Fedt center. Nem indgang og god størrelse. Fint musikniveau. Venligt personale. Eneste kommentar er indgangspartiet i vinterperioden. Man får desværre våde fødder hvis man ikke er meget let på tå.
Alt under et tag. Yoga,Hyrox,bodypump,boksning samt et kæmpe udvalg af maskiner, til både styrke vægtløftning og bodybuilding, et center for alle, med en fantastisk stemning Altid tid til hygge og s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et virkeligt godt sted, hvis man kan li disciplineret tortur 🏋️🏃➡️🏃🧘😉 Ja, der under høre yoga til. Det har været noget af det mest overraskende. Men instruktøren(👹) er dygtig og meget u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk center! Gode maskiner (og der er stort set altid den ledig man skal bruge), god service og fantastiske åbningstider :) Som enlig mor med skiftende arbejdstider, gør det træningen så mege... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fitnesscenter i Ringsted med plads til alle! Vi tilbyder markedets bedste træningsmaskiner, mange forskellige hold, frugt og kaffe til medlemmer og altid god stemning og personale med smil på læben 😊
Das haben sich andere Leute angesehen
Det dejligste sted at komme med plads…
Det dejligste sted at komme med plads til alle og der er alt og et super godt fællesskab
Fedt center
Min anmeldelse af FitnessLab Ringsted
Min anmeldelse af FitnessLab Ringsted:
Der findes mange træningscentre i Danmark. Få af dem formår at kombinere kvalitet, funktionalitet og en velfungerende helhed.
FitnessLab er kendetegnet ved en klar prioritering af kvalitet, god plads og rammer, der understøtter effektiv træning.
Udstyret er i høj kvalitet, og der findes både det essentielle og mere specialiseret udstyr, som man sjældent ser samlet i ét center. Maskinerne er mange, ofte i flere eksemplarer, og de fungerer stabilt. Man står sjældent i kø, uanset tidspunkt på døgnet.
Centeret har højt til loftet, god luft og god plads, hvilket har stor betydning for træningsoplevelsen. Omklædningsrum og badefaciliteter fremstår rene og velholdte, og centeret fremstår gennemgående vedligeholdt.
Personalet er venligt, imødekommende og professionelt. Fokus er på træning og funktion frem for image, og stemningen blandt medlemmerne er respektfuld og rolig.
Centeret er døgnåbent, hvilket giver mulighed for at træne, når ens tid tillader det. Derudover tilbydes en række hold inden for forskellige kategorier, som er inkluderet i medlemskabet. Jeg har blandt andet deltaget på holdet Body Pump, som var velstruktureret og professionelt gennemført med Katrine som instruktør.
Jeg begyndte selv i FitnessLab omkring 2018–19 og kom der næsten hver anden dag, både dag og nat. Efter et længere sygdomsforløb vendte jeg tilbage for nylig, og oplevelsen var den samme. Det vidner om kontinuitet og et stabilt kvalitetsniveau over tid.
FitnessLab drives af Katrine og Jakob Flüger Aalykke. Katrine er stifter af centret, og Jakob er administrerende direktør. Begge er meget involverede i både drift og markedsføring og er kendt for at drive et højt standardiseret fitnesscenter med unikt udstyr og en god atmosfære.
FitnessLab er Ringsteds bedste træningscenter og hører til blandt de bedste i Danmark, også målt på kvalitet, plads, stabil drift og mennesker.
Kamran Sarwar
Det her center sætter nye standarder – FitnessLab i Ringsted
Hvis du leder efter et træningscenter, der kombinerer topmoderne udstyr, inspirerende holdtræning, hyggelig stemning og en stærk følelse af fællesskab, så er FitnessLab i Ringsted stedet, du leder efter.
Allerede ved første besøg mærker man, at det her ikke er et gennemsnitligt fitnesscenter. Faciliteterne er i særklasse, og maskinparken består af nøje udvalgte mærker som Gym80, Hammer Strength og den personlige favorit hos mange: Prime Fitness – kendt for deres biomekaniske design og justeringsmuligheder i verdensklasse. Der er virkelig tænkt over detaljerne her
Holdudbuddet er også et stort plus. Uanset om du er til sveddryppende boksning, energifyldt body pump, en fed dance time eller rolig yoga, så er der noget for enhver smag. Og når holdlokalet ikke er i brug, er det faktisk frit tilgængeligt – perfekt til dem, der vil øve poseringer, tage billeder eller bare nyde lidt ekstra plads.
FitnessLab har nu også opnået status som HYROX affiliated træningscenter, hvilket betyder, at du kan træne målrettet op mod verdens mest populære fitnesskonkurrence direkte i Ringsted. Med specialdesignede stationer, funktionel træning og programmering tilpasset HYROX-konceptet, er centret klar til at tage din kondition og styrke til næste niveau – uanset om du er nybegynder eller erfaren atlet.
Noget der virkelig gør FitnessLab unikt, er den imødekommende stemning og den høje standard af service. Centret er altid rent og indbydende, og personalet – inklusive de to ejere Katrine og Jakob – er både hjælpsomme og passionerede. Det mærkes tydeligt, at de brænder for at give medlemmerne den bedst mulige oplevelse. Der er konstant nye tiltag, forbedringer og idéer – det er et sted i udvikling, og som medlem føler man sig forkælet og prioriteret
Et ekstra plus er, at centret har døgnåbent. Det betyder, at du kan træne når det passer dig – tidlig morgen, sen aften eller midt om natten, hvis det er det, der fungerer bedst i din hverdag. Sammen med gratis kaffe og frisk frugt bliver det hurtigt tydeligt, at man får rigtig meget værdi for pengene.
Prismæssigt ligger FitnessLab meget fornuftigt, især når man tænker på, hvad man får. Det er ikke bare adgang til maskiner – det er adgang til en helhedsoplevelse. Et sted, hvor træning ikke er en pligt, men en fornøjelse.
⸻
Konklusion:
FitnessLab er mere end bare et træningscenter – det er et community, en livsstil og et bevis på, hvordan passion og kvalitet kan skabe noget helt unikt. Katrine og Jakob har ikke bare skabt Ringsteds bedste center – de har skabt noget, der kan måle sig med eliten i hele Danmark
Super fantastisk fitness.
Super fantastisk fitness.
Gode maskiner.
Super flinke personale.
Fedt træningscenter
Fedt træningscenter, hvor man også kan gå til dans
Bedste fitnesscenter på Sjælland
Bedste fitnesscenter på Sjælland. Har trænet der siden de åbnede og har aldrig oplevet bedre service. Siden Jacob og Katrine overtog er det kun blevet bedre!
Ringsteds bedste fitnesscenter
Ringsteds bedste fitnesscenter.
Jeg har været medlem de sidste 6- 7 år og altid været tilfreds.
Der er plads til alle typer medlemmer, gode muligheder for holdtræning, og løbende nye maskiner og forbedringer i centeret.
Det fedeste gym i DK 💪🇩🇰
Jeg begynder i centeret snart og jeg…
Jeg begynder i centeret snart og jeg glæder mig helt vildt! Fed atmosfære og flinke mennesker !
Super fedt sted med massere plads og…
Super fedt sted med massere plads og bestemt ingen mangel på udstyr ! Jeg personligt har anbefalet til mange jeg kender og det er bestemt det hele værd
Personale er 10/10 i min mening klar anbefaling !
FitnessLab - det ultimativt bedste…
FitnessLab er det ultimativt bedste center, både for hardcore fittere, og bestemt også for motionister. Så endnu engang… DER ER PLADS TIL ALLE NIVEAUER 💪🏻
Alle er venlige og med en god omgangstone. Maskiner, udstyr, badefaciliteter og centret generelt, er i top ! Katrine og Jacob (ejerne) er fantastiske og vigtigt - de er synlige og gør så meget for at vi medlemmer har det bedste center. Og selvom p-pladsen er propfyldt med biler, mærkes det ikke i centret. Der er luft og godt indeklima, også om sommeren.
Det lyder umiddelbart som skamros eller betalt anmeldelse, men det kommer fra hjertet og er helt oprigtigt!
Jeg kan kun sige - PRØV DET 💪🏻
De bedste hilsener og anmeldelser fra en ganske almindelig gennemsnitsmotionist og ovenud tilfreds medlem af FITNESSLAB 🙏🏻😊
Bedste fitnesscenter jeg nogensinde har…
Bedste fitnesscenter jeg nogensinde har benyttet. Sødt personale, proppet med kvalitetsmaskiner og vigtigst af alt, god musik! 💪🏼
Fantastisk træningsoplevelse
Jeg har altid en rigtig god oplevelse hos Fitness Lab! Atmosfæren i centeret er utrolig behagelig, og man føler sig altid velkommen. Træningsmaskinerne er moderne og i rigtig god stand, hvilket gør træningen både effektiv og komfortabel. Det er altid rent og pænt, og faciliteterne er topklasse – alt fra omklædningsrummene til fitnessområdet er velholdt og indbydende. Personalet er meget professionelt og hjælpsomt, og de er altid klar til at assistere, hvis man har brug for hjælp. Jeg kan varmt anbefale Fitness Lab til alle, der søger et godt og professionelt træningscenter
Verdens bedste center
Verdens bedste center - med verdens bedste service. Alt bliver løbende vedligeholdt, rengjort - og er der det mindste bliver det fikset
Virkelig godt træningscenter med gode…
Virkelig godt træningscenter med gode muligheder for alsidig træning og personlig sparring.
Det bedste træningssted
Det bedste træningssted og mange hold man kan melde sig på. Søde personaler med fokus på at hjælpe den enkelte.
Fantastisk center!
Som enlig mor med skiftende arbejdstider, gør det træningen så meget nemmere, at der er døgnåbent, så selv efter en aftenvagt, kan der trænes 💪
Børneholdet er en kæmpe succes, og gør at min søn på 6 år kan være beskæftiget, mens mor træner 😅
Fantastisk træningscenter
Fantastisk træningscenter! De har alt i udstyr og så har de i den grad ægte workout-stemning! Alt spiller bare!
Bedre center findes ikke
Fantastisk center med fantastisk personale ❤️💪
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.