Fleur van Griensven Bewertungen 3

TrustScore 4 von 5

4.0

1. Ernährungsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Wij helpen haar en hem op de reis naar een optimale vruchtbaarheid en vervulling van een kinderwens met de Florerende Fertiliteitsmethode. Dit is ons exclusieve 1-op-1 coachingstraject waarbij wij de onderliggende oorzaken/redenen identificeren waarom jullie kinderwens nog niet in vervulling heeft mogen gaan en wij deze onderliggende oorzaken met een holistische aanpak oplossen. Tezamen geven we jouw lichaam toestemming om natuurlijk zwanger te raken of IUI/ICSI/IVF succes te behalen. Met een WO achtergrond Voeding & Gezondheid en certificering Women's Health specialist naast urenlang wetenschappelijk literatuuronderzoek rondom de invloed van voeding & leefstijl op fertiliteit voorzien wij jou van de meest-up-to-date onderbouwde adviezen. Wij geloven in oorzaak-gerichte ondersteuning en een wetenschappelijk onderbouwd plan van aanpak - zodat vanuit rust en helderheid jouw vruchtbaarheid floreert.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

3 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Beste keuze!!

Vanaf het moment dat ik de keuze gemaakt heb om Fleur een berichtje te sturen heb ik geen seconde spijt gehad.

We waren al een tijd aan het proberen om zwanger te worden, maar na een paar maanden begon ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt te raken. Ik werd onzeker en was bang dat het niet meer zou lukken (zeker met mijn verleden met een eetstoornis)

Vanaf het eerste moment dat ik Fleur sprak gaf ze me het vertrouwen terug.
Fleur is iemand die ontzettend goed naar je luistert, meelevend en persoonlijk is.
Ze zal altijd oprecht en onderbouwend advies geven. Waar andere rechts gaan, gaat Fleur Links.

En met succes: want na paar maanden waren we van een onregelmatige/ geen eisprong daar bij die positieve zwangerschapstest.
Tranen in mijn ogen van geluk!

Fleur wat ben ik jou dankbaar dat ik samen met jou mijn grootste droom mag zien uitkomen.
Maar niet alleen dat, ook voor alle kennis die ik heb mogen leren van jou rondom het vrouwelijk lichaam.
Iets wat ik de rest van mijn leven ga en kan meenemen
💛💛

9. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk voelde ik mij gehoord dankzij Fleur

Na negatieve ervaringen met de pil, spiraal en een gesprek bij een vrouwenkliniek ben ik bij Fleur terecht gekomen. Bij Fleur voelde ik me eindelijk gehoord. Ik wilde graag beter inzicht krijgen in mijn cyclus, natuurlijke anticonceptie gebruiken doormiddel van de sympto-thermale methode en kijken hoe ik mijn lichaam nog verder kan voorbereiden op een zwangerschap voor in de toekomst. Tevens was mijn hoop dat mijn stemmingswisselingen en buikkrampen tijdens menstruatie zouden afnemen.

Bij de vrouwenkliniek kreeg ik eerder het advies om extra progesteron te gaan nemen.
Door de adviezen van Fleur heb ik nu veel meer inzichten in mijn cyclus, waardoor ik ook weet dat ik mijn lichaam voldoende progesteron aanmaakt en ik een gezonde eisprong heb. Hierdoor kijk ik met meer vertrouwen naar zwangerschap in de nabije toekomst. Ook heb ik minder last van m’n stemmingswisselingen. Fleur bedankt!

28. Januar 2026

Fleur: een aanrader!

De keuze om Fleur in te schakelen heb ik niet alleen gemaakt om mijn vruchtbaarheid te optimaliseren, maar ook om mijn schildklier op een holistische en duurzame manier in balans te brengen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en ik kan oprecht zeggen dat ik dankzij Fleur een leefstijl heb opgebouwd die echt bij mij past en mijn lichaam ondersteunt in plaats van uitput.

Wat Fleur voor mij zo bijzonder maakt, is dat zij niet alleen kijkt naar losse klachten of bloedwaarden, maar naar het totaalplaatje: lichaam, leefstijl, voeding, stress en hormonale balans. Na een teleurstellende ervaring bij de endocrinoloog, waar ik mij niet echt gehoord voelde, gaf Fleur mij juist rust en vertrouwen. Zij nam mijn klachten serieus en zocht samen met mij naar de onderliggende oorzaak in plaats van alleen naar symptoonbestrijding te kijken.

Ik voelde me door Fleur nooit alleen in mijn proces met schildklierproblemen en kinderwens. Ze was altijd bereikbaar, dacht met mij mee en gaf mij het gevoel dat ik dit niet in mijn eentje hoefde uit te zoeken. Dat heeft mij mentaal enorm geholpen.

Daarnaast heb ik Fleur ervaren als iemand die écht een extra stap zet. Ze onderbouwt haar adviezen met wetenschappelijke onderzoeken en legt deze ook helder uit, zodat ik goed voorbereid het gesprek met mijn huisarts en andere specialisten kon voeren. Dit gaf mij veel meer vertrouwen in mijn eigen lichaam en in de keuzes die ik maakte.

Dankzij Fleur heb ik geleerd hoe ik mijn leefstijl kan afstemmen op mijn hormoonbalans en hoe ik mijn schildklier op een natuurlijke manier kan ondersteunen. Ik kreeg meer inzicht in welke voeding en supplementen passend zijn voor mijn situatie en leerde de signalen van mijn lichaam beter te begrijpen. Hierdoor kan ik nu met veel meer rust en vertrouwen naar mijn gezondheid én mijn kinderwens kijken.

Fleur combineert deskundigheid met oprechte betrokkenheid. Ze luistert zonder oordeel, denkt praktisch mee in vervolgstappen en geeft je het gevoel dat jouw gezondheid geen standaardprotocol is, maar echt maatwerk verdient.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik van haar heb geleerd en kan Fleur van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een holistische, wetenschappelijk onderbouwde en warme begeleiding rondom hormonen, schildklier en vruchtbaarheid.

1. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr