Flashcard

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

R4 voor Nintendo 3ds XL besteld, prijs is ok. Helaas niet zo duidelijk vermeld dat voor 3D spellen ander kaart had moeten bestellen. Deze is overigens ook ruim 100 euro...dus best duur. Leverin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na veel problemen bij een andere leverancier een Sky3DBlue kaart besteld voor de Nintendo New 3DS. Informatie op de website is uitgebreid en duidelijk. Bestelling verloopt duidelijk en vlot. Leveri... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ondanks de feestdagen in China en de iets vertraagde levering, toch redelijk op tijd. Erg prettig is betaling achteraf mogelijkheid. Dat geeft vertrouwen. Weliswaar is de kaart wat duurder dan elders... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aan al de mensen die zijn opgelicht door Flashcard.es een OPROEP om aangiften te doen. Dit hebben wij inmiddels zelf ook gedaan. Het bedrijf achter Flashcard.es is Big Deal Trading Sl in Barcelona S... Mehr ansehen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

(3'236)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door te betalen met Afterpay had ik er direct vertrouwen in, de kaart werd ruim binnen de aangegeven periode geleverd.
Geen verrassingen en een goed werkend product!
Het is lastig een goede site voor R4 kaarten te vinden maar dit is dus een betrouwbare leverancier.

16. Mai 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

goed maar levering duurde wat lang

had op 1 april een bestelling geplaatst en twee weken later contact opgenomen met de klantenservice bestelling dus wat later in de bus gekregen uiteindelijk service is top de wachtijd was voor mij de tegenvaller maar het kaartje is alsnog ontvangen en het werkt dus ik ben blij

16. Mai 2015

Aanrader

geweldig bedrijf, volledig te vertrouwen en aan iedereen aan te raden

14. Mai 2015

Bezorging

Afwachtend op reactie van de klantenservice

13. Mai 2015

Antwort von Flashcard

Anil, excuses dat er iets verkeerd is gegaan, ik heb direct actie voor u ondernomen en u een prive mail gestuurd, daar kunnen wij verder contact houden. erg vervelend maar wij lossen het op!

Topservice!

Heb afgelopen maand een kaart besteld met afterpay, maar dit bleek de verkeerde te zijn. Die ik uiteindelijk nodig had was een stuk duurder, waardoor ik besloot de kaart alleen te retourneren. De service omtrend het terugsturen was keurig. Ook de kosten voor de ventuele afterpay vervielen bij het retourneren. Bedankt!

7. Mai 2015

Tevreden

Levering snel, goede kwaliteit product. Ik zou er in de toekomst zeker nog iets kopen.
Minpunt: klantenservice is slecht, heb nooit antwoord gekregen op mijn email.

6. Mai 2015

Antwort von Flashcard

Beste martijn, bedankt voor je bestelling en het plaatsen van de review, ik heb het even nagezocht voor u maar ik zie dat wij wel degelijk en reactie gestuurd hebben naar u. Kan het zijn dat u deze email over het hoofd gezien heeft of wellicht in de SPAM terecht gekomen is?

Update: martijn, wij hebben 2 x een email naar je gestuurd maar krijgen geen contact met je, wellicht via deze weg lukt dat wel. Komen de emails goed aan en kunnen wij nog iets voor je betekenen?

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima service, verzending duurt wel wat lang

Prima service en ik krijg snel reacties indien ik mail.
Verzending duurt wel lang, duurde bijna 1,5 - 2 weken voordat ik het pakketje kreeg.
Wel duidelijker vermelden dat de sky3ds kaarten NIET regio vrij zijn. Staat ook op de site bij sky zelf.

4. Mai 2015

Prima levering

Makkelijk te bestellen, duidelijke info op de site en uiteindelijk geleverd wat er is beloofd, daar is niets mis mee.
de verzending (die tot 14 dagen kan duren) is echter wat aan de lange kant, wat niet zo heel erg is, behalve dat de track & trace maar 3 meldingen kent: Verzonden, onderweg en afgeleverd.
je kan dus absoluut NIET traceren waar je bestelling blijft, wat de 14 dagen ineens erg lang laten duren. hoewel Flashcard.es hier niets aan kan doen, zou de communicatie op voorhand hierover wel een welkome aanvulling zijn. 5 sterren voor Flashcard.es, 3 sterren voor de verzending. gemiddeld daarom 4 sterren

23. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

goed en zinvol geholpen met de juiste keuze te maken

het is even wennen dat je iets besteld vanuit Spanje en het pakje rechtstreeks uit Hong Kong komt.

Goede prijs, alleen je moet er even een paar dagen langer op wachten.
een dag of 10 duurde het bij mij, maar dat rechtvaardigt dan de lagere prijs.

21. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Begon met twijfels, eindigde met vreugde

Allereerst was de prijs voor mijn bestelling dik in orde, hadden wat problemen met de bankoverschrijving doordat sommige leestekens in de naam van de begunstigde eigenlijk niet mochten van de bank, misschien even aanpassen ( ik dacht dat er een punt {.} te veel in stond) . Verder hadden we na de bestelling even onze twijfels omdat het via Hong Kong post werd verstuurd terwijl het van een Spaanse site kwam, ook waren de verzendingskosten slechts €3 en ik weet niets dat voor slechts €3 van Hong Kong kan komen. Na levering was het product perfect in orde, stevig verpakt, geen schade.

17. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering en een goed product!

Ik vond dat de levering heel erg snel was en alles was goed verpakt. Alle onderdelen aanwezig, dus dat was ook mooi.
Helaas vond ik het nog wel een beetje onduidelijk hoe alles werkte. De site is ook best onduidelijk, niet heel overzichtelijk. Dus ik heb wel even moeten zoeken voor ik erachter kwam hoe alles werkte, maar daarna verliep het vlekkeloos.

16. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flashcard nog steeds niet ontvangen!

Bestelling aangemaakt op 17/3 en na 1 maand verder hebben we nog niets ontvangen.
Intussen heeft Flashcard dit nagetrokken en zonder probleem de bestelling kosteloos opnieuw uitgevoerd. Het kaartje werd goed ontvangen dit keer en alles werkte zoals het moet.
Ondanks het mislopen van de eerste keer hebben ze dit korrekt opgelost en hebben ze er een tevreden klant bij ;-)

12. April 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

geen retour formulier gehad.

Prima bezorging en response op mail.
Retourformulier niet gekregen dus geen retour meer mogelijk beetje jammer.
Maar kaart werkt dus gebruik hem voor zoon zijn ds.

8. April 2015

Antwort von Flashcard

Tjada, Als eerste bedankt voor uw bestelling en dat u de moeite genomen heeft een review te delen.

Op 29 maart heeft u contact gezocht met onze klantenservice, daar heeft onze afdeling binnen 1 uur een reactie op gestuurd met een aantal vragen, deze vragen waren bedoeld om zo te kijken of uw probleem op te lossen was. Daar hebben wij verder geen reactie meer op mogen ontvangen, daarom heeft u geen retour formulier ontvangen van ons. Mocht u ons nog ergens voor nodig hebben dan weet u ons te vinden. Voor nu veel plezier met uw aankoop!

Bestelling is geleverd

Levering duurt even, track and tracé van hong kong is niet zo duidelijk. Mijn pakketje is gecontroleerd en open geweest, gelukkig aangekomen zonder extra kosten.

Samengevat, zou hier zo weer een kaartje bestellen maar niet van 100 euro omdat risico (gevoelsmatig) bestaat dat het pakketje niet aankomt.

7. April 2015

Antwort von Flashcard

Rick, als eerste bedankt voor uw aankoop.

Onze zendingen komen ten alle tijden aan en worden nooit ter controle opengemaakt in uw geval moet er dus wat anders aan de hand zijn en ik heb direct de inpak film nagekeken, het lijkt erop dat onze inpakkers een artikel vergeten waren, daarom is uw zending geopend en weer dicht gemaakt.dat verklaart voor u wellicht een hoop

Een zending met een welke waarde dan ook komt altijd aan zonder extra kosten voor de koper en mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan staat onze klantenservice altijd klaar om passende oplossingen te bieden.
Veel plezier met de aankoop en nogmaals bedankt voor uw bestelling

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

altijd een goede service bij flashcard

weer zeer tevreden met mijn bestelling zeer snel geleverd en goed verpakt in een envelop.
moest alleen wachten op de rekening van afterpay dat duurde meer dan een week voor die er was.
verder een super goede winkel ben er zeer content mee

5. April 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr