Min datter havde tegnet en tegning. Jeg sendte et billede af tegningen til firstdrawning. Wupti - et stk. kunstværk. Nem hjemmeside og tilgang. Så godt at man kan uddybe hvad man ønsker af tilrettelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En forrygende god oplevelse at samarbejde med jer om mit barnebarns gave til sine forældre. Det gik tjept, og uden slinger. Første kontakt i fredags ved 23 tiden/ sover I aldrig? Mandag og tirsdag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super oplevelse! Lige fra den første kontakt er det tydeligt at dette firma sætter kvalitet i højsædet. Gode input til processen, og billederne fra vores børn er nu rene mesterværker - i vores øjne... Mehr ansehen
Vi skaber børnekunstværker med udgangspunkt i børnetegninger. Alt fra barnets tegning forbliver originalt, men en grafiker tilføjer farver og elementer og fuldender på den måde den historie, som barnet fortæller med tegningen.
Rønøs Alle 4, 4000, Roskilde, Dänemark
Vi har nu købt 3 produkter fra firstdrawing og både store og små synes det har været en fantastisk oplevelse og sjov måde at tegningerne op i størrelse og “malet” færdig. Sidste indkøb var et billede på lærred - vores ældste datter på 5 år havde tegnet familien - som baggrund fik vi vores have placeret. Kan varmt anbefales. Flot og alternativ kunst i børnehøjde👍🏻👍🏻👍🏻
Fantastisk produkt! Dejlig og sød service og lynhurtig levering 😃
En rigtig godt koncept til og forevige noget med et tvist :-) Super service og rigtig god hjælpe til de små ting der skulle rettes til undervejs.
Fantastisk service og godt produkt - mine børn har været SÅ stolte af de fine resultater. De varmeste anbefalinger og noget vi kommer til at bruge igen - både til eget hjem men også til gaveideer.
Så dejlig og nem en måde at få en gave i hus!
Der er så personlig venlig og faglig dygtig kundeservice. Der kommer det fineste mesterværk til gennemgang på mail, inden det gå i trykken. Det færdige resultat er fantastisk flot. Har handlet der flere gange. Og gør det igen.
Fantastisk service og hjælpsomhed. Har bestilt 2 billeder til mine børn af nogle gamle tegninger og har været med til at lave en tegnekonkurrence i en SFO, hvor der blev lavet plakater af vindertegningerne. Et fantastisk projekt. Kan varmt anbefale firmaet.Det er ikke sidste gang jeg bestiller.
Fantastisk kundeservice - søde og meget behjælpelige. Hurtig ekspedering og levering. Kan i allerhøjeste grad anbefales!
Kan 100% anbefale alle at benytte Firstdrawing. Der er kommet det fineste billede ud af det og jeg fik den bedste service man kan forestille sig👌
Da mit barnebarn i USA for fem år siden og i en alder af syv år lavede et “familieportæt”; tre generationer + to katte, så gemte jeg tegningen. Den er hylende morsom og nu den har været igennem møllen hos FirstDrawing er den bare helt utroligt fantastisk. Vi er allesammen så imponeret over såvel kunstneren som FirstDrawings finpudsning. Og vi holder nok aldrig op med at grine...... 6 stjerner af fem mulige! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super oplevelse! Lige fra den første kontakt er det tydeligt at dette firma sætter kvalitet i højsædet. Gode input til processen, og billederne fra vores børn er nu rene mesterværker - i vores øjne :-)
Den første sending blev godt nok smadret af GLS, men også når det ikke går efter planen er service og kvalitet i orden. Kan klart anbefales.
Godt gået og al muligt held og lykke herfra.
Har lige modtaget mit billede og kan kun sige at det er virkelig godt lavet og det er ikke sidste gang jeg bruger jer...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.