Echt super lekker proteïne repen, alleen voorraad is minimaal en ik heb nu 3 x gehad dat ik mij aanmeld om te melden als er iets weer op voorraad is. Dan een week later toch maar een andere bestellen... Mehr ansehen
Betrouwbaar en snel! Ik heb hier nu al heel wat bestellingen geplaatst en altijd binnen een paar dagen ontvangen. Recent was het een hele warme week en was er een kortingsactie waar ik gebruik van w... Mehr ansehen
Super, altijd weer heerlijk en snel bezorgd. Heeft mij enorm geholpen om op het juiste gewicht te komen en toch iedere dag een traktatie voor mijzelf.🩷
De producten zijn handgemaakt en uniek. Doordat ze de producten zelf maken moet je wel langer wachten op de levering. Hier wordt je netjes over geïnformeerd. Het product zelf is lekker, maar de voedi... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 56 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Heerlijke bars
Heerlijke bars, met goede smaak en stevige bite. Vult enorm. 👍🏼

Chewy
Prima als zoet tussendoortje, maar heel chewy.
Zo 'taai' dat mijn spalkje los kwam van mijn bovengebit. Dure piggy zo :(
Even opwarmen in de magnetron maakt dat de buitenkant meer smelt dan dat hij echt zachter wordt.
Voor mij niet meer helaas.

Alles is “te” lekker. Heerlijk👌🏼
Alles is “te” lekker, wij vinden de witte varianten het lekkerst, maar of het nou die bars zijn of de repen, het is heerlijk en je bent heel lang verzadigd.

Antwort von fitpiggy.nl
Fitpiggy is mijn "cheat" momentje van de dag!
Fitpiggy levert de heerlijkste bars en proteine repen, het is mijn "cheat" momentje van de dag! En ze vullen ook goed, door o.a. de eiwitten. Al met al ik ben fan en altijd blij om de roze Fitpiggy doos binnen te krijgen😍

Antwort von fitpiggy.nl
Lekkerste proteïne bars ooit !
Je proeft de proteïne niet en dat vind ik een voordeel, er zijn lekker veel smaken waar je uit kunt kiezen.
Ik snijd ze doormidden want zijn voor mij nog aardig wat calorieën.
Ik heb eergisteren te horen gekregen dat ik anorexia heb, maar ik geniet bijna elke dag van een halve Piggy ❤️

Antwort von fitpiggy.nl
Gewoon duidelijk, goed en lekker!
Snelle levering en als er iets is, denken ze mee in een oplossing! En de bars zijn overheerlijk, ik eet ze bijna dagelijks.

Heerlijkheden
Heerlijkheden! Ik smikkel er iedere dag eentje op, geniet er echt van.
Alleen jammer dat niet altijd mijn favorieten ertussen staan.

Lekkere producten
Lekkere producten, prima levering. Wel wat prijzig.

nomnomnom
Wat een ontdekking Fit Piggy proteine repen! Zacht, lekker en totaal niet zo’n taaie eiwitreep waar je op moet kauwen als een geit. Makkelijk om mee te nemen! Snacken zonder schuldgevoel én smaakt alsof het eigenlijk niet gezond zou mogen zijn. Mijn nieuwe favoriete snack-buddy!

Zijn de allerlekkerste proteinbars
Zijn de allerlekkerste proteinbars, sowieso!

Antwort von fitpiggy.nl
Super lekker,echt aan te raden.

Heerlijk zoete bars
Heerlijk zoete bars. Perfect voor een zoete craving en daarna ben je echt voldaan. Heb al vaak besteld en er komen nog vele bestellingen!

Antwort von fitpiggy.nl
Heerlijke bars en goede service!

Heerlijke repen en bars
Heerlijke repen en bars, die heerlijk verzadigen. Elke dag weer een traktatie.

Fit Piggy
Ik ben helemaal dol op de Fit Piggys. Wat ik alleen heel jammer vind is dat de piggy’s in het begin veel dikker waren en dan bedoel ik het bovenste gedeelte van de Piggy en nu zijn ze veel platter. Verder zou ik het iedereen aanraden want ze vullen heel goed..

Heel lekker en vullend
Heel lekker en vullend. Snelle levering en veel keus. Biggies zijn nog steeds mijn favoriet!

Tevreden
Goede, duidelijke website. Makkelijk te kiezen. De regulars zijn erg vullend dus daarna geen “snaaizin” meer. Top!
Mijn favorieten zijn niet altijd verkrijgbaar.

Een heerlijke snack
Een heerlijke snack als je zin hebt in chocolade.

Antwort von fitpiggy.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.