuten Når problemet allerede er løbet løbsk
og så bliver det nødvendigt med at rense dybere op.
Vi er glade for du har fundet en ny fodterapeut der lever op til dine forventninger

Fod i balance fod klinik park alle 286 2605 Brøndby

Statsautoriseret fodterapeut
Fod klinik beliggende park alle 286 2605 Brøndby
kirkebjergtorv
Super dygtige og søde venlige og yderst profesionelle
Dine fødder skal holde hele livet så snak med eksperterne istedet for at have ondt eller andet ubehag .
Kan varmt anbefale dem
Hilsen jan

2. Juli 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr