Ik heb contact met een medewerker gehad aangaande de bestelling van de DogRunner Tracks. Supervriendelijk en behulpzaam ... geregeld dat het toestel dezelfde dag nog mee op verzending kon ... kortom :... Mehr ansehen
Fitnessking zelf zou ik met minimaal 4 sterren reviewen, jammer dat de bezorgdienst VDP negatief afstraalt op hun eigen service. Bij de levering ging immers zo goed als alles mis. Wel tevreden over d... Mehr ansehen
Prima prijs/kwaliteit toestellen Vriendelijke ontvangst en direct mogelijkheid gekregen om diverse modellen uit te proberen. Dit zonder enige druk om een bepaald model op te dringen. Wel goede uitleg... Mehr ansehen
Leveringsgegevens niet onmiddellijk doorgekregen van derde, en daarom wat later dan gepland geleverd. Maar zeer goed opgevolgd erna en correcte en beleefde levering! Goed product aan eerlijke prijs.
Vom Unternehmen geschrieben
Fitnessking is dé toonaangevende fitnessspecialist in de Benelux, met een uitgebreide showroom in Dendermonde, België. We bieden een breed scala aan hoogwaardige fitnesstoestellen voor thuisgebruik en professionele omgevingen, zoals loopbanden, hometrainers, en krachtapparatuur. Met een eigen service- en montageteam garanderen we een volledige klantenondersteuning van advies tot installatie.
Scheldedijk 52, 9200, Dendermonde, Belgien
- +32 52210794
- info@fitnessking.be
- fitnessking.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Krachtstation G127
Correcte afspraken, goeie communicatie en zeer degelijk toestel. Heb het zelf in elkaar gestoken. Was af en toe eens nadenken maar zeker goed te doen. Al een paar sessies getraind en tot nu toe zeer tevreden. Genoeg gewicht en alles loopt zeer vloeiend.
zeer vriendelijke ontvangst
zeer vriendelijke ontvangst, degelijke uitleg en correcte levering. Top
Aanrader!
Zeer grote showroom met verschillende modellen om te testen. Duidelijke uitleg gekregen bij het kiezen. Levering zoals afgesproken. Installatie was goed zelf te doen via het instructieboekje.
Goede begeleiding bij aankoop van de Tunturi T80
Wij hebben bij FitnessKing een Tunturi T80 loopband aangekocht.
We zijn eerst ter plaatse gaan kijken in de winkel en zijn daar zeer vriendelijk ontvangen. We kregen een duidelijke en deskundige uitleg over de verschillende modellen, zonder enige druk om te kopen. Er werd echt de tijd genomen om alles correct toe te lichten en onze vragen te beantwoorden. Dat gaf ons vertrouwen om onze keuze te maken.
Ongeveer twee weken later werd de loopband geleverd door twee vriendelijke mannen die het toestel netjes mee naar binnen hebben gedragen (gelijkvloers).
De installatie hebben we zelf gedaan en dat verliep vrij vlot en duidelijk.
Wel hebben we bij het uitpakken een klein kogeltje gevonden, vermoedelijk van een lager en mogelijk losgekomen tijdens transport. Hiervoor heb ik contact opgenomen met FitnessKing, en zij hebben mij correct doorverwezen naar Tunturi zelf voor verdere opvolging. Hopelijk krijgen we hier snel duidelijkheid over.
Algemeen zijn we tevreden over de service en de aankoopervaring.
Alles was correct verlopen bezorging en…
Alles was correct verlopen bezorging en het monteren was simpel en de montage was goed uitgebeeld via boek dat er bij was 👍
Winkel bezoek en aankoop rowerg
In de winkel als per mail snelle reactie en antwoorden naar vragen en bestelling. Zeker een aanrader om je fitness toestel te kopen, zelf een rowerg concept 2 gekocht, was niet op stock en binnen de 2 weken geleverd.
Zeer tevreden over Fitnessking
Zeer tevreden over Fitnessking. Zeer vriendelijk en correct in handelen, ook faire prijzen wat niet onbelangrijk is dezer tijden. Al meerdere toestellen aangekocht daar. Niet twijfelen dus.
Ik had een roeimachine gekocht was snel…
Ik had een roeimachine gekocht was snel en goed geleverd
Ik raad iedereen fitnissking aan.
Ze hebben heel veel fitnis toestellen aan betaalbarw prijs en je kan het zelfs in 3 keer betalen
eenvoudig maar kwaliteitsvol, stevig toestel
de aankoop en levering van het toestel is vlot en correct verlopen.
Het toestel gebruiksklaar maken is zeer eenvoudig, bovendien wordt een duidelijke handleiding bij geleverd.
Het gebruik is duidelijk en geeft ons na een week dagelijks trainen een zeer positief gevoel!
We zijn zeer tevreden over onze aankoop.
Na een bezoek aan de website een bezoek…
Na een bezoek aan de website een bezoek aan de toonzaal gebracht voor aankoop roeimachine. Vriendelijke ontvangst, geduldige uitleg. Zeer goede ervaring!
Snelle en correcte levering, ook bij online bestelling
We bestelden online een loopband Nordic waarna een snelle en correcte levering volgde
roeitoestel voldoet aan onze…
roeitoestel voldoet aan onze verwachting.
Juist.🙂
Enkele dagen geleden heb ik mijn Tunturi E80 besteld. Het pakket werd onmiddellijk klaargemaakt en ik heb het, zoals beloofd, binnen een paar dagen ontvangen. Bovendien heb ik nergens een betere prijs gevonden dan hier. Veel succes met de zaken en hartelijk dank
Aankoop TUNTURI PLATINUM SB20 BIKE INDOOR CYCLING
Ik heb bij fitnessding een TUTURI SB20 sprinter gekocht waar bij ik heb bij betaald om thuis af te leveren en assembleren . Ik ben zeer tevreden van fitnessding omdat alles tot in de puntjes geregeld was , ik kon direct beginnen fietsen , de uitleg en goede raad van de monteerders is ook zeer goed , ik zou deze methode iedereen aanraden temeer fitnessking goede recensies heeft in de media (4,5/5) en tunturi een goed toestel is
Ik zou fitnessking ook aanraden aan vrienden en familie .
Prima apparaat
Prima apparaat. Goed advies van dealer, de dogrunner werkt prima. Helaas was de communicatie met de bezorger zeer slecht.
Aanrader!
Oorspronkelijk een Christopeit Colorado roeimachine besteld. Door leveringsproblemen bij Christopeit en omdat ik niet langer wou wachten, een mooi voorstel gekregen voor de WP5000 wat eigenlijk de beste water-roeimachine is van het moment. Ben zeer blij met dit mooi toestel dat perfect werkt. Ook zeer tevreden met de interactie met Fitnessking, zowel per mail als per telefoon: vriendelijk, professioneel en efficient.
Crosstrainer met installatie besteld
Crosstrainer met installatie besteld. Levertijd was redelijk lang maar communicatie daarna over de levering en installatie was prima. Blij dat we de installatie erbij hadden besteld, monteur had er een flinke kluif aan maar alles is netjes en werkend achtergelaten. Zou zeker weer bij Fitnessking bestellen. Wel nog de tip; doe goede research over je machine want niet alles staat op hun website.
Mooi bedrijf
Op tijd geleverd, met een trainingsschema erbij, dus roeiend het nieuwe jaar in!
Zeer vriendelijke en professionele hulp…
Zeer vriendelijke en professionele hulp in de winkel van Dendermonde.
Levering perfect op te volgen - top materiaal - duidelijke instructies en eenvoudig te monteren.
Kortom: we zijn heel content met onze aankoop!
Service na verkoop.
Wij zijn ter plaatse de zaak eens gaan bekijken en werden vriendelijk ontvangen door het personeel.
Wij waren zeer verrast door het uitgebreide gamma aan toestellen. Wij hebben een hometrainer Tunturi F-20 gekocht en die thuis laten afleveren en monteren. De personen die de montage hebben uitgevoerd hadden een klein foutje gemaakt inzake de magnetische weerstand. Na een telefoontje aan het bedrijf heeft men de dag nadien dit euvel komen herstellen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.