Heel erg tevreden over de service. Ik ontving een ketting die helaas kapot bleek te zijn(Dit kan natuurlijk gebeuren door oa de post...)ik mailde wat er gebeurt was en ze reageerden meteen super lief... Mehr ansehen
ten eerste vind ik het een super leuk concept, heel leuk dat je echt je eigen smaak/draai kan geven aan een sieraad! het contact met het merk is ook erg fijn, er word snel gereageerd en ze zijn super... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De verkoop van statement sieraden! Ben jij opzoek naar een uniek statement sieraad? Dan ben jij bij Flem aan het juiste adres!
Deurningerstraat 1a, 7595nh, Weerselo, Niederlande
- info@flemthelabel.nl
- flemthelabel.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Prachtige ketting
Prachtige ketting, mooie kwaliteit en ook snel verzonden. Ik ben fan!
Heel erg tevreden over de service.
Heel erg tevreden over de service.
Ik ontving een ketting die helaas kapot bleek te zijn(Dit kan natuurlijk gebeuren door oa de post...)ik mailde wat er gebeurt was en ze reageerden meteen super lief en dat dit niet de bedoeling was!Ik kreeg meteen een nieuwe ketting toegestuurd!!Deze was helemaal in orde...zo blij mee!!Wat een geweldige service.Ik bestel gauw weer iets bij Flem!!
Perfect!
Heb prachtige items mogen ontvangen! Super goeie communicatie en de items zijn van top kwaliteit! Leuk om het met alles te kunnen combineren 🫶😍🩷
Waarom sieraden van FLEM ?
Ik ben inmiddels grootverbruiker bij FLEM geworden 😁. Hun sieraden zijn echte blikvangers, geweldige cadeautjes voor vriendinnen en familieleden. Ik krijg zeer enthousiaste reacties op de sieraden, zelfs van onbekenden op een terras 🥰. Daarbij is hun service geweldig: meteen reactie via insta of email en fijne plus zeer klantvriendelijke contacten met verloop bestelling. Ik ben fan 💞.
Top❣️
Super snelle reactie en levering .
Echt hele mooie sieraden .
Ik ben helemaal fan ❤️
Super blij met mijn bestelling!
Wat een leuk bedrijf! Ik heb een ketting besteld waarvan ik de bedeltjes zelf heb uitgekozen. Echt ontzettend veel keuze! Ben goed geholpen en de ketting is super leuk geworden. Had ‘m ook snel binnen!
Prachtige ketting
Prachtige ketting, mooie kleuren en goede kwaliteit. Snel geleverd en leuk contact!
Heeeel erg blij met onze bestelling
Heeeel erg blij met onze bestelling. Zelf samengestelde bedelketting. En super lieve medewerkers, denken mee en helpen je vriendelijk! :) verzending was heel snel.
Super leuk bedrijf en reageren snel op…
Super leuk bedrijf en reageren snel op Instagram! Er is de mogelijkheid om jou eigen armband of ketting samen te stellen door middel van een ruim assortiment aan bedels. Ik heb dit zelf gedaan voor een armband en was super leuk om te doen en ze helpen je er graag bij.
Ik ga er zeker vaker dingen bestellen!
Super blij
Ik had een specifiek idee voor het zelf samenstellen van een bedel ketting wat eigenlijk niet een optie was, maar zij hebben het toch precies geregeld zoals ik wilde :)) en ook al de volgende dag in huis <3
Prachtige oorbellen nog mooier als…
Prachtige oorbellen nog mooier als verwacht heeel leuk ingepakt en snel geleverd ga er zeker vaker bestellen
Super leuke site
Het is een hele betrouwbare site en superleuke sieraden! De levering was snel bij mij en het is hetzelfde als op de foto! Echt heel blij mee!
Heel blij met de ketting!
Hele leuke sieraden! Ik had zelf een ketting samengesteld en ik vond het ook fijn dat er keuze was uit zoveel bedeltjes🤩 Er werd snel op mijn dm’s gereageerd en het pakketje was al binnen een paar dagen binnen! De ketting is ook echt mooi en van goede kwaliteit dus ik ga hier zeker nog vaker bestellen!
Alles top!!
Super snelle bezorging, ze helpen je heel lief en met geduld als je zelf iets wil samenstellen. Echt hele lieve meiden en het bedrijf is echt amazing😍🩷
Geweldige sieraden
Geweldige sieraden, helemaal naar wens en super tevreden. Verkleuren niet, echt blij mee! 😍😍😍
Ook nog eens mega snelle levering!
Super goed
Ik ben heel blij met mijn samengestelde ketting! Super goede communicatie en heel vriendelijk. Hier ga ik zeker nog bestellen.
Top service!
Ik vond het hele goede klantenservice en snelle reacties. Ik ben super blij met mijn zelf samengestelde bedelarmband en raad dit merkje zeker aan! Ik ga zeker nog eens iets bestellen hier :)
Top!
Ik ben super blij met de sieraden. Het geld is het helemaal waard. De service is ook enorm goed. Ik heb een armband zelf laten samenstellen. Hierbij werd er in dm super snel en goed gereageerd. En zo ging het heel makkelijk. Ik ben super tevreden! Echt een aanrader
Aanrader!
Via TikTok/instagram kwam ik terecht bij Flem. Je kan helemaal zelf je ketting laten samenstellen met super leuke bedeltjes. Mega aanrader!
Aanrader voor unieke sieraden
Via instagram ben ik terecht gekomen bij dit sieradenmerk. Er werd snel gereageerd op mijn berichtjes en mee gedacht met het design van de ketting. Na het ontvangen van een track&trace code ontving ik de volgende dag de ketting al in de brievenbus. Ik ben fan!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.