Har været i dialog med dem, og de kan bestemt ikke anbefales, da de er ledtå med det tidligere Goservice, som er kendt for at lave deres egen tilbuds portal hvor kun de gav de tilbud til kunderne med... Mehr ansehen
Rigtig flot opsætning af portalen. Flyttepris er i min optik meget professionelt opsat, og trin for trin opsætningen gør det meget nemt for forbrugere uden det store it-kendskab at navigere rundt i. E... Mehr ansehen
Komplet ubrugeligt. Jeg bad om tilbud på flytning af en skænk fra en adresse til en anden (på Frederiksberg). Fik flere tilbud, hvoraf kun én reelt havde læst, hvad opgaven gik ud på. I stedet fik jeg... Mehr ansehen
Meget hurtig responstid. Jeg har af flere omgange brugt Flyttepris, og hver gang med stor fordel. Det mest imponerende i min optik er responstiden. Man kan slå sin opgave op, så går der virk... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
FlyttePris.dk er en portal hvorfra, du kan indhente flyttepriser fra flyttefirmaer. Vi står for at skaffe kunden mindst 3 tilbud på din flytteopgave, hvor kunden opnår en billig pris på flytning og trygheden i at vælge den rigtige flytteforretning.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
sidebrug
Det var nemt og enkelt, dog uforstående overfor så få oplysninger
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Afventer nu tilbud på flytning.
Fint, vil anbefale det til andre
Let og overskueligt, vil helt sikkert indhente tilbud her en anden gang
Fungerer fint :)
Supergod ide, når man skal finde billigste flytning :)
God side til at finde den bedste pris! Enkelt og nemt at bruge
Fik rigtig gode tilbud inden for meget kort tid. Dejligt nemt og billigt!
Meget bra oplegg.
Har prøvet dette før og ble meget glad for dette tilbud - særlig for os pensionister. Hilsen en Nordmand.
Nemt og effektivt
Det er nemt og effektivt at hente 3 tilbud. Tilbuddene var billige og fra gode flyttefirmaer. Vi valgte det bedste :-)
Hurtig
Det er nemt og hurtig at søge ind på og udfylde formular
Super
bare super, priserne er gode og hjemmesiden er overskuelig.
Fandt det perfekte flyttefirma!!!
Jeg fandt det perfekte flyttefirma, der gav mig det perfekte flytteoplevelse... Hvad mere kan man ønske sig :D
Nemt sammenligning
Det tog 5 minutter at taster ind min detaljer og nu venter jeg på svaret fra flytteforretninger. Jeg allerede fik en bekræftelse at min opgave er videresendt. God service indtil videre.
Nemt og hurtigt
Gør flytteprocessen lettere, fin og overskuelig hjemmeside og det var nemt at få sat en pris på sin flytning.
Dejligt nemt og overskueligt
Hvor er det nemt at taste ganske få oplysninger og så får man et godt tilbud. Også rart med eksempler på hvad man skal skrive 👍.
Nem måde at få flytte tilbud på.
Hurtigt og nemt...
Dejligt nemt, at jeg kan søge et sted, og så kommer tilbuddene selv...