Flygi.se Bewertungen 99

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde ett två veckors JR pass och fick det 2-3 dagar senare. Det fungerade utmärkt och jag fick bra råd av Jonathan för att förstå hur jag skulle gå till väga på Tokyo flygplats och aktivera korte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var ute i sista minuten och trodde inte vi skulle hinna köpa JR pass. Hörde av mig till flygi.se via mail 2 dagar innan vi åkte och fick svar av Jonathan samma dag. Han tog emot oss och hjälpte os... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så tydlig och lättanvänd hemsida vid beställning! Har lagt sidan med info om JR-passet på hemskärmen så att den är lätt att nå. Mycket informativ! Dessutom suveräna reseguider där! När jag hade frå... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och bra service. Vi hade våra JR Rail Pass i brevlådan dagen efter. JAg hade en fråga innan mitt köp, mailade in och fick svar efter 5 minuter. JR Rail Pass är ett måste om du skall till Japa... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reisebüro
  2. Flugticketagentur
  3. Zugticketverkaufsstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Officiell återförsäljare av Japan Rail Pass samt prisjämförelsesajt för flygresor, hotell, hyrbil, golf och hem till en av Sveriges största reseguider.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Jag är väldigt nöjd !

Jag är väldigt nöjd !! De skickade mitt Japan rail pass snarast. Det var välpackad. Jag fick flera presenter också. Det var synd att jag inte visste om Flygi.se innan jag köpte passet. Jag ska titta på deras hemsida nästa gång när jag åker till någon stans.

14. Juni 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra support vid frågor

8. Juni 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och tydlig info på sajten …

Lätt att komma i kontakt med kundtjänst för frågor och snabb leverans av JR pass.

3. Juni 2023

STARK 5:A!!

När jag hade frågor och mejlade fick jag snabb proffsig respons alla gånger. Dessutom väldigt trevligt bemötande!
Leveransen av JR-passen gick häpnadsväckande snabbt & smidigt!
STARK 5:A!

15. Juni 2023

Mycket nöjd med service

Snabb leverans av beställningen och desutom fin paketerad.
Snabb och tydligt svar när jag meddelade en fråga.
Mycket vänligt i kontakten.

1. Juni 2023

JRPass snabb leverans

Fick mitt JRPass dagen efter beställningen, mycket nöjd!

20. April 2023

Easy to order

Easy to order, fast delivery, pleasant customer service

28. April 2023

Antwort von Flygi.se

Thanks for your kind review, hope you had a wonderful stay in Japan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att beställa JR rail pass

Enkelt att beställa JR rail pass. Snabb leverans som var korrekt. Bra information på hemsidan om olika resmål i Japan. Bra och relevanta praktiska tips.
Tåg i Japan är subventionerade för utländska besökare vilket gör resandet prisvärt. De finns många sträckor, täta avgångar, kan alltid fås med eller utan platsbiljett. Tågen är rena, bekväma och punktliga. Även med minuter mellan olika anslutande tåg kommer man fram till slutmålet i tid. Ev trafikstörningar meddelas snabbt och enkelt via mobilen.
På Narita airport är kön lång för att växla in vouchern till pass. Planera därför att använda passet fr o m andra dagen i Japan om du kan. Från flygplatsen kan man resa på enkelbiljett eller t ex suicakort. Superpraktiskt och det funkar även i andra städer.

9. Mai 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var tydliga och bra instruktioner…

Det var tydliga och bra instruktioner vilket gjorde att det var lätt att fylla i alla uppgifter. Flygis hemsida var väldigt tydlig. När vi hade beställt kom biljetterna direkt snabbt till brevlådan. Kan inte bli mycket bättre.
ConnyKjell

20. Mai 2023

Smidigt köp av JR Pass

Hemsidan hade all information som behövdes, och beställningen gick snabbt och smidigt. Paketet var också väldigt fint.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra seriös aktör med bra support som…

Bra seriös aktör med bra support som gav oss möjlighet att bolla ideer om Japan resan.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Mycket bra hemsida, lätt att genomföra beställningen av JR Pass.

22. März 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Highly recommend this company!

The process was very smooth. I live in Uppsala and I received the JR Pass on the next day!

Highly recommend this company!

3. Mai 2023

Antwort von Flygi.se

Thank you for your kind review, we hope you had a wonderful stay in Japan! :D

Extremt bra!

Första gången jag köpt från företaget! Men herregud så bra det va. Beställde Japan Rail pass och tänkte att de skulle ta några veckor som på andra hemsidor tog två dygn så var paketet i brevlådan! Man märker också att de lagt ner extra tid på förpackningen! Rekommenderar definitivt👍🏽

23. Mai 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mitt behov var mycket brådskande och…

Mitt behov var mycket brådskande och jag hade tipsats om Flygi. Jag fick mycket snabbt positiv kontakt och frågan löstes genom konstruktivt tänkande på Flygi av deras sympatiska unga man.

6. April 2023

Fantastisk service

Seriöst företag med trevlig service. Var lite osäker på grejor relaterat till mitt pass så jag lämnade en kommentar på min beställning. Fick återkoppling från dem nästa dag via telefon där de hjälpte mig se till att allt var rätt. Leveransen gick också väldigt snabbt.

17. April 2023

Snabb leverans!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättesmidigt att köpa och leverans sker…

Jättesmidigt att köpa och leverans sker på 24 timmar. Kommer köpa igen vid min nästa Japan resa

27. April 2023

Bara toppen!

Bra och informativ hemsida där köpet av JR Rail Pass förklarades i detalj och gick smidigt att genomföra. Leverans i en trevlig liten ask efter ett par dagar som utlovats. Processen för att växla in passet på plats i Japan var exakt som beskrivet på hemsidan. Kan varmt rekommendera alla som ska åka till Japan och göra fler än 2,3 tågresor.

13. April 2023

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, trots att jag beställde i helgen!
Hans

1. April 2023

Hälsningar, teamet på Flygi.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr