Fisk & Fang / fiskegrejbutikken.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det er fint nok. Ikke et stort udvalg på grej, da meget af det hele tiden er udsolgt, også meget dyrt nogle af tingene Jeg bestilte også en fiskestang, og efter jeg havde fået bekræftelse, skrev d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er fornyeligt blevet interesseret i at fiske og besluttede mig for at købe mit eget starter grej ! Havde hørt andre anbefale shoppen i Helsingør Fisk & Fang og valgte at besøge butikken. Meget i... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte onsdag, og forventede at modtage varen senest fredag, men den kom først mandag. Pengene først trukket fredag, så varen formodentlig først afsendt fredag, hvilket giver en lidt for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu brugt Fisk og Fang et par gange og de kan varmt anbefales. Varerne kommer hurtigt og kan følges hele vejen, eller man kan besøge butikken og få det med det samme. Købte sidst en stang... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Angelgeschäft
  2. Jagd- und Angelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Fiskegrej til din næste fisketur finder du hos Fisk&Fang vi har et bredt sortiment af fiskegrej. Vi har alt lige fra fiskestænger, fiskehjul, waders til endegrej. Så står du og skal have et nyt fiskehjul eller brug for at få fyldt grejkassen op med nye fiskeagn, så finder du det helt sikker hos Fisk&Fang. Du finder også et stort udvalg af vandresko, regntøj og andet outdoorbeklædning i shoppen. Vi har over 15 år erfaring i Fisk&Fang, og er E-mærket webshop. Hvor du får 30 dages returret, du kan trykt handle på vores hjemmeside: fiskegrejbutikken.dk Knæk & Bræk Fisk&Fang

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

142 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skide godt tilbud på baitcaster combo

Skide godt tilbud på baitcaster combo. Havde dog bedt om en mail da varen igen kom på lager, da jeg modtog mailen og vare igen skulle være på lager, viser det sig så, at varen ikke er på lager endnu, men at de har bekræftet min bestilling af varen. Dette syntes misvisende, da man troede man kunne få sin vare inden for timelig tid, men nu skulle vente 1 måned længere

24. Oktober 2020

Hej Jannik
Du har ret på noegn varer har vi åbnet op for at kunder har mulighed for at forudbestille varer i disse corona tider, da det er svært at få varer fra leverandøren. Dette har betydet at du har fået en mail som sagde at varen var på lager, da du har været skrevet op til produktet. Vi skriver nu hvornår varen ca kommer på lager på selve produktet, så kunden har en mulighed for at se den ca leveringstid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man kan først bedømme firmaet når der opstår et problem.

Man kan først bedømme firmaet, når der kommer et problem, og Fiskogfang gøre det langt over middel.
Min stang går i stykker ca. 3 mdr. efter jeg har købt den, og jeg kunne ikke finde min regning, men jeg kommer op til firmaet, og fortæller hvad, der er sket, og jeg ikke kunne finde min regning. ingen problemer, du for bare en ny top del.
DET ER BARE GOD STILL.

23. Oktober 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering og respons,

Hurtig levering, god og hurtig kundeservice tilbage via mail. Købte en jerkbait fiskestang og en spinnestang, den spinnestang spids knækket af da jeg kastet det 20g blink jeg havde ude for enden. Det er selvfølgelig ikke fiskogfang skyld, men efter en længere email korrespondance føler jeg de betvivler mig som kunde. Men fin kundeservice som svare hurtigt! også sender link til en ny spids, selvom jeg synes producenten eller fiskogfang burde kompensere også må de finder ud af det derfra.

18. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Emilie
Jeg er ked af hvis du følger at vi betvivler dig, men i først mail til os, nævnte du at du havde pirket med en spinnestang der kaster med 10-30 gr, så derfor informeret vi dig om hvad den kan tåle. Vi har bedt dig om at sende billeder som vi nu har modtaget og tager den nu med leverandøren på mandag, så mon ikke det ender godt.

Hurtig og god service

Modtog en forkert model af en vare, hvor de straks sendte den korrekte afsted da de var gjort opmærksomme på det, med en returseddel til den anden.

10. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Egentlig ok service men ærgerligt man…

Egentlig ok service men ærgerligt man ikke kan ombytte varer når de kører ting med 20% ekstra (sommer udsalg) og få rabatten når varen ikke er brugt

Nu kan jeg se i har svaret i vil give mig rabatten nu, hvordan vil i gøre det? Nu har jeg taget waders og støvle i brug efterfølgende jeg fik at vide det ikke var muligt da jeg skrev til jer?

9. September 2020

Hej
Det må være en misforståelse, hvis du har købt en varer og den ikke er brugt kan du altid returnere den. Kan se at du har lavede din bestilling lige før sommer kampagen gik i luften, så jeg sørge for at du får rabatten på de produkter det drejer sig om.

Vi tilbageføre det beløb som det drejer sig om, da vi kan ind på den gamle transaktion og tilbageføre penge. Beløbet er tilbageført d.d, du ser det nok på din bankkonto mandag.
God weekend

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr