Det levede ikke op til forventningerne
Det levede ikke op til forventningerne, hun var vildt ringe til at klippe.
Det levede ikke op til forventningerne, hun var vildt ringe til at klippe.
Jeg havde en ret dårlig oplevelse hos Focus Hair. Servicen var ikke særlig god, og jeg følte ikke rigtig, at der blev lyttet til, hvad jeg ønskede. Stemningen virkede lidt stresset, og det hele føltes meget forhastet.
Selve klipningen var heller ikke i særlig god kvalitet, og resultatet levede slet ikke op til mine forventninger. Det føltes ikke som om, der blev lagt særlig meget omhu i arbejdet.
Alt i alt en skuffende oplevelse, og jeg kommer nok ikke tilbage.
Min oplevelse hos denne frisør var desværre ekstremt skuffende. Jeg gik derfra med en frisure, der på ingen måde lignede det, jeg bad om. Der blev ikke lyttet til mine ønsker, og kommunikationen undervejs var minimal.
Klippet virkede forhastet og sjusket, og resultatet var ujævnt flere steder. Da jeg påpegede det, følte jeg ikke, at kritikken blev taget seriøst – tværtimod virkede personalet ligeglade.
Når man betaler den pris, forventer man både faglighed og service. Her fik jeg ingen af delene. Jeg måtte efterfølgende til en anden frisør for at få rettet op på skaden.
Jeg kan desværre ikke anbefale stedet og kommer bestemt ikke igen.
Hvis det var personalet.. deres venlighed og servicering helt klart højere..
Men at komme ind med .. Ja virkelig langt hår
Vise et billede med meget store krøller.. bliver advaret om at det måske ikke vil tage imod pga længden.. Fair nok .. men at gå ud og mest af alt ligne en crepet puddel efter næsten 3 timer til 1600
Hvor langt skal pandehåret...under brynene og det er halvt oppe i panden
Jeg plejer aldrig som i aldrig at gå ind og skrive anmeldelser..
Men hvis andre drømmer om store bløde krøller.. hvor længe de end holder er dette ikke stedet!
Hvor skal jeg starte!?
Jeg bestiller altid tid hos Focus hair, Nexø. Ikke fordi det den frisør der tættest på hvor jeg bor, men fordi det den bedste frisør jeg har prøvet på Bornholm, og jeg har snart været igennem en del.
Der flere årsager til at Focus hair i Nexø altid er en super god oplevelse.
1. Der altid en rigtig dejlig stemning, og en god kundeservice! + ejeren har en mega nice lille hund som bare chiller fat vibes altså. Jeg tror den er gammel, but still nice!
2. De er vildt dygtige til at klippe. Jeg har selv lidt vanskeligt hår, og de fleste frisører har ikke kunne finde ud af at klippe det, uden at jeg kom ud og lignede en blanding af en labrador- og puddelhund...
Nogen gange har jeg lyst til, at bestille en tid selvom jeg ikke har brug for at blive klippet, bare fordi der awesome.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.