FIXPHONES GRONINGEN Bewertungen

4.7

Goede en snelle service. Heel erg vriendelijk en deskundig geholpen. De printplaat van de telefoon zou volgens een andere reparatie service stuk zijn ? Echter in Zuidhorn was dit probleem (... Mehr ansehen

Ik ben superblij met de 'jongens' uit Zuidhorn. Echt petje af. Een 'storing' in mijn Facebook, waardoor ik hem tijdens onze vakantie niet kon gebruiken, werd na thuiskomst door Fixphones Zuidhorn bi... Mehr ansehen

In de brand en uit de brand, Tycho heeft me uitstekend geholpen met het repareren van mijn telefoon. Kan het iedereen aanraden om naar Fix Phones in Zuidhorn te gaan!

Accu was aan vervanging toe. Telefoon kan weer lang gebruikt worden zonder dat de accu snel leeg is. Bij thuiskomst in de avond kwam ik erachter dat de simkaart niet was teruggezet. Via app en email b... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sony reparatie

Binnen 3 maanden na reparatie was mijn telefoon weer stuk gegaan.
Het bleek waterschade.
Ik kreeg korting. Heel blij mee.
Hij is nu weer bijna als nieuw.

5. März 2022

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

Bedankt voor de review. We zien u graag de volgende keer weer terug bij ons. Groet ^ Fixphones

Goede service

Snel geregeld, vriendelijk, goede reparatie en service. Duidelijkheid via email en telefonisch op de hoogte gehouden. Scherpe prijs, zeer tevreden!

26. Februar 2022

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, we zien u graag de volgende keer weer terug. Groet ^ Fixphones

Vorige week mijn scherm laten vervangen…

Vorige week mijn scherm laten vervangen en hij ziet er weer uit als nieuw.
Vriendelijk ontvangst

17. Februar 2022

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor de mooie review Alwin.

Uitstekende service

Uitstekende service. Zeer vriendelijk en prettige communicatie.
Je weet precies waar je aan toe bent. Helemaal top.

4. Februar 2022

Beste Nannie,

Ik werd hier vriendelijk ontvangen en…

Ik werd hier vriendelijk ontvangen en snel geholpen. Alles volgens afspraak en voor de juiste prijs. Bij een eventuele volgende reparatie zou ik wederom mijn telefoon hier laten repareren.

2. Februar 2022

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat we u de volgende keer weer terug zullen zien ^ Team FixPhones

snel

snel, netjes en vriendelijk

21. Januar 2022

Beste Frank,
hartelijk dank voor de 5 sterren

vriendelijk groeten Team FixPhones

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, vriendelijk en snel geholpen.

19. Januar 2022

Hartelijk dank voor de 5 sterren Jan,

groetjes team FixPhones

Goede service

Goede service, snel en duidelijk.
(Nieuw scherm Samsung gsm)

15. Januar 2022

Hartelijk dank voor de 5 sterren Manuela

groetjes team FixPhones

Mijn mobiele telefoon ter reparatie…

Mijn mobiele telefoon ter reparatie aangeboden. Door een val was het beeldscherm kapot.
Ik ben keurig te woord gestaan door de medewerker van Fixphones. Hij heeft een afspraak voor de reparatie ingepland. Dit kon al de volgende dag. In no time was de telefoon gerepareerd.
De medewerker vond ik zeer beleefd en deskundig.

7. Januar 2022

Beste Van der veen.
Wat fijn om zo’n positieve en mooie review te mogen ontvangen! Wij willen al onze klanten goed en deskundig helpen. Ik denk dat wij hieruit mogen concluderen dat dit het geval is!

vriendelijk groeten team FixPhones.

Prima geholpen

Prima geholpen, alleen had een afspraak om 12.30 en er was niemand!
Gebeld en hij was er om 13.00 toen heel goed geholpen.

5. Januar 2022

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

Dank voor deze review Karst!
Wij streven er naar onze klanten altijd goed te helpen!

Vriendelijk groeten Team FixPhones

Prima geholpen

Prima geholpen, scherm vervangen van telefoon. Kon ter plekke zelfs nog een andere telefoon laten repareren

16. Dezember 2021

Antwort von FIXPHONES GRONINGEN

Dankjewel Sikkema voor deze mooie review! Wordt zeer gewaardeerd. Groetjes team fixphones