Har været hos Faruk utallige gange og áltid være mere end tilfreds. Billige priser og eminent service....áldrig været skuffet.
Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos FixByDrive brænder vi for professionel reparation af elektronik med fokus på kvalitet, ærlighed og hurtig service. Vi har mere end 20 års samlet erfaring indenfor reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Vi reparerer blandt andet Apple iPhone, iPad, MacBook, Samsung, Xiaomi, Huawei, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch og mange andre enheder. Vores teknikere arbejder dagligt med alt fra skærm- og batteriskift til avancerede bundkortreparationer og fejlfinding på komponentniveau. Vi går op i kvaliteten af vores reservedele og bruger originale dele hvor det er muligt, samt nøje udvalgte premium reservedele med høj kvalitet og lang holdbarhed. Vores mål er altid at levere en løsning vi selv ville være tilfredse med. Hos FixByDrive får du: • Hurtige reparationer • Erfarne teknikere • Professionel fejlfinding • Fokus på kvalitet og holdbarhed • Reparation af både hardware- og bundkortfejl • Service med ærlighed og gennemsigtighed Vi ved hvor vigtig din enhed er i hverdagen, og derfor gør vi altid vores bedste for at få dig hurtigt videre igen. Tak fordi du støtter en lokal virksomhed i Herning.
Bredgade 41, 7400, Herning, Dänemark
- info@fixbydrive.dk
- fixbydrive.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service
Verdensklasse service, FixByDrive leverer en virkelig god service med fokus på at få løst kundens problem.
Jeg er ikke i tvivl, næste gang jeg har udfordringer med et Apple produkt, med skift af skærm eller lignende, så kommer jeg til FixByDrive - samt giver mine anbefalinger til andre om at gøre samme.
Lynhurtig reperation
Lynhurtig reperation (samme dag).
Prisgaranti er dog proforma, da de "anvender bedre reservedele end konkurrenterne".

Antwort von Fixbydrive
Super god service og vejledning!
Kvalificeret betjening
Kvalificeret, høflig betjening og meget konkurrencedygtige priser. Mine bedste anbefalinger
Super god service og hurtig ekspedition…
Super god service og hurtig ekspedition
Kan helt sikkert anbefales
Hurtigt og effektivt og venlig…
Hurtigt og effektivt og venlig betjening.
Fix by drive ruller med super hurtig…
Fix by drive ruller med super hurtig betjening og jeg var uheldig at smadre min skærm, den var fikset og skiftet dagen efter jeg henvendte mig.
Klasse service til en god pris😊👌
Super service, overkommelig pris og hurtig ekspedition. Jeg har fået en udskiftning af skærm på macbook pro, nyt batteri, panserglas og nyt cover til telefonen.
FixByDrive er altid min livline
FixByDrive er altid min livline, når iPhonen driller, mangler nyt batteri eller et nyt panserglas (som den ofte gør. Ja. Jeg er måske uheldig med min tlf.)
Så ja…jeg er stamkunde her efterhånden, fordi jeg altid kan regne med hurtig og professionel service til små priser. 🙏🏽
Super service og rigtig god pris
Super service og rigtig god pris, mobilen var klar indenfor kort tid!
Super service kan varmt anbefales .
Jeg har fået en rigtig god behandling…
Jeg har fået en rigtig god behandling her, og kan varmt anbefale andre at komme her og få en virkelig god service.
Margit Ørndrup
En god oplevelse
Kom ind med defekt kamera i telefonen og dele blev bestilt hjem. 2 dage efter modtog jeg en SMS om at delene var modtaget. Tog derefter der ind og en lille time efter var telefonen tip top igen, og kameraets glas blev endda udskiftet uden beregning. God betjening, hurtig udskiftning og konkurrencedygtige priser. Kan kun give 5 stjerner
Meget reel og kompetent
Meget reel og kompetent, de kom til at ødelægge skærm ved afskillelse, skiftede derefter både skærm batteri, og satte ny panserskærm på, og betalte kun for batteri, hurtig og reel behandling, det skal de ha ros for, super professionelt👍🏻
Rabat når der meldes på trustpilot
Fik skiftet panserglas på ganske kort tid.Fin service.
Følte mig dog lidt snydt.
Betalingen var 250 kr . Helt i orden. Men når man så kunne få det til halv pris 125 kr for at anmelde på trustpilot med det samme blev jeg lidt ærgerlig.
Kunne ikke logge på uden at skulle på fb. Så der røg rabatten.
Synes bare det er meget at skulle betale 125 kr mere fordi man ikke kan komme på trustpilot på stedet.

Antwort von Fixbydrive
Flink og hurtig og ærlig
God service og kvalitet i topklasse
Altid god service hos dem
Altid god service hos dem. Meget hjælpsomme og imødekommende.
Virkelig god og hurtigt service!
Virkelig god og hurtigt service!
Kan varmt anbefales herfra! 😀
God oplevelse
Jeg kan klart anbefale “fix by drive”. Personalet er imødekommende og klar på at svare på spørgsmål. Det er ikke sidste gang jeg kommer der hen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.