Ik heb contact met een medewerker gehad aangaande de bestelling van de DogRunner Tracks. Supervriendelijk en behulpzaam ... geregeld dat het toestel dezelfde dag nog mee op verzending kon ... kortom :... Mehr ansehen
Fitnessking zelf zou ik met minimaal 4 sterren reviewen, jammer dat de bezorgdienst VDP negatief afstraalt op hun eigen service. Bij de levering ging immers zo goed als alles mis. Wel tevreden over d... Mehr ansehen
Prima prijs/kwaliteit toestellen Vriendelijke ontvangst en direct mogelijkheid gekregen om diverse modellen uit te proberen. Dit zonder enige druk om een bepaald model op te dringen. Wel goede uitleg... Mehr ansehen
Leveringsgegevens niet onmiddellijk doorgekregen van derde, en daarom wat later dan gepland geleverd. Maar zeer goed opgevolgd erna en correcte en beleefde levering! Goed product aan eerlijke prijs.
Vom Unternehmen geschrieben
Fitnessking is dé toonaangevende fitnessspecialist in de Benelux, met een uitgebreide showroom in Dendermonde, België. We bieden een breed scala aan hoogwaardige fitnesstoestellen voor thuisgebruik en professionele omgevingen, zoals loopbanden, hometrainers, en krachtapparatuur. Met een eigen service- en montageteam garanderen we een volledige klantenondersteuning van advies tot installatie.
Scheldedijk 52, 9200, Dendermonde, Belgien
- +32 52210794
- info@fitnessking.be
- fitnessking.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goed product
Goed product, snelle levering! Wat wel een mens nog meer :)
Top aankoop!
Vanaf de bestelling tot de levering steeds goed op de hoogte gebracht van hoe de status van onze bestelling was.
Correcte levering!
Toestel voldoet aan alle wensen!
Bedankt!
Aankoop roeitoestel.
We waren op zoek naar een roeitoestel. Bij Fitnessking werden we heel goed geholpen. De verkoper gaf onze een duidelijke uitleg over de verschillende toestellen.
Enkele dagen later werd het toestel al geleverd.
Wij zijn heel tevreden van onze aankoop.
Eerlijke en correcte zaak.
Zeer vlot en vriendelijk contact. Afspraken worden nageleefd, beleefd en respectvolle communicatie. Geslaagd met onderscheiding.
Makkelijk bestellen, snelle bezorging
Bestellen is via de website zo gedaan. Keurig updates gehad van de bestelling en bezorging. Apparaat (Nordictrack loopband) is na een paar dagen netjes aangekomen. Twee vriendelijke bezorgers hebben 'm in de gang gezet (apparaat weegt meer dan 100 kilo). Met uitpakken en in elkaar zetten ongeveer 2 uurtjes bezig geweest. Sommige dingen moet je wel even samen doen (onderdelen zijn behoorlijk zwaar). Tip: kijk ook even de montagevideo's op Youtube (soms is de handleiding niet helemaal duidelijk). Loopband doet het goed, veel beter als de vorige. Tevreden klant!
Op een zondagvoormiddag de roeimachines…
Op een zondagvoormiddag de roeimachines gaan testen. Heel wat technische en professionele uitleg gekregen. Tijd mogen nemen om alle toestellen te testen en uiteindelijk de keuze gemaakt. Tien dagen later netjes geleverd en vlot kunnen installeren; FitnessKing is professioneel met goeie klantenservice!
Uitstekend produkt!
Snelle levering ondanks slechte weersomstandigheden (hevige sneeuwval en gladde wegen). De statische fiets beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen. Ik kan dit produkt ten stelligste aanbevelen.
De planning van de herstelling was even…
De planning van de herstelling was even wachten, maar de naleving en de uitvoering ervan was top.
Ook de kennis, de vriendelijkheid en de uitvoering waren zeer goed.
Loopband dc athletics
Correct op tijd geleverd. Het toestel was gemakkelijk te monteren via de handleiding. Het toestel werkt prima!
Betrouwbare online aankoop.
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Fitnessking. Vlotte communicatie, duidelijke informatie over het aangekochte product en levering zoals afgesproken.
Goede apparatuur en een prettige sfeer
Goede apparatuur en een prettige sfeer, het personeel is vriendelijk en helpt je graag.
Finnlo Autark 6000
Bij aankoop van grotere fitnesstoestellen denk ik steeds aan Fitnessking omdat de website, de fysieke winkel en het personeel toch enige professionaliteit uitstralen. Bij aankoop van dit toestel ben ik niet over 1 nacht ijs gegaan en stond het reeds een tijdje bij mijn favorieten omwille van het complete aanbod van het toestel. En eerlijk, de Duitse grundlichkeit stelt niet teleur. Bij bezoek tot aankoop kreeg ik van de zaakvoerder een degelijke uitleg met voor- en nadelen van het toestel. Tof is ook dat je, indien in stock, het gewoon kan afhalen zodat je goed kan inplannen wanneer je dit toestel kan monteren. Want monteren is het juiste woord. De handleiding is uitgebreid, maar je moet met 2 zijn en toch wel handig zijn om het vlot te laten verlopen. Noodzakelijk en niet meegeleverd: 2 degelijke dopsleutels met grotere maten boutkop (16 tot 20). Dus de meerprijs bij montage door de technici van Fitnessking zelf is het zeker waard wanneer je niet tot het handige type hoort. Je moet toch wel rekenen op 6-8u voor montage, en wij waren met 2. De handleiding is compleet maar kan soms iets verfijnder. Je moet vooral je hoofd erbij houden bij plaatsen van de talrijke katrollen en bijhorende kabels, met het gedetailleerd oog op de verschillende tekeningen en foto's in de handleiding. Leuk is dat in de papieren handleiding ook de mogelijke oefeningen duidelijk zijn uitgelegd, spijtig genoeg enkel in Duits en Engels wat voor sommige familieleden soms moeilijk is. Nog een nadeel is dat de oefeningen met foto's niet online beschikbaar zijn, of toch niet direct terug te vinden, ook niet in de app van Hammer zelf. Algemeen zeer tevreden en toch een aanrader en dan heb ik het over zowel het toestel, maar zeker ook over Fitnessking als verkoper.
Goed advies en snelle vlotte levering
Goed advies en snelle vlotte levering. Heel tevreden van de service!
Nieuw roeitoestel christopeit 5000
Na de bestelling van mijn roeitoestel werd ik correct om de hoogte gehouden van de aankomende levering. Ik kreeg ook al extra info door gestuurd zodat in gebruikname nog sneller verliep.
Ook de levering werd correct uitgevoerd, toesteken was degelijk versant. Ingebruikname Liep vlot. Reeds meermaals gebruikt nu, geen opmerkingen.
Fitnessking is top!
Info ingewonnen omtrent zit-hometrainer. Verwezen naar model van Tunturi. Bezoek aan toonzaal met uitleg en demo van verkoper. We waren overtuigd en 14 dagen later stond hij bij ons thuis te pronken. Inmiddels zijn er al wat kilometertjes op gereden. Heerlijk rijden op zo'n zit-hometrainer. Veel minder belasting voor de rug. Info, verkoop en levering zijn probleemloos verlopen. Bedankt
Fitnessking!
Heel tevreden over mijn aankoop
Alle stappen zijn heel vlot verlopen. In de winkel kreeg ik een duidelijke en professionele uitleg, de offerte was overzichtelijk en correct, en de communicatie via mail verliep snel en helder. De levering gebeurde bovendien netjes op het afgesproken tijdstip. Kortom: een zeer aangename aankoopervaring. Aanrader!
BH loopband
Levering ging vlot. Toestel was makkelijk zelf te monteren en werkt zoals het hoort!
Ik heb even moeten wachten op mijn…
Ik heb even moeten wachten op mijn roeitoestel, maar ben zeer tevreden over de correcte communicatie! Steeds vriendelijk geholpen. Het roeitoestel
Is ook top. Heb er al van genoten!
Perfecte service
Perfecte service, duidelijke afspraken en correcte levering.
Zeer tevreden over de samenwerking met…
Zeer tevreden over de samenwerking met de mensen bij Fitnessking. Klantentevredenheid wordt hoog in het vaandel gedragen en alles wordt in het werk gesteld om mee te denken over mogelijke oplossingen. Ik kan hen ten zeerste aanraden. Op en top professioneel!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.