Banner for Fiskeruta AS

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svært god kvalitet på varene. Opplyst om pakkedato , holdbarhet, hvor fanget. Ingen negative overraskelser . Info om levering, inkl kan ta en måned. På fiskekaker, savnet opplysninger om tilsetni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er veldig fornøyd med produktene og service. Ved levering fant vi ut at vi ville bestille mer. Ekstrabestillingen ble levert senere på dagen til oss. Får gode tips om hvordan vi kan tilberede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god kvalitet på produktene deres. Det er enkelt å bestille hos dere, servicen er topp, varene blir bært helt inn på kjøkkenbenken. Det blir alltid opplyst hvor fiskeproduktene er fanget og hold... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kanskje enda kortere leveringstid, selv om jeg lever godt med det, når jeg innstiller meg på det. Litt store pakninger for to gamle mennesker. Svært hyggelig kundekontakt ved levering, som beklaget... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fischgeschäft
  2. Großhändler für Fisch und Meeresfrüchte

Vom Unternehmen geschrieben

Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Flink og hyggelig selger

Flink og hyggelig selger . God fisk👍

25. Mai 2026

Hei Torhild! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩👍
Det er akkurat dette vi jobber for, å kombinere god fisk med møtet med en flink og hyggelig selger. Det er utrolig kjekt å høre at du opplever oss slik!Takk for at du velger oss, og kos deg masse med fiskemiddagene! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Veldig bra fileter

Veldig bra fileter, vi kjøper alltid torsk og laks, og meget god kvalitet! Og "gutta" som leverer er svært hyggelige og serviceinnstilte samt at de alltid kommer til avtalt tid 😍
Kommer til å fortsette å handle her ja❣️

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Mille! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩❣️ Det er helt fantastisk å høre at torsken og laksen alltid leverer på kvalitet, og at de faste kjøpene faller så godt i smak! Vi blir også ekstra stolte av å høre at «gutta» som leverer gjør en så formidabel jobb med å være både hyggelige, serviceinnstilte og presise. De skal få høre de varme ordene! Vi setter utrolig stor pris på at du vil fortsette å handle hos oss. Takk for tilliten, og kos deg masse med de gode filetene! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig flotte og gode produkter

Utrolig flotte og gode produkter. Serviceinnstilte medarbeidere og levering på døra. Kan nesten ikke bli bedre!

22. Mai 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Børre! Tusen takk for den utrolig koselige og flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er helt fantastisk å høre at du er så fornøyd med produktene, de serviceinnstilte medarbeiderne våre og leveringen rett på døra. «Kan nesten ikke bli bedre» er det absolutte største komplimentet vi kan få! Takk for at du velger oss, og kos deg masse med de gode produktene! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornøyd som alltid med levering

Fornøyd som alltid med levering, service og kundebehandling! Og ikke minst med produkter.

22. Mai 2026

Hei Bodil! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Det at du er fornøyd som alltid med både levering, service, kundebehandling og ikke minst produktene, er det absolutt beste vi kan høre. Det gir hele gjengen her masse motivasjon til å fortsette å levere på topp nivå hver eneste gang! Takk for at du velger oss, og kos deg masse med de gode produktene! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beskjed om mottaksdag

Fiskeproduktene er spesielt gode og butikkene kan ikke måle seg mot dem.
Veldig fornøyd med å bli oppringt for å bestille og fyren som leverte var veldig hyggelig.
Det jeg var mindre fornøyd med var at leveringen skulle komme mandag- torsdag fra kl.17 og utover med melding på forhånd. Lite spesifikt så jeg hadde fire kvelder som jeg ikke kunne planlegge noe. Mottok ingen SMS, ble først ringt opp ved leveringen som kom kl.22 på torsdagskvelden. Hadde vært kjekt med en eller to dager og en SMS om morgenen
Mvh. Kari Haugård

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Kari, og tusen takk for den ærlige og grundige tilbakemeldingen din!

Det er utrolig kjekt å høre at du synes fiskeproduktene våre er i en egen klasse over butikkene, og at du er godt fornøyd med både bestillingstelefonen og den hyggelige leveringssjåføren vår.

Samtidig forstår vi veldig godt at du er mindre fornøyd med selve leveringstiden denne gangen. Fire dager i uvisshet er altfor lenge å gå og vente uten å kunne planlegge kveldene sine, og klokken 22 på en torsdagskveld er i seneste laget uten å ha fått beskjed på forhånd. Slik skal det selvfølgelig ikke være, og vi beklager så mye for at SMS-varslingen sviktet.

Vi tar med oss forslaget ditt om et smalere tidsvindu og en SMS-oppdatering om morgenen direkte videre til logistikkavdelingen vår. Tilbakemeldinger som din er helt avgjørende for at vi skal kunne forbedre rutinene våre rundt levering.

Takk for at du hjelper oss å bli bedre, Kari, og vi håper de gode produktene smaker godt tross ventetiden! 🐟✨

Vennlig hilsen,
alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og god kvalitet på…

God service og god kvalitet på produktene.

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Kjetil! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩 Det er akkurat dette som er målet vårt – å levere både god service og god kvalitet på produktene hele veien hjem til døra. Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og høy kvalitet på…

Super service og høy kvalitet på råvarene!

14. Mai 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Martin! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at du opplever både servicen vår som super og kvaliteten på råvarene som høy. Det er akkurat dette vi brenner for å levere hver eneste gang! Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som alltid veldig god service,takk

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Oskar! Tusen takk for den trofaste og hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 «Som alltid» er de beste ordene vi kan høre. Vi setter utrolig stor pris på at du er fornøyd med servicen vår, og gleder oss til å levere til deg igjen! Hilsen alle oss i Fiskeruta 🐟✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god service og god kvalitet på…

Veldig god service og god kvalitet på laksen, men det bør det også være til den prisen!!

24. Mai 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Egil! Tusen takk for ærlig og fin tilbakemelding! 🤩Det er vi helt enige i – til den prisen skal kvaliteten være i absolutt toppklasse! Vi legger mye stolthet i å levere nøye utvalgt laks av beste merke helt hjem til døra, slik at du får full verdi for pengene. Kjempefint at du er fornøyd med både laksen og servicen! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Det er god fisk i egen liga for fisk

Det er god fisk i egen liga for fisk
Og hyggelige folk

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Rita! Tusen takk for den utrolig fine tilbakemeldingen! 🤩 «Fisk i egen liga» er utrolig stas å høre, og det er akkurat der vi ønsker å være. Kjempekjekt at du også synes vi er en hyggelig gjeng! Takk for at du velger oss, og kos deg masse med fiskemiddagene! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Førsteklasses produkter

Førsteklasses produkter, og super hyggelig betjening.

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Solveig! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! Det er akkurat dette vi brenner for, å kombinere førsteklasses produkter med en superhyggelig betjening. Det er utrolig kjekt å høre at du opplever oss slik! Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topp service og topp produkter de…

Topp service og topp produkter de selger..Anbefales på det varmeste..

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Leif-Kåre! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩Det er utrolig kjekt å høre at du opplever både produktene og servicen vår som topp klasse, og at du anbefaler oss på det varmeste. Det gir oss masse motivasjon til å fortsette å levere det aller beste helt hjem til døra! Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra produkter og service

Veldig bra produkter, denne gangen ishavsrøye, og bra og hyggelig service både ved bestilling og levering.

18. Mai 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Kjell! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! Ishavsrøye er virkelig en fantastisk flott og smakfull fisk, så det var utrolig kjekt å høre at den falt i smak denne gangen. Vi setter også utrolig stor pris på de varme ordene om den hyggelige servicen du fikk både ved bestilling og levering. Takk for at du velger oss, og kos deg masse med den gode ishavsrøya! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjempe fin fisk og god service.

Hei Anne Britt! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er akkurat dette vi jobber for hver eneste dag, å levere kjempefin fisk og god service hele veien hjem til døra di. Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og veldig god mat 😊

Hei Reidar! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med den gode servicen og at maten smakte veldig godt 😊 Vi legger mye stolthet i å levere den beste kvaliteten helt hjem til døra! Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid gode varer og fantastisk service👍

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Astrid! Tusen takk for den trofaste og kjempefine tilbakemeldingen! 🤩👍 Det at vi leverer «alltid gode varer» og fantastisk service er akkurat det vi strekker oss etter hver eneste dag. Det er utrolig motiverende å høre at du er så fornøyd! Takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nydelige varer og super service

Nydelige varer og super service! Kan ikke kjøpe laks andre steder, dessuten blir det stjerneskudd utover sommeren😄

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Conny! Tusen takk for den utrolig koselige og herlige tilbakemeldingen! 🤩Det er helt fantastisk å høre at du har funnet din absolutte laksefavoritt hos oss, det tar vi som et enormt kompliment! Og så høres det ut som du har noen skikkelig magiske sommermiddager i vente med stjerneskudd på menyen 😄 Kos deg masse med de nydelige varene utover sommeren, og takk for at du velger oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som vanlig veldig god kvalitet og fin…

Som vanlig veldig god kvalitet og fin levering.
Kari og Helge Haakonsen

Antwort von Fiskeruta AS

Tusen takk for den trofaste og hyggelige tilbakemeldingen, Kari og Helge! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at alt var som vanlig, med veldig god kvalitet på fisken og en fin levering helt hjem til døra. Vi setter utrolig stor pris på at dere velger oss! Kos dere masse med de gode produktene, og ha en riktig fin dag videre! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Super service

Super service. Nice fish

23. Mai 2026

Antwort von Fiskeruta AS

HI! Thank you so much for the great feedback! 🤩 We are so glad to hear that you experienced super service and that you are happy with the nice fish. Providing high quality seafood right to your door is what we love to do! Enjoy your delicious fish meals! 🐟✨ Best regards,
All of us at Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Like god opplevelse også denne gangen

Like god opplevelse også denne gangen, både med produktene og servicen som Sigbjørn yter😊👌

Hei Ann Heen! Tusen takk for den kjempefine tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at opplevelsen var like god denne gangen også, både med produktene og den supre servicen som Sigbjørn yter. Vi skal sørge for å gi de hyggelige ordene videre til ham, det blir han garantert kjempeglad for 😊👌 Takk for at du velger oss, og kos deg masse med de gode produktene! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr